Προς το περιεχόμενο

Απατεώνας πωλητής στο ebay?

kariolikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
no problem ,τελικα ειναι ολα υπο ελεγχο.το προιον εφτασε και ειναι οπως περιγράφη ,τωρα τι εκανε και γιατι εκανε τοσο καιρο να φυγει απο αμερικη..δεν θα το μαθουμε μαλλον.το πληρωσε με ενα αστερακι στο feedback

ευχαριστω ολα τα μελη για το support

Οπως παντα οι Ελληνες ή λοποδιτης θα είναι και θα κανει dispute στο paypal μονο και μονο για ν μην πληρωσει ή θα γκρινιαξει γιατι το προιον δεν ηρθε απο την αλλη ακρη του κοσμου σε χρονο dt. ΤΟ αποτελεσμςα τελικα θα ειναι να μην στελνουν Ελλαδα

Εχω παραγγηλει και εγω καποια πραγματα πριν τον δεκεμβρη και δεν εχουν ερθει. Ειναι γιορτες και αργουνε. Οταν πλησιαζουν οι 40 μερες και δεν εχει φθασει τιποτα στελνεις ενα μαιλ και κανεις ενα dispute μεχρι να φθασει.

Εχεις σκεφτει οτι μπορει να εφταιγαν τα ΕΛΤΑ ειδικα τα ΕΛΤΑ στην γειτονια σου???

Δημοσ.

Εγω την επαθα αλλιως....

Παρηγγειλα μια εμφανιση απο το ebay απο τις 3/12 και αφου αργησε τοσο ειπα να στειλω ενα διερευνητικο mail στον πωλητη και τι να δω??? Εχει σβησει το λογαριασμο του και μην τον ειδατε!!! Το περιεργο ειναι πως ειχε feedback πανω απο 100 και ολα ηταν θετικα. Θα περιμενω μεχρι τις 10 του μηνα και μετα θα ζητησω τα χρηματα απο το paypal.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...