Cernic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 παιδια ενας φιλος μου απο τα πολλα κοληματα που ειχε ο υπολογιστης του τον εσπασε επειδι τον βαρεσε κλοτσια....τεσπα τωρα πηρε λαπτοπ και θελω να βγαλω τον σκληρο για να παρει τα αρχεια του το παιδι...θελω να συνδεσω ενα laptop με εναν εσωτερικο σκληρο πως θα το κανω? και που βρισκετε ο σκληρος μεσα στον πυργο? παιδια help!!!!
MaTrOx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Θα πρέπει να αφαιρεθεί ο σκληρός και να μπεί σε ένα τέτοιο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801934 Το οποίο θα το συνδέσεις με usb στο laptop. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:05 ---------- Τώρα αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο σκληρός στο case ψάξε κάτι τέτοιο http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hdd.jpg αποσυνδέεις τα δύο καλώδια (data & ρεύμα) ξεβιδώνεις τις βίδες στο πλάι που τον συγκρατούν στο κουτί και τον αφαιρείς προσεκτικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει clips και όχι βίδες ανάλογα με το κουτί.
Cernic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 τον σκληρο θελω μετα να τον πεταξω απλα τα αρχεια να περασω...δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο το να αγορασω αυτο?
blacksuede Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όχι δεν υπάρχει....ας ήταν πιο ψυχραιμος ο φίλος σου... ακριβώς όπως στα είπε ο φιλος επανω, το κουτι αυτο κάνει τον εσωτερικό εξωτερικό... ΕΚΤΟΣ αν υπάρχει δευτερος σταθερός υπολογιστής και τον συνδεσεις σαν εσωτερικο ξανά και αντιγραψεις τα αρχεια...οποτε θελεις μονο εξτρα καλώδια και λιγη...τυχη! by the way, το λάπτοπ είναι πιο ευαίσθητο, μετα τι θα πάρει??? χαχαχα
JimxxZe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 όχι δεν υπάρχει....ας ήταν πιο ψυχραιμος ο φίλος σου...ακριβώς όπως στα είπε ο φιλος επανω, το κουτι αυτο κάνει τον εσωτερικό εξωτερικό... ΕΚΤΟΣ αν υπάρχει δευτερος σταθερός υπολογιστής και τον συνδεσεις σαν εσωτερικο ξανά και αντιγραψεις τα αρχεια...οποτε θελεις μονο εξτρα καλώδια και λιγη...τυχη! by the way, το λάπτοπ είναι πιο ευαίσθητο, μετα τι θα πάρει??? χαχαχα :lol:,και εγω εσπασα το pc μου πριν καποιες μερες,αλλα ειχα βγαλει καρτα γραφικων,σκληρο μνημες,και εβγαλα ολο το αχτι μου στο σιδερενιο κουτι!!!!!!!!!!!! Οπως ειπανε απο πανω παρε αυτο ωστε να μπορεις να ανντιγραψεις τα αρχεια σου
elvisjedi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 by the way, το λάπτοπ είναι πιο ευαίσθητο, μετα τι θα πάρει??? χαχαχα Μαλον θα πηρε αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908253 :p:p:p:p:p:p:p
alexis333 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Τι δισκος ειναι .. ? ΙDE ή Sata .. ? Και με αυτο θα κανεις τη δουλεια σου ... Οπως ειπε και καποιος πιο πανω στο τσαμπε θα τη βγαλεις μονο αν βρεις δευτερο pc (κι οχι λαπτοπ ) και τον βαλεις για να παρεις τα αρχεια...
Cernic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 παιδια εχω εγω σταθερο υπολογιστη....πως θα συνδεσω των σκληρο με τον υπολογιστη μου τι καλοδιο θελει? αυτο το καλωδιο δεν υπαρχει στον σπασμενο υπολογιστη?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Σιγουρα υπαρχει αν δεν τον εχει ξεντερισει. Ειτε ATA ειτε Sata. Και δε χρειαζεται κατι, απλα τον συνδεεις και αναβεις το PC και λογικα θα τον δει (αν δουλευει μετα τα κλωτσιδια). Ισως χρειαστει και καποια ρυθμιση για να ΜΗ προσπαθησει να κανει boot απο το ξενο δισκο γιατι θα τρως BSOD (ψαξε τι ειναι πριν με ρωτησεις )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.