Προς το περιεχόμενο

wag54g2 ΠΟΛΥ disconnect

dipiesto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους εχω ενα αρκετα σοωαρο προωλημα με το wag54g2 τρωω disconnect ana 20-40 λεπτα και εχς φερει τεχνικους του ΟΤΕ και μου λενε οτι φταιει το Router χαρακτηριστικα δειτε:

--- System Information ---

Vendor: Linksys

ModelName: WAG54G2

Firmware Version: 1.00.17 , 2009-06-02T19:15:44

Boot Version: 1.03

Hardware Version: 0.01

--- DSL Information ---

DSL Driver Version: E.25.41.39

DSL VPI/VCI: 8/35

DSL Status: Showtime

DSL Mode: ADSL2

DSL Channel: 64

DSL Upstream Rate: 381100

DSL Downstream Rate: 8117300

Down up

DSL Noise Margin: 30.5 dB 11.10 dB

DSL Attenuation: 16.0 dB 37.0 dB

DSL Transmit Power: 19.8 dBm 11.9 dBm

--- Wireless Information ---

Wireless Driver Version: 2.1.38

Wireless Status: Enabled

Wireless Standard Channel: 11- 2.462GHZ

Wireless SSID: Connex

--- Dynamic Information ---

LAN Mac Address: 00:22:6B:E3:F7:98

WAN Mac Address: 00:22:6B:E3:F7:9A

Wireless Mac Address: 00:22:6B:E3:F7:99

---

Thannks απο τωρα!!!:-D

Δημοσ.

na to παρουμε απο τις 2 πλευρες.το ρουτερ δεν εχει προβλημα.η να το πω αλλιως δεν θα ειχεπροβλημα σε μια ξενη χωρα με καλες γραμμες.αλλα στη ελλαδα με τα τελεια καλωδια και αλλο τοσο

με DSL Attenuation: 16.0 dB 37.0 dB

37db στο down θα εχεις disconect.οποτε δοκιμασε νεο firmware αλλιως σε βλεπω με κανα ποιο σταθερο μια που ο οτε δεν προκειται να αλλαξει κατι στην γραμμη σου.το μονο που θα αλλαξει θα ειναι να σου πει να σε ριξει σε λιγοτερα megabit ταχυτητα πχ απο 16 σε 8 η απο 8 σε 4 η απο 4 σε 2 για να εισαι πιο σταθερος επειδη θα ανεβει το snr

Δημοσ.

στα 37 db λογικα θα επαιζε ανετα χωρις αποσυνδεσεις. Εχεις βαλει το τελευταιο firmware? φιλτρα-splitter ειναι καλα? ποτε τρως αποσυνδεσεις? ατακτα? ουτε 24mbit δεν εισαι. Δυσκολο να φταιει το ρουτερ για μενα. Βεβαια ειναι οτι σου κατσει καλα σαφως.

Δημοσ.

Καταρχην σας ευχαριστω όλους για τις συμβουλές σας.

Φιλτράκια έχω και στα 2 τηλέφωνα.Και εχω κάνει reset και update firmware.Ειμαι στα 8mb ταχυτητα.

Αυτό που θα κάνω μία απο αυτές τις ημέρες ειναι να αποσυνδεσω τα τηλεφωνα και τα φιλτρακια.Και να δω πως θα παει.

Thanks Again!Καλές γιορτές σε όλους!!!

Δημοσ.
Καταρχην σας ευχαριστω όλους για τις συμβουλές σας.

Φιλτράκια έχω και στα 2 τηλέφωνα.Και εχω κάνει reset και update firmware.Ειμαι στα 8mb ταχυτητα.

Αυτό που θα κάνω μία απο αυτές τις ημέρες ειναι να αποσυνδεσω τα τηλεφωνα και τα φιλτρακια.Και να δω πως θα παει.

Thanks Again!Καλές γιορτές σε όλους!!!

kai παρατηρησε το margin .αμα πεφτει τοτε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...