jim3pap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ok,Νά ένα συστηματάκι εντέλως overkill!! (Και αλανταλόν επίσης). Δεν ήξερα για οθόνη οπότε δεν έβαλα. http://img192.imageshack.us/i/99352981.tif/ Πάντως καλή ιδέα είναι να κοιτάξεις όλα τα συστήματα που σου έχουν προτείνει και να κάνεις τις συγκρίσεις. Αν apοφασίσεις κάποιο συνδυασμό τον ποστάρεις και συνεχίζουμε απο εκεί.
aliakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από mgoutsos Εμφάνιση Μηνύματος Ναί φίλε έχεις δίκιο! Τελικά κατέληξα σε αυτή την Mobo! http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...8AUD7-00-G.htm Και για SSD θέλω κάτι απλό για να βάλω τα Windows 7. http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...SD-64GBG2D.htm Tσαμπα λ7 το mobo. Aκομα δεν υπαρχουν sata 3 -usb 3 συσκευες και εχουν βγει controler. Kαι επισης με το πιο φτηνο μοντελο της gigabyte οταν χρησιμοποιει το usb sata 3 το pci δουλευει σε x8 αντι χ16 .Για αυτην δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ναι.Μη τα κοιτας αυτα ,οταν βγουνε για τα καλα στην αγορα θα βαλεις ενα controler 15€ και εισαι κομπλε ! Μια στα μισα λεφτα θα σου κανει την ιδια δουλεια και αν θες να τα δωσεις επενδυεις καπου αλλου. Σε πληροφορώ ότι αυτό που λες ισχύει μόνο για το Ρ55 chipset για το Χ58 που φοράει η εν λόγω μητρική δεν ισχύει και δουλεύουν όλα ρολόι
Anubis13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει ο φιλος θελει να πεταξει τα λεφτα του γιατι να μην του φτιαξεις ενα pc με 1400 με 10% λιγότερες επιδόσεις.. Τα υπόλοιπα λεφτά: 1) ας τα φαει σε σουβλακια και μπυρες 2) ας παει ταξίδι 3) ας τα φάει με το αμόρε
sozz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 με τοσα λεφτα και του εχεις μια 5870 μεσα μονο βαλε εναν μικροτερο ssd και βαλε μεσα μια 5970
linuxovios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 προς τον αρχικό πόστερ : α) καλο-δούλευτο το pc όταν το πάρεις. β) σε 6 μήνες -αν σε έχω κόψει σωστά - θα είσαι τίγκα στο malware και στο σκουπιδολογισμικό. θα παιχνίδια θα "κολλάνε" ό,τι και να κάνεις. γ) Με τα μισά λεφτά απ' όσα δίνεις παίρνεις pc που τα παίζει όλα τέλεια και σου μένουν και τα υπόλοιπα να κάνεις μια "τούμπανο" αναβάθμιση σε 1 χρόνο, ώστε να έχεις και τότε μοντέρνο hardware. δ) πάρε παιχνιδομηχανή + κανά pc-άκι με 600-700 euro για να κάνεις τις δουλειές σου - αν χρειάζεσαι pc για δουλειά. Υ.Γ. Σε 6 μήνες θα έχουν βρεθεί 1-2 game developers να φτιάξουν το super-γουάου παιχνίδι που θα έχει όμως άθλιο κώδικα και θα γονατίζει ό,τι pc και να έχεις (παράδειγμα crysis). Άρα τα όνειρά σου για ΟΛΑ τα παχνίδια στο full, δε θα πραγματωθούν ποτέ.
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εγω δεν ξερω τι αποφαση τελικα θα παρεις (και φυσικα συμφωνω με τα παιδια παραπανω που στο κατω κατω δεν εχουν να χασουν και τιποτα,συμβουλες δινουν),αλλα κατα την γνωμη μου στησε ενα πολυ δυνατο μηχανημα και δωσε εμφαση στα περιφεριακα τα οποια θα σου μεινουν για το μελλον. Παρε καλη οθονη,καλα ηχεια να τα ευχαριστηθεις και ενα σετακι mouse - keybord. Αυτα θα σου κανουν την διαφορα...
michael92 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι γιός κάποιου "Αστού" Ζήτα τους να σου κάνουν μια πιστωτική με όριο 300 ευρώ και πάρτο με δόσεις, έτσι και θα έχεις αναβαθμίσεις και ότι άλλο θέλεις θα παίρνεις
stefan123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Παρτο,πολυ καλο...Μεγεια ο νεος σου υπολογιστης...
Anubis13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 850Watt τροφοδοτικό..να φανταστώ θα βάλεις και κουζίνα επάνω... 300 ευρώ για μητρική να φανταστ΄ώ ότι οι υπόλοιπες απλά δεν υπάρχουν... 249 ευρω για 6GB μνήμες..... Οθόνη με ΤΝ πάνελ σε σύνθεση των 2300... Πήρες τον Vertex με περίσσοτερα λεφτά λιγότερα GB από postville.. Με μία λέξη πεταμένα λεφτά.. Και για να μην λέμε μόνο τα άσχημα το κουτί αξίζει τα λεφτά του..
mikeharitakis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 φιλες χωρις παρεξηγηση δινεις 2.300 ευρω και μου βαζεις πανω τον 920??δλδ για ονομα του θεου..επισης 70 ευρω για το keyboard ειναι απλα υπερβολη...οπως και τα 260 στις μνημες...κοψε κατι απο αυτα τα 2 και παρε εναν καλητερο επεξεργαστη....επισης παλι γνωμη μου...μπορεις να βαλεις ενα ραπτορ σκληρο να γλιτωσεις αλλα 200 ευρω για να τα δωσεις παλι για επεξεργαστη και ενα εξωτερικο σκληρο!παντα χρειαζεται!
popolaros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ενα φουλ ισορροπημένο συστημα με μια φανταστικη οθονη.... στο μελλον βαζεις μια ακομη 5850 και εισαι αρχηγος... http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?products_id=822&osCsid=217317103058b1df645fb692de1cb091
Mourgolikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 2300€ είναι πολλά λεφτά... Καλύτερα να πάρεις υπολογιστή με λιγότερα και τα υπόλοιπα να τα δώσεις σε 1-2 χρόνια για αναβάθμιση... Αν όμως επιμένεις τόσο πολύ... πάνε σε κάτι τέτοιο που σε υπερκαλύπτει και με τα υπόλοιπα 600€ ευρώ πάρε ένα [ame=http://www.amazon.com/gp/product/B002S6CRGY/sr=1-1/qid=1262430341/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&qid=1262430341&sr=1-1&seller=]Fusion-io 80GB ioXtreme[/ame] για να δεις τεράστιες διαφορές στην ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.