Προς το περιεχόμενο

κάρτα σύλληψης video

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ίσως το ερώτημα μου θεωρηθεί αφελές αλλά είμαι ψιλοάσχετος.

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα με την οποία θα μπορώ

1. Να συλλάβω βίντεο και ηχο απο την ψηφιακή μου βιντεοκάμερα (Canon miniDV)

2.Να συνδέσω το επιτραπέζιο μου Video VHS player και να γράψω εκεί .

3. Να συλλάβω βίντεο και ήχο απο TV Tuner και να το οδηγήσω για εγγραφή στο επιτραπέζιο μου Video VHS player

4. Να πάρω Βιντεο και ηχο απο το επιτραπέζιο μου Video VHS player και να το μεταφέρω στο Pc για επεξεργασία.

Ζητάω πολλά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.Εφόσον η κάμερα είναι ψηφιακή(miniDV) ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρεις βίντεο και ήχο στο pc είναι το firewire.ʼρα χρειάζεσαι θύρα firewire π.χ. έχουν οι audigy,ορισμένες μητρικές ή μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστή κάρτα.

2.3. και 4. Χρειάζεσαι video in για να συνδέσεις το video στο pc και να μεταφέρεις τις βίντεοκασσέτες σου για επεξεργασία,(άρα το tv tuner πρέπει να έχει video in).

Τέλος,η κάμερα συνδέεται απ ευθείας με το βίντεο και γράφεις αυτά που έχεις τραβήξει σε VHS,χωρίς να χρειάζεται ο υπολογιστής.

Η Canon έχει είσοδο S-Video ή Composite; Έχω την Canon MV530i και για να κάνω σύλληψη από αναλογική πηγή απλά την συνδέω στη θύρα Video In της κάμερας και κατόπιν κάνω κανονικά σύλληψη από την θύρα DV! Με αυτόν τον τρόπο έχεις και μικρή απώλεια, καθώς την μετατροπή από αναλογικό σε ψηφιακό αναλαμβάνει η κάμερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...