radeon9700 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> So far Petza me to yamaha F1 den exw apolytws kanena prob me protections me to yamaha... safedisc 2.8 xwris probs grafw...dunno...afhnw to clony kai to clone na kanoun olh tin douleia kai oi copies mou douleyoun apsoga . To 40ari plextory mou egrafe safe disc 2.51 xwris probs:) Apo ekei kai panw h8ela crack araapotyxia...me latest firmware updated etc.To yamaha tis grafei kai den masaei ara prwsopika to yammy mou vghke kalytero an lavw kai ypopsin mou oti grafei oti cd tou petaksw mesa enw to $"£!$ plextor den mou egrafe ena karo media...Na to vrasw... <hr /></blockquote> Diladi file bromogaze to safedisk 2.8x to exi grapsi to yamaha ? to exis kani se kapio game ?
radeon9700 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote gkalli2:</font><hr> Oxi re paidia pros 8eou pou akousthke tetoia prosbolh? H plextor me th lite-on den exoun kamia sxesh. Ontws ta lite-on dinoun ta drive kai se alles opws cedyne kai merikes alles,alla mhn trella8oume oxi sthn plextor. Einai ntroph na milame etsi gia ton "kapote" basilia twn antigrafikwn. Ta pragmata s'ayth thn biomhxania allazoun ap'th mia nyxta sthn allh. Einai krima merikoi na epimenoun se mia karamela xwris na koitane ta gegonota antikeimenika. Oson afora thn antigrafh prostateymenwn cd... Ta lite-on einai akrws anwtera. Opws kai ta ypoloipa drives pou xrhsimopoioun to chipset ths mediatek san thn LG. To mono ysterhma tous mexri prosfata htan oti den mporousan na diabasoun prostateymena audio. Gia thn plextor den yphrxe kan san zhthma,ta diabaze aneka8en me anesh kai gia arketo kairo htan h monadikh. Omws me thn teleytaia ekdosh 6 ths mediatek ayto to problhma anhkei sto parel8on. Ta liteon pou xrhsimopoiopun ayth thn ekdosh einai ta teleytaia: 48x kai 52x. To LiteOn 52x parepiptontws einai oti pio grhgoro kykloforei sthn agora. Ta plextor einai diakaiologhmena akriba logw poiothtas kataskeyhs,onomatos,eggyhshs ktl. Ta lite-on einai fthniarika drives pou omws kanoun poly kala thn douleia tous kai me to parapanw. Egw exw kai ta dyo.. ;-) <hr /></blockquote> Mia exis kai ta 2 file den dokimazis na grapsis kapio game me safedisk 2.8x gia na doume ean ontos ta lite-on kai to plextor mporoun ? Giati opws blepis iparxi mia amfisbitisi kai mono esi mporis na dosis tin apantisi i opios allos exi liteon 48x kai 52x kathos kai plextor 48x ...... na mas pi gia na doume ean tha katerithhoun kapioi mithoi episis na kseroume pio cdr einai to kalitero sto na grafi prostateumena cds.
keleystis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Egw pantws me to 24x/10x/40x ths Plextor kai to teleutaio firmware (1.04) grafw ta panta...Egw grapsei kai Fifa 2003 (Safedisk 2,8x)...Kai Warcraft 3 (SecureRom New)...
BrwmogazoS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote radeon9700:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> So far Petza me to yamaha F1 den exw apolytws kanena prob me protections me to yamaha... safedisc 2.8 xwris probs grafw...dunno...afhnw to clony kai to clone na kanoun olh tin douleia kai oi copies mou douleyoun apsoga . To 40ari plextory mou egrafe safe disc 2.51 xwris probs:) Apo ekei kai panw h8ela crack araapotyxia...me latest firmware updated etc.To yamaha tis grafei kai den masaei ara prwsopika to yammy mou vghke kalytero an lavw kai ypopsin mou oti grafei oti cd tou petaksw mesa enw to $"£!$ plextor den mou egrafe ena karo media...Na to vrasw... <hr /></blockquote> Diladi file bromogaze to safedisk 2.8x to exi grapsi to yamaha ? to exis kani se kapio game ? <hr /></blockquote> An 8ymamai kala nai...to MOHAA Spearhead Expansion prepei na itan. 2.8 kai 2.9 exw synanthsei twra teleyetaia i think me to NFSHP2 kai MOHAA spearhead an 8ymamai kala me AWS enabled.
lithros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Re paidia to TEAC 540 40x me to kainourio firmware to 1.0g, BEBAIA.
Petza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote keleystis:</font><hr> Egw pantws me to 24x/10x/40x ths Plextor kai to teleutaio firmware (1.04) grafw ta panta...Egw grapsei kai Fifa 2003 (Safedisk 2,8x)...Kai Warcraft 3 (SecureRom New)... <hr /></blockquote> Kala gia securom den to syzitaw alla exeis grapsi safedisk 2.51 kai panw ????????? LEPTOMERIES RYTHMISEIS Pleaseeeeeee !!!!!!!
Petza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Diladi file bromogaze to safedisk 2.8x to exi grapsi to yamaha ? to exis kani se kapio game ? <hr /></blockquote> An 8ymamai kala nai...to MOHAA Spearhead Expansion prepei na itan. 2.8 kai 2.9 exw synanthsei twra teleyetaia i think me to NFSHP2 kai MOHAA spearhead an 8ymamai kala me AWS enabled. Kala re file me exeis problimatisi arketa me to Yami tha to psaksw ligo kai tha epanelthw. Pantos xwris na einai aixmi gia kanenan elpizw na eimaste eilikrinis oso afora stis epidwseis twn cdr
hyperionsky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> So far Petza me to yamaha F1 den exw apolytws kanena prob me protections me to yamaha... safedisc 2.8 xwris probs grafw...dunno...afhnw to clony kai to clone na kanoun olh tin douleia kai oi copies mou douleyoun apsoga . To 40ari plextory mou egrafe safe disc 2.51 xwris probs:) Apo ekei kai panw h8ela crack araapotyxia...me latest firmware updated etc.To yamaha tis grafei kai den masaei ara prwsopika to yammy mou vghke kalytero an lavw kai ypopsin mou oti grafei oti cd tou petaksw mesa enw to $"£!$ plextor den mou egrafe ena karo media...Na to vrasw... <hr /></blockquote> Κι εγώ το έχω ακούσει. Τί φάση είναι αυτή; Δηλαδή υπάρχουν media που αρνείται να τα κάψει ή τα καίει και πάνε για coasters;
BrwmogazoS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Petza:</font><hr> Diladi file bromogaze to safedisk 2.8x to exi grapsi to yamaha ? to exis kani se kapio game ? <hr /></blockquote> An 8ymamai kala nai...to MOHAA Spearhead Expansion prepei na itan. 2.8 kai 2.9 exw synanthsei twra teleyetaia i think me to NFSHP2 kai MOHAA spearhead an 8ymamai kala me AWS enabled. Kala re file me exeis problimatisi arketa me to Yami tha to psaksw ligo kai tha epanelthw. Pantos xwris na einai aixmi gia kanenan elpizw na eimaste eilikrinis oso afora stis epidwseis twn cdr <hr /></blockquote> Opws sou anefera sto prohgoumeno post mou an 8ymamai kala afta ta 2 games itan pou egrapsa teleytaia me to yamaha.Den sou eipa oti parnw kai orko...afou den 8ymamai an afta htan me tis 2.8-2.9 safedisc. kai egw prin to agorasw koitaga reviews...eida oti panw apo 2.51.0210 i think 8elei AWS kai oi copies tou den diavazontan elege apo ola ta readers...Ti na sou pw...Se emena douleyoun mia xara.Den exw grapsei tis apeires prostasies akoma afou to teleytaio game pou phra itan to Spearhead expansion.An pesei kana allo sta xeria mou kai exw apotyxia 8a sou pw Isws paizei rolo to firmware?Exw to latest 1.0F an 8ymamai kala...ta review samples den kserw me ti firmware version ta doulepsan.
BrwmogazoS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Petza:</font><hr> Diladi file bromogaze to safedisk 2.8x to exi grapsi to yamaha ? to exis kani se kapio game ? <hr /></blockquote> An 8ymamai kala nai...to MOHAA Spearhead Expansion prepei na itan. 2.8 kai 2.9 exw synanthsei twra teleyetaia i think me to NFSHP2 kai MOHAA spearhead an 8ymamai kala me AWS enabled. Kala re file me exeis problimatisi arketa me to Yami tha to psaksw ligo kai tha epanelthw. Pantos xwris na einai aixmi gia kanenan elpizw na eimaste eilikrinis oso afora stis epidwseis twn cdr <hr /></blockquote> Opws sou anefera sto prohgoumeno post mou an 8ymamai kala afta ta 2 games itan pou egrapsa teleytaia me to yamaha.Den sou eipa oti parnw kai orko...afou den 8ymamai an afta htan me tis 2.8-2.9 safedisc. kai egw prin to agorasw koitaga reviews...eida oti panw apo 2.51.0210 i think 8elei AWS kai oi copies tou den diavazontan elege apo ola ta readers...Ti na sou pw...Se emena douleyoun mia xara.Den exw grapsei tis apeires prostasies akoma afou to teleytaio game pou phra itan to Spearhead expansion.An pesei kana allo sta xeria mou kai exw apotyxia 8a sou pw Isws paizei rolo to firmware?Exw to latest 1.0F an 8ymamai kala...ta review samples den kserw me ti firmware version ta doulepsan. <hr /></blockquote> Kai allos insomniac anefere pws to plextory tou arneitai na grapsei verbatims... Emena den stamatouse mono sta verbatims alla eixe megalo failure rate kai se memorex kai se traxdata... Na to vrasw...kai i plextor anti na to allaksei mou to esteile pisw opws itan giati leei grafei kanonika ta reccomended media tous...gia alles markes den kseroune leei...axaxa gia ta mpaza...
BrwmogazoS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Petzas eixes dikio...ekana reinstall apo arxh MOHAA kai SPEARHEAD expansion giati me provlhmatises arketa kai apoti vlepw den mou to trexei...katevasa to crack kai douleyei kanonika...kata synepeia to yamaha mou DEN ekane 100% perfect copy tou original cd. Den kserw pws eixa tin entypwsh oti etrexe kanonika...malista den exw ston sklhro mou oute kan to crack tou spearhead apo tin teleytaia fora pou to epaiksa kai to termatisa...Isws epaiza apo to Original? 8a psaksw ligo se reviews na dw gia safe disc prostasies me to yammy...mou fenetai periergo pws eixa lan8asmenh entypwsh giati epishs epsaksa arketa prin agorasw to yamaha...
pieros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Autoto [email protected]">[email protected]</a> to sperahead prospa8w na to grapsw edw k poso kairo!Exe sd2.8x alla den mporw me tipota twra kanw kati dokimes pou exei pei o petza se ena allo post me diko mou profiler!! Petza to securom new toso gia tin plaka to exeis?Egw den katafera gia pes tipota!An den bariesai steile ton profiler sto <a href="mailto:[email protected] Euxaristw Pantws egw pou 8elw cd gia kleidwmena games epairna xalara to Lite on!Sto Uk einai paftino
Gabriel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Eγώ να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει βάση,ίσως όχι δεν ξέρω εσεις θα μου πείτε:Ας πούμε οτι γράφω ένα CD με audio,με το ίδιο media,στην ίδια ταχύτητα το μόνο που αλλάζει είναι το recorder.Yπάρχουν διαφορές (οτιδήποτε είναι αυτές) είτε διαφορά στην ποιότητα ήχου,αντοχή στο χρόνο (θέμα media αποκλειστικακτλ.
radeon9700 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> 2.8 kai 2.9 exw synanthsei twra teleyetaia i think me to NFSHP2 kai MOHAA spearhead an 8ymamai kala me AWS enabled. <hr /></blockquote> Kai ta 2 games pou les einai 2.8 safedisk .. Ara me simfona kai auta pou egrapses meta .. kanena cd-r den grafi mexri stigmis safedisk 2.8 .......
pieros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote radeon9700:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> 2.8 kai 2.9 exw synanthsei twra teleyetaia i think me to NFSHP2 kai MOHAA spearhead an 8ymamai kala me AWS enabled. <hr /></blockquote> Kai ta 2 games pou les einai 2.8 safedisk .. Ara me simfona kai auta pou egrapses meta .. kanena cd-r den grafi mexri stigmis safedisk 2.8 ....... <hr /></blockquote> k omws einai gegonos egrapsa sd2.8x MOHAA spearhead k paizei xwris crack! K pws to ekana eixa kanei katala8os mia ru8misi gia na grapsw to aom se ena filo k petuxe!Auto to skeftika k to xanaekana sto MOH SPRHD k petixe!!!!!!!! :shocked: :shocked: :shocked:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.