Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Hotmail μου

Kostaskouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας παρακαλώ, αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημά μου (υποθέτω πως, κατά κάποιο τρόπο, έχει γίνει hacking στο e-mail μου):

Από χθές (20-12-09) έχω με το Hotmail το εξής πρόβλημα:

Κάθε φορά που θέλω να στείλω ένα e-mail, ή να κάνω μία ''προώθηση μηνύματος'', στην επιφάνεια ''εγγραφής'' του μηνύματος (που κανονικά θα έπρεπε να είναι κενή), μου παρουσιάζεται το εξής κείμενο :

Dear friend:

I would like to introduce a electronic company. Their products are of high quality and low price. If you want to do business , they can offer you the most reasonable discount to make you get more profits.

Please visit our website: http://www.joibuy.com

Mail : [email protected]

MSN : [email protected]

Their mainly products such the phones, PSP, display TV, notebook, video, computers, Mp4, GPS, xbox 360, digital cameras and so on.

Welcome to visit the website!

Πώς μπορώ να ξεφορτωθώ αυτό το πράγμα ?

Δημοσ.

Στη σελίδα του Hotmail, κλικ επάνω δεξιά στο Options > More options και στην επόμενη σελίδα, κάτω από την κατηγορία ρυθμίσεων Customize your mail, κλικ στο Personal e-mail signature.

Είναι κενή η υπογραφή ή υπάρχει το επίμαχο κείμενο; Αν υπάρχει, σβήστο και κάνε save. Έλεγξε εξονυχιστικά το PC σου για κακόβουλο λογισμικό (rootkits, keyloggers κ.ά.). Αν βρεθεί κάτι, ξεφορτώσου το.

Αφού κάνεις τα παραπάνω βήματα και μόνο τότε, προχωράς σε αλλαγή του Hotmail password σου.

Δημοσ.
Είναι κενή η υπογραφή ή υπάρχει το επίμαχο κείμενο; Αν υπάρχει, σβήστο και κάνε save.

Ναι, πράγματι, υπάρχει καταχωρημένο αυτό το κείμενο.

Το βρήκα επίσης καταχωρημένο (και το διέγραψα), και στο :

''Διαχείριση του λογαριασμού σας'' >> ''Αποστολή αυτοματοποιημένων απαντήσεων διακοπών".

(Στο γράφω στα Ελληνικά, γιατί έχω επιλέξει την Ελληνική γλώσσα στο Hotmail).

Έλεγξε εξονυχιστικά το PC σου για κακόβουλο λογισμικό (rootkits, keyloggers κ.ά.). Αν βρεθεί κάτι, ξεφορτώσου το.

Έκανα έλεγχο του P.C. με το avast και το SuperAntiSpyware, και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.

Να ησυχάσω, ή μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο ?

Και βέβαια, να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά, για την ουσιαστική σου υποστήριξη.

Δημοσ.

Τρέξε και τα Avira AntiRootkit Tool + Malwarebytes' Anti-Malware (αμφότερα δωρεάν) για σιγουριά.

Δες και αυτά τα links:

http://windowslivehelp.com/community/t/173780.aspx

http://windowslivehelp.com/solutions/safety/archive/2009/04/29/recent-reports-of-account-hijacks.aspx

Ίσως έκανες login στο Hotmail account σου σε κάποιο άλλο PC το οποίο ήταν μολυσμένο από malware που έκανε τη ζημιά... ;

Δημοσ.

LOL, απίστευτο. Λίγο μετά από το τελευταίο post μου, έλαβα στο Hotmail account μου το παρακάτω phising e-mail:

post-4351-12906304585_thumb.png

Μιλάμε για διαβολικές συμπτώσεις, όχι αστεία! :lol: :devil: :lol:

Δημοσ.
Τρέξε και τα Avira AntiRootkit Tool + Malwarebytes' Anti-Malware (αμφότερα δωρεάν) για σιγουριά.

To Avira AntiRootkit Tool αρνείται πεισματικά να εγκατασταθεί (αν και το κατέβασα 4 φορές από 4 διαφορετικά sites).

Μου βγάζει το μήνυμα :

''Η εφαρμογή δεν εκ-κινήθηκε, επειδή η ρύθμιση παραμέτρων της είναι εσφαλμένη. Επανεγκατάσταση της εφαρμογής, ίσως λύσει το πρόβλημα.''

Όμως έτσι κι' αλλιώς δεν ξέρω τί θα έκανα μετά, γιατί έχω επανειλημμένα διαβάσει, πως για να χρησιμοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα, πρέπει να γνωρίζεις αρκετά πράγματα.

Το Malwarebytes' Anti-Malware, μου έβγαλε 4 infections, και επειδή δεν ξέρω αν πρέπει να τις διαγράψω, σου επισυνάπτω ένα screenshot, για να με συμβουλέψεις.

post-43245-129063045861_thumb.jpg

Ίσως έκανες login στο Hotmail account σου σε κάποιο άλλο PC το οποίο ήταν μολυσμένο από malware που έκανε τη ζημιά... ;

Ν α ι ι ι ι ι ι ι !!!!!!!

Πριν 2 μέρες, και για πρώτη μου φορά (αλλά μάλλον θα είναι και η τελευταία).

LOL, απίστευτο. Λίγο μετά από το τελευταίο post μου, έλαβα στο Hotmail account μου το παρακάτω phising e-mail:

Αυτό το μήνυμα δηλαδή δεν είναι(?) ένα original μήνυμα του Hotmail ?

Δημοσ.
Το Malwarebytes' Anti-Malware, μου έβγαλε 4 infections, και επειδή δεν ξέρω αν πρέπει να τις διαγράψω, σου επισυνάπτω ένα screenshot, για να με συμβουλέψεις.

Αν και δεν φαίνεται να έχουν σχέση με το πρόβλημα, διέγραψέ τά.

Ν α ι ι ι ι ι ι ι !!!!!!!

Πριν 2 μέρες, και για πρώτη μου φορά (αλλά μάλλον θα είναι και η τελευταία).

Συμπίπτει και χρονικά με την έναρξη εμφάνισης του προβλήματος, κατά πάσα πιθανότητα εκεί έγινε η ζημιά.

Αυτό το μήνυμα δηλαδή δεν είναι(?) ένα original μήνυμα του Hotmail ?

Όχι βέβαια! Ούτε e-mail πάροχοι ούτε τράπεζες ζητούν επιβεβαίωση στοιχείων κατ' αυτόν τον τρόπο. Το συγκεκριμένο e-mail είναι απάτη για να σου υποκλέψουν κάποιοι επιτήδιοι στοιχεία!

Δημοσ.
Αν και δεν φαίνεται να έχουν σχέση με το πρόβλημα, διέγραψέ τά.

Συμπίπτει και χρονικά με την έναρξη εμφάνισης του προβλήματος, κατά πάσα πιθανότητα εκεί έγινε η ζημιά.

Λοιπόν απ' ότι φαίνεται, δεν πρέπει να ξαναέχω πρόβλημα.

Το PC μου είναι καθαρό, καθώς και το Hotmail μου (μέχρι ετούτη τη στιγμή).

Σε ευχαριστώ λοιπόν ξανά, και σου εύχομαι καλές γιορτές, και ευτυχισμένο καινούργιο χρόνο.

Δημοσ.

Όπα!!!! Μάλλον κάτι τρέχει με το hotmail.

Από χθες παίρνω αποτυχία αποστολής μηνύματος σε e-mail που ΔΕΝ έστειλα. Κάποιος/κάτι στέλνει μηνύματα στις επαφές μου.

Έτσι κι αλλιώς δεν πολυχρησιμοποιώ τον λογαριασμό μου στο hotmail εδώ και καιρό. Άρα δεν το δίνω δεξιά κι αριστερά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...