Προς το περιεχόμενο

PC Gaming

coldwinter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παδια.Η αναζητηση μου για υπολογιστη gaming με αναγκασε να post αυτο το μηνυμα στο forum... ειμαι σε αδιεξοδο κ δε μπορω να βρω υπολογιστη με τις απαιτησεις μου... Γι' αυτο ζηταω και την βοηθεια σας :cry: το μονο που θελω ειναι να συμπεριλαβετε σε αυτα που μου πειτε μια Ram 6GB k i7 . Η τιμη να ειναι αναμεσα στα 1000-1300 euro. Σημειωση : ο υπολογιστης προοριζεται για το World of Warcraft και γι αυτο θα ηθελα να ειναι πολυ καλος... ξερετε ( οσοι παιζεται ) τις απαιτησεις των raid 25 man... :S αυτα...

Δημοσ.

Επεξεργαστής

Mobo

RAM

Κάρτα Γραφικών

Τροφοδοτικό

Ψύκτρα

2 τέτοιους σκληρούς ή αυτόν

Συμπλήρωσε μόνος σου μία θήκη που σου αρέσει και ένα dvd και είσαι έτοιμος... Αυτά τα κομμάτια χωρίς οθόνη είναι στα 825 Ευρώ!

-Πάντως για ένα παιχνίδι μόνο δεν αξίζει να σκάσεις τόσα λεφτά!!

-Α! Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα 6GB θα πρέπει να βάλεις την 64bit έκδοση των windows7! Με XP μπορείς να βάλεις μέχρι 4GB! Τα vista για μένα δεν αξίζουν καν να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους!

Δημοσ.

1oν)Τι τον θες τον i7 ?Γιατί άμα τον θες μόνο για wow τι να πω έλεος.

2ον)Τι τα θες τα 6gb ραμ ?Γιατί άμα τις θες μόνο για wow τι να πω έλεος.

3ον)Στα ίδια λεφτά παίρνεις 4850. Στο 3ον μπαίνουν και οι ερωτήσεις αν παίζεις και άλλα games και σε τί ανάλυση.

Δημοσ.

1.ευχαριστω necromancer

2. Και φυσικα οχι δε τον θελω μονο για το wow απλως ασχολουμαι παρα πολυ με τα games ειτε αυτα ειναι online ειτε οχι... αλλα θελω τοσο "μεγαλα" χαρακτηριστικα για να αντεξει το pc καμποσο...

3. mihacris τι εννοεις ?

Δημοσ.

Στο συγκεκρειμένο chipset (p55) δεν μπορείς να βάλεις 3 dimms μνήμες αλλά δύο για να λειτουργήσει το dual channel. Οι μνήμες που επέλεξε ο necromancer είναι για άλλο chipset (x58).

Τον ι7 εσύ τι τον χρειάζεσαι;

Δημοσ.

+1 στη συνθεση του Anubis13, απλως καλυτερα αυτον τον σκληρο (οι green δεν συστηνονται για φιλοξενια λειτουργικου) και για μητρικη αυτην οπου εχω ακουσει πολυ καλα λογια (δεν χρειαζεται να ξοδεψει και πολλα χρημματα για μητρικη)

Δημοσ.

pabou13: ο ssd είναι για το λειτουργικό.. o green για τραγούδια και οτι άλλο θέλει...

Οσο για την μητρική καλή αυτή που λες απλά αν θέλει κάτι ψιλοκαλούδια παραπάνω πάει σε αυτή που έχω

Δημοσ.

Δικιο εχεις, τοτε λαθος δικο μου, μια χαρα ειναι ο green γι'αυτην την χρηση.

Για την μητρικη τωρα δεν ξερω εαν θα χρησιμοποιησει καθολου το Usb 3 και Sata 3 αλλα στο χερι του ειναι να αποφασισει ο ιδιος...

Δημοσ.

αν θελεις εναν υπολογιση γενικοτερα για Gaming τοτε σου κανω και εγω την προταση μου με συνολικο κοστος 1300€ μαζι με οθονη!τωρα να δωσεις χιλιαρικο για να παιζεις wow υπερβολικο το βρισκω!και αν θελεις αργοτερα πετας αλλα 4gb και φτανεις συνολο 8!επαναλαμβανω ειναι υπολογιστης γενικοτερα για gaming αν ασχολεισαι!

post-145273-129063045843_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...