saavedra29 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 γειά σας παιδιά.Έχω στο λαπτοπ μου linux και vista.Έχω στα linux κάτι βιβλία για σκάκι σε μορφή pdf.Στα linux μπορώ από το εικονίδιο του καθενώς, να δω κατευθείαν τον τίτλο και το εξώφυλλο.Δε θυμάμαι με ποιό πρόγραμμα τα ανοίγουν τα linux ( πάντως το default). Τα αντέγραψα όμως στα vista, όπου έχω το adobe reader 9.2 και τα εικονίδια είναι πολύ δυσανάγνωστα. Δηλαδή δε μου δείχνουν τον τίτλο του βιβλίου ή το εξώφυλλο (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) όπως στα linux. Αντιθέτως όταν πάω τον δείκτη του ποντικιού επάνω μου δείχνουν κάτι σαν κωδικούς .Π.χ. το όνομα του συγγραφέα σε συντομία ή μόνο μία λέξη από τον τίτλο.. Με αποτέλεσμα να πρέπει να ανοίξω το αρχείο και να περιηγηθώ για να καταλάβω σε τί αναφέρετε το βιβλίο. Δε λύνεται το πρόβλημα ούτε με το fox reader . Μηπώς μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Πάρτε και 2 screenshots.
saavedra29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά άκυρο.Τώρα θυμήθηκα: τα είχα αντιγράψει σε dvd (γιατί είναι 3,4 γίγα και δε χωράγανε στο φλασάκι). Και από εκεί τα πέρασα στα vista.Με το φλασάκι αντιγράφονται κανονικά. Φαίνεται όταν μεταφέρονται μέσο dvd διαμορφώνονται διαφορετικά. Τώρα μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ από το dvd να τα εισάγω στα vista με τη σωστή μορφή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.