Προς το περιεχόμενο

Tekken 6 for PC petition

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ . ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ!! Γινεται pettition για να βγει το TEKEN 6 στο pc Εμπρος λοιπον! Τι περιμενετε?? http://www.petitiononline.com/tkn64pc/petition.html

ΤΟ ΤΕΚΕΝ 6 ΠΡΕΠΕΙ να βγει στο pc και να γινει αυτο πρεπει να μαζεψουμε παραπανω απο 1.000.000 υπογραφες! Στειλτε αυτο το μηνυμα σε ολους τους pc gamers που γνωρριζεται και σε ολα τα pc gaming forums!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::-):-)

Δημοσ.

πάντα ήμουν fan του tekken και ήταν απο τα πρώτα παιχνίδια που είχα αγοράσει στο psx..εγώ έκανα sign...orokusaki φτάσαμε αισίως στους 52 κάνε τις πράξεις δες πόσοι μένουν ακόμη και ξεκίνα να φτιάχνεις mail ώστε να στέλνεις συνεχώς

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:03 ----------

Πλάκα κάνουμε, χωρίς παρεξήγηση ελπίζω.

μην ανησυχείς ο orokusaki δεν είναι τέτοιος τύπος:-D

Δημοσ.
πάντα ήμουν fan του tekken και ήταν απο τα πρώτα παιχνίδια που είχα αγοράσει στο psx..εγώ έκανα sign...orokusaki φτάσαμε αισίως στους 52 κάνε τις πράξεις δες πόσοι μένουν ακόμη και ξεκίνα να φτιάχνεις mail ώστε να στέλνεις συνεχώς

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:03 ----------

μην ανησυχείς ο orokusaki δεν είναι τέτοιος τύπος:-D

Θα ειδοποιησω ολους τους φιλους μου να κανουν sign... Αλλα οπως καταλαβαινεις πρπει να μαζεψουμε πανω απο 1.000.000 για να τα καταφερουμε! Με 52 υπογραφες μονο δεν κανουμε τιποτα:mad: Εδω το Warhammer Space Marine εχει πανω απο 500.000 υπογραφες και ακομα να ανακοινωθει η pc version......:mad: Γρηγορα ειδοποιηστε ολους τους pc gamers!!! Μονο ετσι θα τα καταφερουμε!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ελα οκ, Μην τρελαθουμε και ολας. Πρεπει να κατανοησετε οτι το PlayStation και το PC ειναι 2 διαφορετικες εντελος Κονσολες με 2 διαφορετικα εντελος προτοκολα. Ειναι σαν να τους λεμε καντε το Tekken απο την αρχη σειρα προς σειρα... To Tekken 6 ειναι βασισμενο στις παλιοτερες εκδοσεις που ηταν παλι στην ιδια κονσολα της Sony με το ιδιο προτοκολο. Μην τους ζηταμε να ξανα γραψουνε απο την αρχη ενα καλο παιχνιδι γιατι θα το κανουν για τον πουτσο καθως το μονο που κανουν τωρα ειναι να το βελτιωνουν γιατι ο Developer o οποιος το ξεκινησε εχει αποσυρθει ... Λοιπον αν το αρχισουν αυτοι θα ειναι αποτυχια... Ενα ειναι το μυαλο και οι αλλοι οι βοηθοι

Δημοσ.

Μα γιατι δεν βαζετε καποιον εξομοιωτη για υπολογιστη και να παιζετε το Takken στον υπολογιστη σας σαν να το παιζεται στο Playstation?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...