Προς το περιεχόμενο

8800 gt προβλημα

rapideye947

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Εχω ενα προβλημα με την 8800gt 512mb. Χθες (κι ενώ έπαιζε κανονικοτατα) στο άνοιγμα του κομπιουτορα η οθόνη εμφάνισε στιγματα σε γραμμες οριζοντιες σε ολο το μηκος της.Μόλις μπηκε στα XP έμειναν τα στιγματα και πηρε μια ελαφρια ροζέ αποχρωση.Μετα απο 5 sec. παγωσε.Μετά απο πολλα reboot και απεγκατασταση-εγκατασταση drivers , το προβλημα είναι οτι δεν μου αναγνωρίζει την καρτα γραφικων.Τελευταια φορα μου έδωσε "Found new hardware-nvidia 8800gt" αλλα με τιποτα δεν παιρνει drivers.Κανω εγκατασταση ,αλλα δεν τους κραταει.

Το pc εχει GIGABYTE P35 DS4,2GB MNHMH ,DUAL CORE 3 GHZ, αν και δε νομιζω να φταινε αυτα γιατι bootaρει κανονικα και τα βλεπει ολα.

Τη βοηθεια σας πλιζζ

Δημοσ.

Εφόσον το πρόβλημα το παρουσίασε πριν καν μπει στα windows, δεν είναι θέμα software/drivers. Ή έφαγε τα ψωμιά της ή κάτι με το τροφοδοτικό δεν πάει καλά. Θεωρώ πιο πιθανό το πρώτο σενάριο. Θερμοκρασία την αποκλείω μιας και είπες ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε αμέσως μετά το boot.

Αν έχεις τη δυνατότητα να τη δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο pc, θα βοηθούσε.

Δημοσ.

To παρουσιασε στο windows logo και το συνεχισε .....Αν την παω στο Πλαισιο χωρις αποδειξη(παιζει και να την βρω, αλλα.....) θα γινει τιποτα λετε? Μου έχουν πει φιλοι οτι εκει θα την ελεγξουν τουλάχιστον. Θα κοιταξω μπας και βαλω καποια αλλη να δω συμπεριφορα και μετα βλεπουμε. Τα κανουν αυτα οι καρτες γραφικων έτσι ξαφνικα? Το προηγουμενο βραδυ την εσκιζα στο Dirt 2 και το πρωι....(κουραστηκε?)

Δημοσ.

Αν έχει εγγύηση ακόμα, μπορείς να ζητήσεις επανέκδοση της απόδειξης εφόσον θυμάσαι πότε περίπου (ή ακριβώς καλύτερα) έγινε η αγορά και τι άλλο (πάνω-κάτω) αγόρασες μαζί.

Ναι, κάπως έτσι μπορεί να χαλάσει μια κάρτα γραφικών δυστυχώς.

Δημοσ.
Ολο χαλανε αυτες οι 8800 ? Τι στο καλο :fear:

Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιθανόν να υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις λόγω του ότι ήταν best seller για την εποχή της. Συνεπώς πολύς κόσμος ήταν με 8800GT, περισσότερες πιθανότητες να δεις παράπονα...

Δημοσ.

Σωστός ο antonl, επίσης παίζει ρόλο και η ψύξη, εγώ είμαι με την VF1000 απ' το πρώτο boot που λένε και δεν έχει ξεπεράσει τους 55-60°C ποτέ.

Με τη stock όμως έχουν ακουστεί πολλά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...