Προς το περιεχόμενο

Μπασκετάκι

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια,πως στο ... γινεται να νικανε παντα οι ιδιοι?!?!?!?εχω που παιζω τωρα κανα μισαωρο στο neogaf group και ειναι ολο οι ιδιοι νικητες!!!

Δημοσ.
ρε παιδια,πως στο ... γινεται να νικανε παντα οι ιδιοι?!?!?!?εχω που παιζω τωρα κανα μισαωρο στο neogaf group και ειναι ολο οι ιδιοι νικητες!!!

Δεν νικάνε πάντα οι ίδιοι απλά κρατάει τα σκορ που κάνανε. Μόνο αν γράφει live

δίπλα από το όνομα τότε είναι αυτή την στιγμή online αυτός που κάνει το σκορ.

Από την άλλη οι πιο πολλοί από αυτούς που έχουν μεγάλα σκορ κλέβουν με ένα πρόγραμμα.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.
Από την άλλη οι πιο πολλοί από αυτούς που έχουν μεγάλα σκορ κλέβουν με ένα πρόγραμμα.

Τι έχουν βγάλει ρε τα άτομα...

Δημοσ.

χαχαχα.. ΠΑΝΤΟΥ κλέβουν τελικά..

Εγώ πάντως την φορά που έπιασα 210 (ενώ έλεγα πως είναι απίθανο), μου ειχε ανοίξει και έβαλα τα περισσότερα, και απο μακρυά (όχι βέβαια όλα clean basket, μερικά με ταμπλό), και σούταρα αμέσως, δηλαδή στόχευα απο πριν στο περίπου. Έτσι κερδίζεις κάποιο αριθμό σουτ στο σύνολο. Και στο τέλος έχασα τα 4-5 τελευταία.. Δηλαδή αν έβαζα έστω κάποια απο αυτά, πήγαινα γύρω στα 250, χωρίς cheating..

Δημοσ.
Περισσοτερο εθιστικο ακομα και απο τα MMORPG!:lol::lol:

Tώρα άρχισες να παίζεις ; Γιατί εγώ και μια φίλη μου μετά από κάτι μέρες έχω συμπτώματα τρελής βαρεμάρας..

Δημοσ.

τι μας εκανες ρε συ με αυτο το πραγμα....πραγματικα δν εχω ξαναδει τοσο εθιστικο παιχνιδι. 5 ωρες χτες λεγαμε με τον κολητό μου αλλο ενα , ενα τελευταιο ...τρελά πραγματά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...