Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το pc η τα windows 7

Redoran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι καινούργιος. Εδώ και λίγο καιρό όταν τον ανοίξω μετά απο 1 λεπτό κολλάει στο desktop.

Αν προλάβω να ανοίξω κάποια εφαρμογή τότε δούλευε κανονικά έως να ξαναγύριζα στο desktop όπου πάλι κολλούσε.

Έχει τύχει να παίζω 6 ώρες call of duty modern warfare 2(αυθεντικό) χωρίς κανένα πρόβλημα και όταν το κλείσω να κολλήσει.

Στο τέλος έκανα format και επανεγκατάσταση η οποία κόλλησε στη μέση.Τελικά κατάφερα να εγκαταστήσω κανονικά το λειτουργικό αλλά όταν έβαλα το cd της motherboard κόλλησε όταν διάβαζε.Πρόλαβα και

εγκατέστησα τους drivers της motherboard.μετά απο ένα restart ο υπολογιστής δούλευε κανονικά για 5-6 ώρες αλλά όταν κλίκαρα στο dvd rom απο το my computer έλεγε δε βρίσκει το d:

Φτάιει το dvd rom? κατι άλλο? plz help.

Έχω windows 7

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ

ΜΝΗΜΗ RAM KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 4GB (2X2GB

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ MSI P55-GD65

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ POWERCOLOR RADEON HD5850 1GBD5

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WESTERN DIGITAL WD6401AALS 640GB CAVIAR BLACK SATA2

DVD RECORDER LG GH22NS40 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ TAGAN TG600-BZ PIPEROCK SERIES 600W

Δημοσ.

αν το προβλημα σου ειναι με το dvd επειδη και εγω ειμα αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με τα windows 7 ριξε μια ματια εδω!ειναι δικο μου ποστ με πιθανες λυσεις που μου ειχαν προταθει

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=346551

για την ιστορια και μονο θα σου πω οτι αφου αλλαξα δυο συσκευες dvd το προβλημα λυθηκε συνδεοντας την συσκευη dvd οχι στη sata υποδοχη της motherboard αλλα στην ata

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:02 ----------

και τωρα που παρατηρησα τη συνθεση σου ειχαμε και ιδιο dvd!

αν εχεις κανεναν παλαιοτερο υπολογιστη κανε μια δοκιμη με το παλαιοτερο dvd σου στον καινουριο σου υπολογιστη και συνδεσε το σε ατα και οχι σε σατα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...