--Shady-- Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Από Airflow δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με το HAF.
--Shady-- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρω ότι το ψειρίζω πολύ το θέμα αλλα θέλω να κάνω όσο το δυνατόν τις καλύτερες επιλογές. :\ Η MSI σαν εταιρία είναι είναι καλύτερη/χειρότερη/ίση σε σύγκριση με τις άλλες όσον αφορά ποιότητα,αντοχή,BIOS updates και λοιπά? Να κοιτάξω προς Gigabyte μεριά? Ή τις EVGA που ανέφερε ο moldovan?
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Είναι πού θα πέσεις, κάθε εταιρία λανσάρει μοντέλα-σκυλιά και μοντέλα-μπανάνες. Έχω την εντύπωση πως η MSI έχει μπει πολύ δυναμικά τον τελευταίο καιρό στο χώρο της πληρότητας, της ποιότητας και του overclocking. Απ' την άλλη η EVGA είναι κάπως cult εταιρία με lifetime warranty και τα συναφή (άι θινκ).
--Shady-- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ ποια θα διάλεγες ανάμεσα σε αυτές τις 2? 1 2
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Με τη λογική ότι σε καλύπτουν πλήρως τα χαρακτηριστικά και των δύο; Ειλικρινά, είναι δύσκολη η απάντηση, δεν ξέρω, θα το έψαχνα πρώτα.
--Shady-- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον θα (ξανά)διαλέξω την MSI λόγο καλύτερου συστήματος ψύξης,OC Genie και πιο "φανταχτερών" features. Αν και η δυνατότητα τοποθέτησης s775 ψηκτρών στην EVGA είναι πολύ ενδιαφέρουσα :-S
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ, όντως.. αν και θα εμφανιστούν ακόμα περισσότερες επιλογές για το s1156 εν καιρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.