Locke_John Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια. εχω ενα toshiba λαπτοπ με δισκο 100 gb 5400 rpm,και σκεφτομαι να τον αλλαξω με καποιον στις 7200 rpm, ανεξαρτητως χωρητικοτητας. απο αναζητηση στα eshop, πλαισιο, multirama και play247 εχω καταληξει σε αυτον εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=12954 μηπως ομως αυτος ειναι καλυτερος ?http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Western-Digital-250GB-HDD-Sata-WD2500BJKT.htm (πιο πολυ ενδιαφερον φαινεται ο αισθητηρας πτωσης ?? και η τεχνολογία "ShockGuard") αν καποιος εχει εμπειρια, παρακαλω ας πει μια γνωμη γτ σήμερα μαλλον θα παραγγείλω εναν από αυτούς.
Locke_John Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 μακράν καλύτερος ο 2ος μιλας απο προσωπική εμπειρία? γτ σε διαφορα forums πολλοι λενε καλυτερους τους seagate
pp6210 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 οι WD scorpio black είναι όντως καλύτεροι, αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ και στον γούγλη θα το επιβεβαιώσεις. Εγώ έχω πάρει 2 φορές 250άρη scorpio black για ένα toshiba Ακάτι του αδελφού μου και το dell xps1330 μου, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από θέματα ταχύτητας (φυσικά), θορύβου και θερμοκρασίας... (σε όλες τις συγκρίσεις όλο και κάποιος είχε να αναφέρει θέμα θορύβο ή θερμοκρασίας και για τους seagate και για τους wd, εγώ που είμαι απλός χρήστης δεν ενοχλήθηκα από τίποτα από αυτά). Τώρα για τον αισθητήρα πτώσης και όλα τα άλλα καλόυδια που πληρώνεις ακριβότερα, νομίζω δεν αξίζει. Πάρε τον φτηνότερο καλό δίσκο που θα βρεις για το λειτουργικό (π.χ. ο 160άρης scorpio black στο eshop), και ένα καλό κουτί για να μετατρέψεις τον παλιό σου σε εξωτερικό δίσκο data και θα είσαι super!
Locke_John Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 φιλε, αν καταλαβα καλά προτείνεις αυτον έτσι? και κατι αλλο.εχω το toshiba satellite A100-906, και στα multirama μου ειπε ο υπαλληλος αν θελω δισκο ide ή sata. δεν ξερω τι χρειάζομαι, ειναι δίσκοι με διαφορετικές συνδέσεις? λογικα sata μεγεθους 2.5'' χρειαζομαι έτσι? παρηγγειλα και αυτην την θηκη για να βαλω τον παλιό μου δίσκο. λογικα θα τον δεχεται έ? δε νομιζω να πληρωσω μονο για την υφασματινη θηκη που φαινεται?
hristos 22 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 φιλε, αν καταλαβα καλά προτείνεις αυτόν έτσι? και κατι αλλο.εχω το toshiba satellite A100-906, και στα multirama μου ειπε ο υπαλληλος αν θελω δισκο ide ή sata. δεν ξερω τι χρειάζομαι, ειναι δίσκοι με διαφορετικές συνδέσεις? λογικα sata μεγεθους 2.5'' χρειαζομαι έτσι? παρηγγειλα και αυτην την θηκη για να βαλω τον παλιό μου δίσκο. λογικα θα τον δεχεται έ? δε νομιζω να πληρωσω μονο για την υφασματινη θηκη που φαινεται? Φιλε μου εχω την εντυπωση οτι παρηγγειλες μονο υφασματινη θηκη και οχι θηκη για σκληρο...
Locke_John Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου εχω την εντυπωση οτι παρηγγειλες μονο υφασματινη θηκη και οχι θηκη για σκληρο... λες? χαχα, εχει γουστο.πηγα για την φθηνότερη κ παιζει να την πατησα, αλλα την ειχαν στην κατηγορια θηκες σκληρων δισκων !!! τελος παντων. ξερει κανενας αν τα toshiba satellite παιρνουν δισκο sata ή ide? για να παραγγειλω εαν ειναι τον παραπανω απο eshop.
hristos 22 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 λες? χαχα, εχει γουστο.πηγα για την φθηνότερη κ παιζει να την πατησα, αλλα την ειχαν στην κατηγορια θηκες σκληρων δισκων !!! τελος παντων. ξερει κανενας αν τα toshiba satellite παιρνουν δισκο sata ή ide? για να παραγγειλω εαν ειναι τον παραπανω απο eshop. Μπορεις να τους παρεις ενα τηλεφωνο να τους ρωτησης... και εαν θελεις να ακυρωσης την παραγγελια παντως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.