orck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Να ξερεις οτι οι μετρητες δεν ειναι γραμμικοι, δηλαδη δεν σημαινει οτι για 2 ωρες ηταν στο 35% τοτε για να αδειασει... θα το υπολογισεις με απλη μεθοδο των τριων... Ο πιο σωστος τροπος να μετρησεις την αντοχη της μπαταριας σου ειναι να το λειτουργεις και να μετρησεις τον χρονο που θα κανει μεχρι να αρχισει να σφυραει οτι θελει ρευμα, βαλε αλλο ενα 5λεπτο και αυτος ειναι ο χρονος. Οι δυο ωρες για τετοιο μηχανημα ειναι πολυ καλες.
BritGreek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Να ξερεις οτι οι μετρητες δεν ειναι γραμμικοι, δηλαδη δεν σημαινει οτι για 2 ωρες ηταν στο 35% τοτε για να αδειασει... θα το υπολογισεις με απλη μεθοδο των τριων...Ο πιο σωστος τροπος να μετρησεις την αντοχη της μπαταριας σου ειναι να το λειτουργεις και να μετρησεις τον χρονο που θα κανει μεχρι να αρχισει να σφυραει οτι θελει ρευμα, βαλε αλλο ενα 5λεπτο και αυτος ειναι ο χρονος. Οι δυο ωρες για τετοιο μηχανημα ειναι πολυ καλες. Ναι το ξέρω αυτό που λες. Πάντως, στο eco mode η οθόνη είναι αρκετά σκοτεινή. Να σου πω την αλήθεια, δεν τον έχω αφήσει ποτέ να αδειάσει, αν και είναι λάθος αυτό. Επειδή χρησιμοποιείται συνέχεια και σε διάφορα μέρη, δεν με παίρνει να μείνω από μπαταρία και έτσι, όταν έχω 2 ώρες κενό, τον φορτίζω, κι ας μην έχει αδειάσει η μπαταρία. Εν γνώσει μου, ότι θα χρειαστώ μπαταρία σε κανένα χρόνο. Πάντως του LG μου τα πρώτα 2 χρόνια η μπαταρία λειτουργούσε περίπου 1.5 ώρα και σήμερα (τον έχω 4 χρόνια) κρατάει κανένα μισάωρο.
nonilious Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ναι αυτα εννοω... επειδη εχω και ενα asus το οποιο αν και πολυ πιο φτηνο μου δινει την εντυπωση οτι τα touchpad του ειναι λιγο πιο στιβαρα, γι αυτο το ειπα...anyway..περι ορεξεως.. το μονο στοιχειο που εχω για την μπαταρια του ως τωρα (γιατι δεν εχει βγει ακομα εκτος σπιτιου το λαπτοπ) ειναι, μια φορα που το ειχα ξεχασει εκτος πριζας σε sleep mode στις 6 ωρες που το ειδα ειχε ξεψυχησει εντελως
orck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχεις δικιο, οι μπαταριες li-ion δεν επηρεαζονται απο το φαινομενο μνημης. Μπορεις να το φορτιζεις οποτε θελησεις. Την μεγαλυτερη ζημια την παθαινει εαν το εχεις αφημενο μια ζωη στον φορτιστη με την μπαταρια επανω.
irahara Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 3 ώρες φίλε μου είναι πολύ καλή διάρκεια για μηχάνημα με τέτοια χαρακτηριστικά (Ati 4650). Αυτό το eco mode τι παραπάνω κάνει σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας;
BritGreek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 3 ώρες φίλε μου είναι πολύ καλή διάρκεια για μηχάνημα με τέτοια χαρακτηριστικά (Ati 4650). Αυτό το eco mode τι παραπάνω κάνει σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας; Το Α500 δεν έχει ΑΤΙ. Έχει την 230Μ της Nvidia. Το eco mode διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο την ενέργεια που σου δίνει τη μέγιστη δυνατη αυτονομία και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιείς και με την πρίζα, καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα. Δεν νομίζω να κάνει τίποτα παραπάνω. Μια χαρά είναι το λαπτοπάκι. Σήμερα το χρησιμοποίησα με πληκτρολόγιο USB και ασύρματο mouse κάνοντας ασκήσεις αγγλικών με flash και είχε ακόμα αρκετή μπαταρία μετά από 1.5 ώρα χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.