Rubin074 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ωχ αμάν... Μιλάμε για τρελή καΐλα... =D tnx!
11demian111 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια,πως στο ... γινεται να νικανε παντα οι ιδιοι?!?!?!?εχω που παιζω τωρα κανα μισαωρο στο neogaf group και ειναι ολο οι ιδιοι νικητες!!!
THEMACHINE Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια,πως στο ... γινεται να νικανε παντα οι ιδιοι?!?!?!?εχω που παιζω τωρα κανα μισαωρο στο neogaf group και ειναι ολο οι ιδιοι νικητες!!! Δεν νικάνε πάντα οι ίδιοι απλά κρατάει τα σκορ που κάνανε. Μόνο αν γράφει live δίπλα από το όνομα τότε είναι αυτή την στιγμή online αυτός που κάνει το σκορ. Από την άλλη οι πιο πολλοί από αυτούς που έχουν μεγάλα σκορ κλέβουν με ένα πρόγραμμα. [ame] [/ame]
Rubin074 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Από την άλλη οι πιο πολλοί από αυτούς που έχουν μεγάλα σκορ κλέβουν με ένα πρόγραμμα. Τι έχουν βγάλει ρε τα άτομα...
Sadako Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 χαχαχα.. ΠΑΝΤΟΥ κλέβουν τελικά.. Εγώ πάντως την φορά που έπιασα 210 (ενώ έλεγα πως είναι απίθανο), μου ειχε ανοίξει και έβαλα τα περισσότερα, και απο μακρυά (όχι βέβαια όλα clean basket, μερικά με ταμπλό), και σούταρα αμέσως, δηλαδή στόχευα απο πριν στο περίπου. Έτσι κερδίζεις κάποιο αριθμό σουτ στο σύνολο. Και στο τέλος έχασα τα 4-5 τελευταία.. Δηλαδή αν έβαζα έστω κάποια απο αυτά, πήγαινα γύρω στα 250, χωρίς cheating..
yayawoot Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Περισσοτερο εθιστικο ακομα και απο τα MMORPG!:lol:
vocals_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Περισσοτερο εθιστικο ακομα και απο τα MMORPG!:lol: Tώρα άρχισες να παίζεις ; Γιατί εγώ και μια φίλη μου μετά από κάτι μέρες έχω συμπτώματα τρελής βαρεμάρας..
SlimData Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 καλό... αν γινόταν να σουτάρω συνέχεια από το κέντρο θα ήμουν πολύ καλός γιατί από κοντά.... τη χτίζω τη μπασκέτα...
gamemaniac Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 τι μας εκανες ρε συ με αυτο το πραγμα....πραγματικα δν εχω ξαναδει τοσο εθιστικο παιχνιδι. 5 ωρες χτες λεγαμε με τον κολητό μου αλλο ενα , ενα τελευταιο ...τρελά πραγματά.
el02154 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 μόλις έκανα 232 σε δικό μου γκρουπ.πως ανεβάζω φωτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.