mikeharitakis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 amd και 4αρα μνημη...??και 1τερα δισκος..και 170 ευρω στην καρτα ηχου?? ελεος ρε παιδια το παιδι θελει συστημα που να εχει αφθονη δυναμη...οχι value pc..
mgoutsos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά τον i7 θα τον κάνω overclock κάποια στιγμή(όταν δω ότι δεν με υπερκαλύπτει) όσο για την οθόνη δεν θέλω να δώσω πάνω από 250-300. Έχει ένας φίλος μου μια Dell με eIPS panel και πραγματικά δεν βλέπεις διαφορές με το μάτι και πιστέψτε με έδωσε πολλά λευτά για το τίποτα.
tsadler Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 καλα κανεις και μενεις σε ι7 και 1366 σοκετ διοτι ετσι μπορεις να εκμεταλευτεις και sli/crossfire οπως και usb3/sata3 με καποιο κοντρολερ, καλυτερα. επισης με τετοιο κασερι θα πηγαινα καρφι για δυο postville σε raid 0 ( ραπτορ με bugdet 2300 euro?). και εφοσον μπορεις και διαθετεις τετοια ποσα καθε δυο χρονια βρες μητρικη που να μπορει να παρει πανω ι9 και θα εισαι απο τους λιγους! 6 γιγα ειναι αρκετα, δεν ειναι κραμελες τα mb να τα καταπινει με το κιλο το συστημα σου. φτανουν και περισευουν. απλα αγορασε μνημες που να κλοκαρονται καλα εφοσον εχεις σκοπο να ασχοληθεις στο μελλον. αυτα απο μενα.
stelios_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 καποιος πανω ειπε οτι το παιδι ειναι μικρος... βασικα δεν εχει τοσο πολυ σημασια η ηλικια διοτι και εγω 18 ειμαι αλλα επειδη εχω ενα Pc απο τα 13 μου οποτε μου περασε η ορεξη για απαιτησεις..... παντως και εγω σου λεω οτι δεν αξιζει να δωσεις τοσα λευτα για ενα pc . με 1500 ευρω( και πολλα λεω) μπορεις να φτιαξεις ενα παρα πολυ καλο συστημα...... δεν υπαρχει λογος ουτε για cpu να δωσεις πολλα λευτα διοτι σχεδον ολοι οι ι7 ειναι ιδιοι και εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη τους.. οπως ουτε και για καρτα γραφικων των 500 ευρω... γιατι πολυ απλα σε 2 χρονια θα την ξανα αλαξεις.. οποτε σου πρωτηνω τον ι7 στα 2.6 που σου εχει πει και καποιος αλλος.. και 2 καρτες γραφικων των 150 ευρω.... που θα ειναι καλυτερα να σου πρωτινει καποιος που ξερει τα παντα για τις καρτες γραφικων
mchrisober Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 λοιπον, ας πω και γω την γνωμη μου... πρωτον πας χαλαρα σε postvile ειναι must... δευτερον γνωμη μου ο ι7 θα σε καλυψει, και ποτε δεν θα το φτασεις στο 100%, και κλοκαρετε και ευκολα... τριτον με ι7 πας σε tripple channel memory 6 γιγα και εισαι οκ, παρε τις φθηνοτερες.. τετερτον παρε μια καρτα την ταξης των 200-250 ευρο πχ 5850 και θα εισαι βασιλιας... τελος, οπως ειπαν και οι προηγουμενοι ΜΗΝ δωσεις τοσα λεφτα, προτειμοτερο ειναι να παρεις κατι αλλο, δεν ξερω τα γουστα σου αλλα επενδυσε σε κατι που θα σου μεινει, ηχεια-οθονη-περιφεριακα... Δυστυχως σε λιγο καιρο θα βγουν πολλα νεα καλλουδια κριμα ειναι να σπαταλησεις τοσο χρημα και να το κλαις μετα.. φιλικα
SpY Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παίρνεις τώρα μηχάνημα κοντά στα 1100 ευρώ παίζεις όλα τα games άνετα και μετα από 1.5 χρόνο πουλας αυτό και με τα άλλα 1100 που θα διέθετες τώρα παίρνεις εκείνη την εποχή ένα δυνατό μηχάνημα. Και 2300 να δώσεις τώρα μετά από 1.5 χρόνο το μηχάνημα που θα κάνεις με 1100 θα είναι καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.