Προς το περιεχόμενο

Ethernet Προβλημα?

stelios_2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπέρα.

Αναγκάστηκα να αλλάξω μητρικη στο pc μου και εβαλα την

ecs p45t-a

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pro...nuID=1&LanID=0

Απο τοτε που εκανα παλι setup το pc μου,αφου αντιμετωπισα αρκετα προβληματα (σχεδον ολα λυθηκαν) εχω το εξης πλεον.

Εχω dsl της forthnet και ολο μου κανει αποσυνδεσεις το router. (μετα απο 1-2λεπτα ξανασυγχρονιζεται και μπαινει)

Παιζει να φταιει κατι στο ethernet και να πεφτει η σύνδεση?

Να σημειωσω στο device manager εχω λεει μια pci device με ερωτιματικο(?)

Ενώ το ethernet controller το εμφανιζει ως οκ ! Atheros AR8121/AR8114 PCI-E Ethernet Controller

Δεν έχω αλλες συσκευες πανω εκτος vga card

Δημοσ.

Δε νομιζω ,μαλλον η forthnet . Το ιδιο ειχα και εγω πριν λιγες μερες στις σερρες , επεφτε καθε 10 λεπτα ισα να μου κοψει τη συνδεση μονο , ουτε το λαμπακι προλαβαινε να σβησει.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχουνε προβλημα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινούργιο thread και επειδη βλέπω πως μοιαζουν τα προβλήματα, να συνεχίσω εδώ:

Παιδεύομαι με ενα netbook hp mini 110-1150ev (CPU: 1,6GHz (Atom), HDD: 160Gb, RAM: 1GB, κάρτα δικτύου Atheros AR8132 PCI-E, win xp home), το οποίο δεν εννοεί να δουλέψει σε δίκτυο.

Συγκεκριμένα, οταν το συνδέω στο modem/router για να συνδεθεί στο internet, κάνει τη σύνδεση (στο εικονίδιο του tray γράφει σύνδεση σε δίκτυο 100.0Mbps) και απο την κατάσταση φαίνεται να παίζει κανονικά αλλα δεν ανοιγει σελίδες ο explorer, δεν λειτουργεί ο messenger και γενικά δεν λειτουργεί τπτ απο θεμα Internet.

Οταν προσπαθώ να κάνω δίκτυο με αλλο pc (καρτα-καρτα με καλώδιο cross) το εικονίδιο γράφει συνδεση με περιορισμένη ταχύτητα και φυσικά δεν βλέπει το ενα pc το αλλο (ο δεύτερος εχει win xp pro (απο το "θείο").

Επειδή εχω δοκιμάσει:

α) Νεότερους οδηγούς για την κάρτα

β) Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση κάρτας

και γ) Οταν το εχω συνδεδεμένο με το router, να μπω στο router (π.χ. για το BaudTec 192.168.1.1) και δεν μπαίνει

καταλήγω οτι εχει πρόβλημα η κάρτα και πρεπει να τον πάω στο service (εχει εγγύηση). Έχετε καμια αλλη ιδέα ή μου ξεφεύγει τίποτα;

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μέγεθος του post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...