Προς το περιεχόμενο

5870 η 5850 για 1920χ1080 ?

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα . Το ερωτημα ειναι το εξης .

Ο ξαδερφος μου εχει τον Phenom 965 και την LG W2361V-PF . Θελει να παρει ειτε την 5850 ειτε την 5870 αλλα δεν ξερει ποια ειναι καλυτερη για την αναλυση της οθονης του αλλα να ειναι ΟΚ για 3 χρονακια για να παιζει games ? ...

Ενημερωτικα αν παιζει ρολο απο games παιζει , pro , nba live , 2k10 , nfs , call of duty , left for dead , mohaa , far cry μια απο ολα δηλαδη :lol: , αλλα δεν τον εχω για τρελο gamer ...

Ποια πιστευεται οτι ειναι η καλυτερη αγορα καρτας για την οθονη του , την αναλυση του , αλλα και τις απαιτησεις του (με βαθος χρονου) ?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Την 5890 στα ίδια και λιγότερα λεφτά της 5870, σε ένα με ενάμιση μήνα απο τώρα.

μηπως εννοεις την 5970 ?

χμμμ , πολυ χλωμο γιατι θελει τωρα τα χριστουγεννα να την παρει για να παιξει στις γιορτες .... (ειναι και βιαστικος :P)

αυτο που ειπες θα το εχω εγω υποψιν μου για την 5970 με το ΕΣΠΑ που περιμενω ακομα την εγκριση στα 1735 ευρω ;) , αν και εγω ειχα διαλεξει 5870 (θα θελουμε αλλο τροφοδοτικο γιατι τα 750watt δε θα φτανουν για 5970)

συνεπως τι του λεω ?

Δημοσ.
μηπως εννοεις την 5970 ?

αυτο που ειπες θα το εχω εγω υποψιν μου για την 5970 με το ΕΣΠΑ που περιμενω ακομα την εγκριση στα 1735 ευρω ;) , αν και εγω ειχα διαλεξει 5870 (θα θελουμε αλλο τροφοδοτικο γιατι τα 750watt δε θα φτανουν για 5970)

Ενα ποιοτικο 600αρι την αντεχει ανετα :-)

+1 στον Delirium

Δημοσ.

Διαβάστε και τι παιχνίδια παίζει ο ξαδερφός του.Μια 5770 τον καλύπτει πολύ άνετα αν δεν είναι και τρελός gamer και δεν έχει και καμία κάψα να τερματίζει όλα τα φίλτρα στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.Από εκεί και πέρα αν θέλει να πάει λίγο παραπάνω η 5850 είναι υπεραρκετή.Πολλά τα παραπάνω λεφτά για την 5870.

Να πω επίσης ότι αυτές τις μέρες η διαθεσιμότητα των καρτών είναι μια χαρά.Πήραν δύο φίλοι μου ο ένας μια 5870 και ο άλλος μια 5850 και τους ήρθε την επόμενη μέρα.So ας βιαστεί λίγο αν έχει στο μυαλό του να πάρει κάποια 5800 μην περιμένει κανένα μήνα μετά.

Ο grimpr λογικά θα θέλει να πεί ότι θα βγεί σε ενάμιση μήνα 5890 σε τιμή ίδια ή πιο κάτω από την τωρινή τιμή της 5870

Ενα ποιοτικο 600αρι την αντεχει ανετα :-)

+1 στον Delirium

Ένα ποιοτικό 400άρι θέλεις να πείς.600άρι ποιοτικό σηκώνει και 5970 χαλαρότατα.

Δημοσ.

καθε φορα απο δω το πατε απο εκει το πατε και με κανετε να αλλαζω σκεψεις , γιατι εχω διαλεξει και εγω 750watt και μια 5870 και ο ξαδερφος μου θελει και αυτος μια 5870 ...

πραγματικα πιστευω οτι μερικες φορες ειμαστε θυματα καταναλωτισμου και εχουμε πιαστει και οι 2 μας , απλα οσον αφορα εμενα και νομιζω πως ισχυει και για τον ξαδερφο μου , θελουμε να φτιαξουμε εναν υπολογιστη που ανταξιο του δεν ειχαμε ποτε ...

σιγουρα μια 5770 ειναι η πιο καταλληλη μαλλον , μια 5850 μια ικανοποιητικοτατη καρτα , και η 5870 παραπανω απο αυτα που παιζουμε ...

PS: σε κανενα μηνα περιπου θα ζητησω και εγω την βοηθεια σας για να δουμε παλι τι κομματια θα διαλεξω για το ΕΣΠΑ αν θυμαστε που ειχα ανοιξει θεμα και περιμενω την εγκριση για τα 1735 ευρω. Θα ξανα ανοιξω καθως πολλα κομματια απο αυτα που ειχαμε πει και με ειχατε συμβουλεψει πριν 1 μηνα εχουν εξαφανιστει ...

με βλεπω με ati 5850 kai 8gb ram , αντι για ati 5870 και 4gb ram :P και σε αυτο θα φταιει ο nikos21aek και ο grimpr :-D

Δημοσ.

Ένα ποιοτικό 400άρι θέλεις να πείς.600άρι ποιοτικό σηκώνει και 5970 χαλαρότατα.

Για να ξαναδιαβασε το post μου και εγω για την 5970 μιλαω (δες τα μαυρισμενα γραμματα)...

Δημοσ.

στο Plaisio τοτε γιατι γραφουν οτι θελει 850watt ?

πλακα στην πλακα αν κρινω απο τον υπολογιστη που εχω με amd 4400+ , 2 hdd , ati 3870 που δε καιει πανω απο 200watt και εχω 540watt τροφοδοτικο , πρεπει να υπαρχουν πολλα ατομα που εχουμε διπλασια watt απο οσα χρειαζονται

Δημοσ.
Για να ξαναδιαβασε το post μου και εγω για την 5970 μιλαω (δες τα μαυρισμενα γραμματα)...

Sorry man δεν κατάλαβα ότι πήγε η κουβέντα στην 5970.Απρόσεκτος ήμουν.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:21 ----------

στο Plaisio τοτε γιατι γραφουν οτι θελει 850watt ?

πλακα στην πλακα αν κρινω απο τον υπολογιστη που εχω με amd 4400+ , 2 hdd , ati 3870 που δε καιει πανω απο 200watt και εχω 540watt τροφοδοτικο , πρεπει να υπαρχουν πολλα ατομα που εχουμε διπλασια watt απο οσα χρειαζονται

Για να έχουν τον κώλο τους ήσυχο.Υπάρχουν και όχι ποιοτικά τροφοδοτικά.Μην πάει ο άλλος και πάρει κανένα μούφα 600άρι και μετά κλαίγεται.Αν και το μούφα λογικά θα την σηκώνει αλλά τες πα.

Ε δεν είναι και απολύτως κακό να είσαι λίγο μεγαλύτερος από ότι χρειάζεσαι σε τροφοδοτικό.Το πολύ μεγαλύτερος είναι κακό.Όλοι λίγο πολύ έχουμε την ανασφάλεια άντε να πάρω και 100W παραπάνω να είμαι σιγουρότερος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...