stelios_2809 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια η προηγουμενη μητρικη μου καηκε (abit aw9 max) και η καινουργια που αντικατεστησα δουλεύει ολα οκ. Το θεμα ειναι το εξής ούτε στο manual ουτε στο support disc δεν εχει καποιο software να βλεπω πχ θερμοκρασίες πως δουλευουν τα fans κλπ. Έχω την εξής ecs p45t-a http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&DetailID=888&DetailName=Feature&MenuID=1&LanID=0
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ούτε στο web site φαίνεται να δίνει η ECS κάποιο επίσημο σχετικό software. Οπότε, όπως λέει κι ο liopyr, βολεύεσαι με κάποιο 3rd party software γι' αυτήν τη δουλειά. Δες και το SpeedFan.
stelios_2809 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 κατεβασα το everest και λεει unknown motherboard!!!!
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εννοείς ότι το πρόγραμμα απλώς δεν αναγνωρίζει το μοντέλο της μητρικής (αλλά κατά τ' άλλα προσφέρει ενδείξεις από τους sensors της) ή ότι δε δείχνει καμμία απολύτως πληροφορία για τη μητρική; Αν το 1ο μόνο, μη σε ανησυχεί. Παραθέτω από παλαιότερο μήνυμά μου: ...στα σύγχρονα BIOS υπάρχουν ειδικές θέσεις μνήμης που προβλέπονται από τα specifications SMBIOS/DMI, στις οποίες μπορεί ο κατασκευαστής ενός επώνυμου PC να γράψει text strings με το brandname του και το όνομα του συγκεκριμένο μοντέλου PC/laptop. Σε motherboards που τοποθετούν μικροί συναρμολογητές στα συστήματά τους (ή και εμείς ως τελικοί χρήστες), μπορεί το συγκεκριμένο string να είναι κενό, να περιέχει μόνο το brandname του κατασκευαστή της μητρικής ή κάτι άλλο, π.χ. το "OEM" που διάβασαν ( ; ) [1] μέσω του DMI interface και ανέφεραν τα Windows στο σύστημα του φίλου που έκανε την ερώτηση. Μπορεί ο κατασκευαστής της μητρικής απλά να μη «μπήκε στον κόπο».
stelios_2809 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 ναι προσφερει κανονικα ενδείξεις απο ολα τα αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.