Trapper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω τον νέο μου imac με την τηλεόραση μου (1080p). Πήγα σήμερα στα fnac και είδα ότι χρειαζόταν ένας αντάπτορας που έκανε 34 ευρώ και ένα dvi to hdmi καλώδιο που έκανε άλλα 30! Σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολλά τα λεφτά και έψαξα στο ebay τα ακόλουθα που συνολικά κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ: http://cgi.ebay.co.uk/Mini-Display-Port-to-DVI-For-Adapter-i-Mac-book-Pro-Air_W0QQitemZ400092108818QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_CablesConnectors_RL?hash=item5d27591812 και http://cgi.ebay.co.uk/5M-DVI-TO-HDMI-GOLD-CABLE-V1-3-VIDEO-HDTV-LEAD-1080P_W0QQitemZ360219254688QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_CablesConnectors_RL?hash=item53debd9fa0 Αυτά θα έχουν καμία απώλεια ποιότητας σήματος; Να τα πάρω;
arxaggelos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ για το Mini μου πήρα αυτό (συγκεκριμένα αυτό που φαίνεται στην τρίτη φωτό, δίπλα στο macbook), ήρθε σε 1 εβδομάδα αν θυμάμαι καλά, και αυτό (η φωτό είναι λάθος προφανώς) και δεν βλέπω καμία ορατή απώλεια. Ειδικά ο κινέζικος αντάπτορας είναι πολύ πιό "στιβαρή" ποιότητα από όσο περίμενα. Να θυμάσαι ότι χρειάζεσαι και καλώδιο audio (1-2 ευρώ σε συνοικιακά καταστήματα) γιατί ούτε η DVI ούτε η MiniDisplay μεταφέρουν ήχο.
Trapper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μάλιστα. Αυτό που με ενδιέφερε πιο πολύ είναι η απώλεια ποιότητας. Αφού μου λες και εσύ πως δεν βλέπεις κάτι, θα προχωρήσω στην αγορά. Πάντως τρελές κλεψιές τα ελληνικά μαγαζιά στις τιμές σε σχέση με έξω. Τρελάθηκα όταν είδα τη διαφορά στο ebay...
arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μάλιστα.Αυτό που με ενδιέφερε πιο πολύ είναι η απώλεια ποιότητας. Αφού μου λες και εσύ πως δεν βλέπεις κάτι, θα προχωρήσω στην αγορά. Πάντως τρελές κλεψιές τα ελληνικά μαγαζιά στις τιμές σε σχέση με έξω. Τρελάθηκα όταν είδα τη διαφορά στο ebay... Εννοείται τέτοια μόνο από ebay εκτός κι αν βαριέσαι να τα περιμένεις. Όσο για την εικόνα, να διευκρινήσω ότι δεν βλέπω παράσιτα και σοβαρές (=ορατές) αλλοιώσεις στα χρώματα ή παραμορφώσεις στην εικόνα. Πιστεύω ότι για τα χρώματα κλπ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την TV του καθενός, παρά από το καλώδιο. Δεν έχω "καθαρό" blueray με επίχρυσο HDMI καλώδιο για να συγκρίνω, και μεταξύ μας αυτό το ψείρισμα και τα πανάκριβα καλώδια που παίρνουν μερικοί χωρίς να είναι επαγγελματίες στον χώρο της εικόνας τα θεωρώ και λίγο π@π@ριές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.