gostoso Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για την αγορά του MAc book air αλλα θα ήθελα με το Αμερικάνικο πληκτρολόγιο και όχι με το αγγλικο΄. Υπάρχει περίπτωση να το βρώ απο Ελλάδα ή θα πρέπει να το παραγγείλω απο εξωτερικό?
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για την αγορά του MAc book air αλλα θα ήθελα με το Αμερικάνικο πληκτρολόγιο και όχι με το αγγλικο΄. Υπάρχει περίπτωση να το βρώ απο Ελλάδα ή θα πρέπει να το παραγγείλω απο εξωτερικό? Ποια η διαφορά του αμερικάνικου από το αγγλικό;
gostoso Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ποια η διαφορά του αμερικάνικου από το αγγλικό; Αμερικάνικο Αγγλικό
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα να δεις! Δεν περίμενα να βρω διαφορές και μάλιστα τρεις (Το enter Και τα πλήκτρα για ~ και |. Εγώ θα ρωτούσα απευθείας στην rainbow για να το κάνουν ειδική παραγγελία για σένα. Φαντάζομαι θα έχεις τους λόγους σου για το αμερικάνικο πληκτρολόγιο.
Ozone Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εχω macbook 13 unibody 1st gen late 2008 και κανενα απο τα δυο πληκτρολογια ειναι το ιδιο και εχει ερθει απο Αμερικη λιγες ημερες μετα την παραγγελεια. μηπως τα πληκτρολογια αλλαζουν καθε εκδοση?
gostoso Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εχω macbook 13 unibody 1st gen late 2008 και κανενα απο τα δυο πληκτρολογια ειναι το ιδιο και εχει ερθει απο Αμερικη λιγες ημερες μετα την παραγγελεια. μηπως τα πληκτρολογια αλλαζουν καθε εκδοση? Δεν ξέρω για το Mac Book (το άσπρο φαντάζομαι λές).. Για το Pro και το Air παίζει αυτή η διαφορά που βλέπεις στις φωτό..
Ozone Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω για το Mac Book (το άσπρο φαντάζομαι λές)..Για το Pro και το Air παίζει αυτή η διαφορά που βλέπεις στις φωτό.. οχι το αλουμινιο ειναι.
gostoso Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Τσέκαρέ το οτι ήταν απο Αμερική.... Πάντως το έψαξα και μπορεί να παραγγελθεί και απο Ελλάδα με (US) Keyboard με κάποια, καθόλου ευκαταφρόνητη, οικονομική επιβάρυνση... Η Document δινει τη δυνατοτητα αυτης της παραγγελιας. Η Systemgraph το μόνο που μπορει να κανει ειναι να το αλλαξει εκ των υστερων με 150€. Τωρα δεν ξερω και η Document μπορει να το αλλαζει εκ των υστερων ασχετα αν λεει οτι ερχεται με US KB κατοπιν παραγγελιας. Sent from my iPhone using Insomnia.app
kpartsi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εχω macbook 13 unibody 1st gen late 2008 και κανενα απο τα δυο πληκτρολογια ειναι το ιδιο και εχει ερθει απο Αμερικη λιγες ημερες μετα την παραγγελεια. μηπως τα πληκτρολογια αλλαζουν καθε εκδοση? Και όμως το πρώτο στην φωτογραφία είναι ακριβώς το αμερικάνικο!!! Το ότι σου ήρθε από Αμερική δεν σημαίνει ότι φοράει το αμερικάνικο πληκτρολόγιο.... Στην παραγγελία από τα Apple Stores του εξωτερικού, σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε διάφορα πληκτρολόγια.... Και εγώ με αμερικάνικο το έχω το δικό μου γιατί το έχω συνηθίσει και δουλεύω με αυτό πάνω από 10 χρόνια... @gostoso Για στείλε σε αυτούς http://www.notebook.de/ ένα e-mail και ρώτησέ τους....
gostoso Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Και όμως το πρώτο στην φωτογραφία είναι ακριβώς το αμερικάνικο!!! Το ότι σου ήρθε από Αμερική δεν σημαίνει ότι φοράει το αμερικάνικο πληκτρολόγιο.... Στην παραγγελία από τα Apple Stores του εξωτερικού, σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε διάφορα πληκτρολόγια.... Και εγώ με αμερικάνικο το έχω το δικό μου γιατί το έχω συνηθίσει και δουλεύω με αυτό πάνω από 10 χρόνια... Πράγματι έτσι είναι...αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι στο USA apple store δεν δίνει την δυνατότητα για Αμερικάνικο...ενώ στις άλλες ευρωπαικές χώρες δίνει π.χ Ιταλικο... Εγώ πάτνως θα το παραγγείλω με US απο Document. Παίζει να μήν είναι εργοστασιακό όμως?? @kpartsi 'Εστειλα θα κάνω post όταν μου απαντήσουν...
isay Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Κοίταξα το αγγλικό μαγαζί site της apple και έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις αμερικάνικο πληκτρολόγιο [ Backlit Keyboard (US) & User’s Guide (English) ]. Αν σε συμφέρει η ισοτιμία, αγόρασε το από εκεί. Αν έχεις και κανένα φίλο που είναι εκεί φοιτητής, πες του να στο αγοράσει, έχει κάπου 15% έκπτωση.
gostoso Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Κοίταξα το αγγλικό μαγαζί site της apple και έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις αμερικάνικο πληκτρολόγιο [ Backlit Keyboard (US) & User’s Guide (English) ]. Αν σε συμφέρει η ισοτιμία, αγόρασε το από εκεί. Αν έχεις και κανένα φίλο που είναι εκεί φοιτητής, πες του να στο αγοράσει, έχει κάπου 15% έκπτωση. Πράγματι έχεις δίκιο...αλλά δεν έχω κάποιον εκεί.. H Document ζητάει +250€ Δεν έρχεται απο Αμερική όμως, απο Ευρώπη. Φαντάζομαι ή Ιταλία ή UK μίας και τα Apple Store των προαναφερθέντων χωρών δίνουν την δυνατότητα US Keyboard (χωρίς όμως extra χρέωση) Νομίζω ότι η Document το εκμεταλλέυεται με άσχημο τρόπο.... Πιό οικονομικά θα μου έρθει να πάω Ιταλία να το πάρω απο ένα Store στη Ρώμη..
kpartsi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Στείλε έτσι από περιέργεια ένα e-mail στο notebook.de.... Δεν έχεις να χάσεις τίποτα....
gostoso Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Στείλε έτσι από περιέργεια ένα e-mail στο notebook.de.... Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.... 'Εστειλα απο εχθές..μόλις πάρω απάντηση θα σου πω.. είναι αξιόπιστο shop αυτό? Στέλνουν και Ελλάδα?
kpartsi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 'Εστειλα απο εχθές..μόλις πάρω απάντηση θα σου πω.. είναι αξιόπιστο shop αυτό? Στέλνουν και Ελλάδα? Ναι, είναι αξιόπιστο. Πολλά άτομα από το φόρουμ έχουν αγοράσει τον Mac τους από εκεί.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.