Mirodin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Χτες οπως επαιζα στοιχημα,μου ηρθε στο μυαλο πως μιας και ειναι χριστουγεννα οτι κερδισω να τα δωσω στους φτωχους.Ε και που λετε το πιανω το στοιχημα και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι που να τα δωσω ωστε να μην πανε χαμενα.Αυτο που θελω ειναι τα λεφτα να πανε σε εκεινους που πεινανε και οχι σε καποιους που θελουν να ντυθουν,η να πραγματοποιησουν μια ευχη η αλλα τετοια.Θελω να πανε αποκλιστηκα σε αυτους που πεινανε.Γιαυτο θα ηθελα: 1)να μου πειτε ενα τετοιο μερος ωστε να στειλω τα λεφτα αυτα 2)αμα θελουν και οσοι θελουν να βοηθησουν οσο μπορουν Ειναι χριστουγεννα και κακα τα ψεμματα,ολοι σπαταλαμε καποια λεφτα παραπανω,γιαυτο αν στερηθουμε λιγα δεν θα γινει τιποτα κακο για εμας αλλα θα γινει κατι πολυ καλο για τους φτωχους. Θα ηθελα να το καναμε αυτο σαν INSOMNIA μαζεβοντας ενα ποσο οχι απαραιτητα μεγαλο αλλα απο τα 1000+ ατομα που μπαινουν καθε μερα ο καθενας αν βαλει 1 ευρω(καποιοι 8α βαλουν και παραπανω),μαζευονται 1000ευρω.Ε.. οσο νανε θα φανε τα χριστουγεννα καποιοι με αυτα τα 1000ευρω. Αμα θελετε το κανουμε αυτο αλλα παρακαλω απαντηστε μου στην ερωτηση 1 Ευχαριστω πολυ
AFANIS_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Χτες οπως επαιζα στοιχημα,μου ηρθε στο μυαλο πως μιας και ειναι χριστουγεννα οτι κερδισω να τα δωσω στους φτωχους.Ε και που λετε το πιανω το στοιχημα και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι που να τα δωσω ωστε να μην πανε χαμενα.Αυτο που θελω ειναι τα λεφτα να πανε σε εκεινους που πεινανε και οχι σε καποιους που θελουν να ντυθουν,η να πραγματοποιησουν μια ευχη η αλλα τετοια.Θελω να πανε αποκλιστηκα σε αυτους που πεινανε.Γιαυτο θα ηθελα:1)να μου πειτε ενα τετοιο μερος ωστε να στειλω τα λεφτα αυτα 2)αμα θελουν και οσοι θελουν να βοηθησουν οσο μπορουν Ειναι χριστουγεννα και κακα τα ψεμματα,ολοι σπαταλαμε καποια λεφτα παραπανω,γιαυτο αν στερηθουμε λιγα δεν θα γινει τιποτα κακο για εμας αλλα θα γινει κατι πολυ καλο για τους φτωχους. Θα ηθελα να το καναμε αυτο σαν INSOMNIA μαζεβοντας ενα ποσο οχι απαραιτητα μεγαλο αλλα απο τα 1000+ ατομα που μπαινουν καθε μερα ο καθενας αν βαλει 1 ευρω(καποιοι 8α βαλουν και παραπανω),μαζευονται 1000ευρω.Ε.. οσο νανε θα φανε τα χριστουγεννα καποιοι με αυτα τα 1000ευρω. Αμα θελετε το κανουμε αυτο αλλα παρακαλω απαντηστε μου στην ερωτηση 1 Ευχαριστω πολυ άν όντως το κάνεις αυτό με τα λεφτά που κέρδισες...καλά θα κάνεις... Τώρα ακόμα και έναν εναν άστεγο να σταματάς και να του δίνεις π.χ. 10-15 Ευρώ καλό και έτσι θα ήταν.... Τώρα για πιο μαζικό (κάτι σαν "Φιλανθρωπία" του Insomnia οπως το λαμβάνω εγώ) δεν είναι τόσο απλό και εύκολο στην οργάνωση και θα ήθελε πιο πολύ χρόνο προετοιμασίας....και για λόγους ασφάλειας και φερεγγυότητας....!!
xpapias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης στο Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» (φωτ. αρχείου) health.in.gr Αθήνα: Είδη πρώτης ανάγκης (γάλα α' και β' βρεφικής ηλικίας και πάνες για βρέφη από 0 έως 3 μηνών και από 3 έως 6 μηνών), έχει ανάγκη η Κοινωνική Υπηρεσία του Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα». Η συγκεκριμένη υπηρεσία του νοσοκομείου, έχει την ευθύνη της φροντίδας βρεφών που εγκαταλείφθηκαν από τους γονείς τους, μετά την γέννηση τους και σήμερα μεγαλώνουν μέσα στο νοσοκομείο, χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού. Ωστόσο, τα είδη πρώτης ανάγκης προσφέρονται και σε μητέρες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες, στην ανατροφή των παιδιών τους. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα». Ας γίνουμε αρωγοί στον σκοπό αυτό και ας προσφέρουμε γάλα α' και β' βρεφικής ηλικίας και πάνες για βρέφη από 0 έως 3 μηνών και από 3 έως 6 μηνών. Οι προσφορές γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ. στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου επί της οδού Λαοδικείας 13-15 στα Ιλίσια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-7706832, ημέρες και ώρες γραφείου. Από - http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=161170
Mirodin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 AFANIS συμφωνω οτι θα ειναι δυσκολο αλλα πιστεβω αξιζει τον κοπο XPAPIAS ευχαριστω ακουγετε ενδιαφερων
gtroza Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 bravo Mirodin με κάλυψε ο xapias κυρίως με τις 2 τελευταίες λέξεις, των τελειών συμπεριλαμβανομένων ! καλές γιορτές σε όλους .
antonisid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αν ειναι τα χρηματα να πανε οπουδήποτε εκτός απο κάποια οργάνωση που ανήκει στην εκκλησία...είμαι μέσα.
Mirodin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Για να γινει κατι,αμα θελετε να γινει κατι,πρεπει οι υπευθυνοι του INSOMNIA να μας καθοδηγησουν αλλα πρεπει να μαζευτουμε αρκετοι ωστε να ασχοληθουν οι υπευθυνοι(δεν το λεω με την κακη την εννοια)
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αν αναλάβει κάποιος υπεύθυνος του insomnia να ανοίξει ένα λογαριασμό και να διαθέσει τα χρήματα μετά χαράς να συμμετέχω κι εγώ.
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αν γίνει απο κάποιον υπεύθυνο μπορώ να δώσω και εγώ το λίγα...
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εχμ, ας κάνω εγώ τον πικρόχολο της κατάστασης. Αντιλαμβάνομαι την πιθανή αγνότητα τέτοιων προθέσεων, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω το γεγονός πως όσοι πεινούν χρειάζονται φαϊ και τις υπόλοιπες 350 μέρες του χρόνου. Σόρρυ για την παρένθεση, αλλά οι φιλανθρωπικές μας τάσεις τις άγιες τούτες μέρες βαράνε φόλς αλάρμ στο νευρικό μου σύστημα. Αυτά, χωρίς καμία επιθετική διάθεση, άλλωστε δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω, απλά βρίσκω πιο ειλικρινές να πνίγει κάποιος τις ενοχές του σε ψυχοφάρμακα παρά σε εορταστικές φιλανθρωπίες.
subdee Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εχμ, ας κάνω εγώ τον πικρόχολο της κατάστασης. Αντιλαμβάνομαι την πιθανή αγνότητα τέτοιων προθέσεων, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω το γεγονός πως όσοι πεινούν χρειάζονται φαϊ και τις υπόλοιπες 350 μέρες του χρόνου. Σόρρυ για την παρένθεση, αλλά οι φιλανθρωπικές μας τάσεις τις άγιες τούτες μέρες βαράνε φόλς αλάρμ στο νευρικό μου σύστημα. Αυτά, χωρίς καμία επιθετική διάθεση, άλλωστε δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω, απλά βρίσκω πιο ειλικρινές να πνίγει κάποιος τις ενοχές του σε ψυχοφάρμακα παρά σε εορταστικές φιλανθρωπίες. Αρα για να μη θεωρηθούμε υποκριτές, ας μην προσφέρει κανείς τίποτα. Ωραία λογική.
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αρα για να μη θεωρηθούμε υποκριτές, ας μην προσφέρει κανείς τίποτα. Ωραία λογική. Δεν νομίζω πως είπα κάπου κάτι τέτοιο. Aπλά δυσκολεύεσαι να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις. Καθόλου εντύπωση δεν μου κάνει βέβαια, ήμουν σίγουρος πως θα παρεξηγηθεί.
washcloud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σωστό κι αυτό, σωστό όμως κι ότι κάποιοι άποροι "τέτοιες μέρες περιμένουν" για αυτά τα ψίχουλα έστω, σωστό και το αν ακυρωθεί έστω κι η γιορτινή φιλευσπλαχνία, δε θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του συναισθήματος για τις μη-γιορτινές μέρες, σωστό και το ότι άντε να βγάλεις άκρη πού να τα δώσεις χωρίς να τα εκμεταλλευτούν διάφοροι από πίσω, σωστό και το ότι δεν κόβω η καλοδιάθετη κίνηση του thread starter να πραγματοποιηθεί, σε επίπεδο κινητοποίησης του φόρουμ. Άντε καλούς κουραμπιέδες σ' όλους, μελομακαρονάτο το 2010 και λευτεριά στις γαλοπούλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.