Προς το περιεχόμενο

Κοκκινισμα Οθονης

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για την ακριβεια ειναι η πιο φθηνη με DVI (ψηφιακη συνδεση) και αναλυση 1920x1080...

Ακριβως για αυτο το λογο την διαλεξα.Η οθονη θα μπει στο pc της αδερφης μου,οπου απλα σερφαρει στο net,κανενα facebook αντε και κανενα παιχνιδακι(οχι τιποτα τρελο,απλα πραγματα).Απλα ηθελα να εχει συνδεση dvi και μια καλη αναλυση για τις ταινιες.Οποτε νομιζω οτι ειμαι μια χαρα.

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι. Ισως χρειαστει συνηθεια η τοσο μεγαλη αναλυση σε τοσο μικρο panel, αλλα σε 2-3 μερες θα ειναι οκ η αδερφη σου :-)

Δημοσ.
Ακριβως για αυτο το λογο την διαλεξα.Η οθονη θα μπει στο pc της αδερφης μου,οπου απλα σερφαρει στο net,κανενα facebook αντε και κανενα παιχνιδακι(οχι τιποτα τρελο,απλα πραγματα).Απλα ηθελα να εχει συνδεση dvi και μια καλη αναλυση για τις ταινιες.Οποτε νομιζω οτι ειμαι μια χαρα.

Έχουν προσφορά τα MediaMarkt με €79 μια LCD samsung syncMaster SM2043 SN. Το κακό είναι ότι δεν έχει DVI αλλά αν η κάρτα σου δεν έχει VGA μπορείς να πάρεις ανταπτοράκι. Αν δε θα την ενδιαφέρουν πολλά στην οθόνη, ίσως θα έπρεπε να το ψάξεις μιας και το κακό με το MediaMarkt είναι ότι δεν έχει e-book προσφορών και πρέπει να κοιτάς φυλλάδια, όπως είχαν το Wii με €149 και δε το ήξερε κανείς και έτσι γέμισαν τα συνοικιακά μαγαζάκια με αυτήν την προσφορά :X.

• Moderators
Δημοσ.

20ρα, με 1680 και χωρις DVI.

Δε λεω οτι δεν ειναι καλη η τιμη, αλλα αν ειχα τα 158, θα προτιμουσα την LG.

Δημοσ.
20ρα, με 1680 και χωρις DVI.

Δε λεω οτι δεν ειναι καλη η τιμη, αλλα αν ειχα τα 158, θα προτιμουσα την LG.

Σίγουρα ότι δίνεις παίρνεις αλλά το πάνελ της δεν είναι και κανα παλιό. Για διαδικτυακή πλοήγηση και κανά απλό παιχνιδάκι ποιος ο λόγος να τα σκάσεις αφού θα πρέπει να είσαι έμπειρος χρήστης για να καταλάβεις την διαφορά; ;)

• Moderators
Δημοσ.

Την ευεργετικη διαφορά ομως στην αναλυση τη καταλαβαινεις απο το πρωτο δευτερολεπτο.

Και μονο οτι γλυτωνεις καμποσο scrollάρισμα στις σελιδες του διαδικτυου λογω της αναλυσης ειναι ικανος λογος για να παει καποιος σε μεγαλυτερης αναλυσης panel, αν φυσικα εχει την οικονομικη δυνατοτητα. Σκεψου κιολας οτι η κυρια χρηση θα ειναι σερφαρισμα...

Αν για καποιο λογο του ελειπαν τα χρηματα, δε το συζητουσα καν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...