nickvas19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ενω ειναι κλειστο το pc γινετε να ανοιξει απο το πληκτρολογιο?!...εχω το multimedia keyboard και έχει πολλα εικονιδια...px το log off θελω να το κανω να έχει αυτην την ιδιοτητα...γινεται?!
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πρέπει να δεις στο BIOS αν υπάρχει κανα "wake on keyboard/key pressed" event και να το ενεργοποιήσεις.
DDoS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 πηγαινε bios>acpi mode(πιθανον) και θα καταλαβεις αν το εχεις σαν option
nickvas19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πρέπει να δεις στο BIOS αν υπάρχει κανα "wake on keyboard/key pressed" event και να το ενεργοποιήσεις. εχω την p5q3 asus ...μπορει καποιος να δει εαν γινεται?!
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Στο manual της μητρικής σου, στην ενότητα που επεξηγούνται οι ρυθμίσεις BIOS, θα το γράφει αν γίνεται (και πώς). Κατέβασέ το από την αντίστοιχη support page της ASUS αν δεν το έχεις πρόχειρο...
nickvas19 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 μπορει να μου πει καποιος σιγουρα?!
niksakl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ρε nickvas19 έλεος! Η κοινότητα βοηθάει, αλλά το μόνο που χρειάζεται στο συγκεκριμένο,είναι να ρίξεις μια ματιά στο manual του κατασκευαστεί... Δηλαδή έχεις υπομονή να περιμένεις να βρεθεί κάποιος χρήστης με το ίδιο mobo και να σου απαντήσει και δεν έχεις υπομονή να ρίξεις μια ματιά στο manual?
necromancer_t Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ορίστε! Εδώ είναι το manual της μητρικής σου... Επέλεξε στην πρώτη μπάρα "motherboard", στην δεύτερη μπάρα "socket775" και στην τρίτη "P5Q3" και μετά πας στo manual και κατέβασέ το (τα αγγλικά είναι στο τέλος της λίστας)! Επίσης κράτα αυτή την σελίδα, γιατί από εκεί θα μπορείς να κατεβάσεις στο μέλλον και τους drivers σου όταν σου χρειαστούν...
StavrosD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Στο BIOS έχεις τις επιλογές για το Power On by Keyboard : [Disabled] [space Bar] [Ctrl-Esc] [Power Key]
nickvas19 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 το βρηκα ευχαριστω πολυ StavrosD...ερωτηση...λογικα αυτο γινεται με πληκτρολογιο με καλωδιο ε?!...εγω εχω ασυρματο...στο μενου έλεγε ps/2 και απο θυμαμαι αυτο ειναι με το καλωδιο...σωστα?!
liopyr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 ps2 είναι η θύρα. Δεν έχει σημασία αν είναι ασύρματο ή όχι. Εγώ το δουλεύω με ασύρματο, και με έχει καταβολέψει.
nickvas19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 liopyr στο bios εκει που ελεγε για power on keyboard ελεγε ps2...τι να σου πω...εγω το αλλαξα οπως ειπε το παλικαρι σε space τπτ...δοκιμασα και το ctrl esc δεν δουλεψε...ενω ηταν κλειστο...πατησα space...και αντοιστιχα στο ctrl esc δεν ανοιξε...δεν ξερω εαν εκανα κατι λαθος... πηγα στο bios και λεει...power on by ps/2 keyboard και εχει τις 3 γνωστες επιλογες...καμια δεν μου δουλεψε...
aris1986 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ολοκληρο θεμα για να ανοιγεις το pc με το πληκτρολογιο!Πατα ρε συ το κουμπακι οπως ολοι οι ανθρωποι!
nickvas19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ολοκληρο θεμα για να ανοιγεις το pc με το πληκτρολογιο!Πατα ρε συ το κουμπακι οπως ολοι οι ανθρωποι! γι αυτο υπαρχει το forum για να ανοιγουμε θεματα..σε πραγματα που εχουμε προβλημα...αμα δεν σου αρεσει μην το διαβαζεις...μην μπαινεις...μην μου χαλας το post...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.