kariolikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πριν δέκα μέρες αγόρασα απο το ebay μία ζακέτα .Το usps δεν έχει ακόμα ανανεώσει την αρχική παραγγελία και στην αναζήτηση δέματος,βάζοντας το tracking no ,ακόμα διαβάζω ότι το περιμένουν για αποστολή.Ο πωλητής (που έχει 14000 πωλήσεις) έχει ξανα-αναρτήσει το ίδιο ρούχο και η πέτρα του σκανδάλου είναι ότι έχει αρνητικό feedback και dispute sto paypal από Έλληνα χρηστη με το όνομα arrasar.Θέλω να επικοινωνήσω με τον arrasar...... αλλά το mail του αποκρύπτεται απ'ο το ebay. Αν το διαβάζει αυτο ο arrasar ή αν τον ξέρει κανεις.... pls pm.... (Είναι λίγο κουλό αυτό που κάνω αλλά....) Ευχαριστώ
pabou13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μεσω του ebay δεν μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του;
tacuma Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω αν πατησεις πανω στον συγκεκριμενο χρηστη , εννοω αν πας καπου στο προφιλ του πρεπει να εχει καποια επιλογη "contact member" ή "ask ..". Νομιζω μεσω ebay γινεται. Εαν ειναι και πωλητης εχει σιγουρα επιλογη. Τωρα αμα απλά ειναι μέλος δεν ειμαι 1000% σιγουρος.
johnbond Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω ebay με όποιον θες... Πάντως πρέπει να κοιτάμε τις αρνητικές αξιολογήσεις και όχι τόσο τις θετικές γιατί αν έχει 10.000 θετικές και 100 αρνητικές σημαίνει οτι σε 100 πωλήσεις κάτι δεν πήγε καλά οπότε μακριά..
kariolikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό λέω και εγώ.Μέσα σε 15000 πωλήσεις ,οι 40 αρνητικές κριτικές χάνονται σε ένα 99,7 τύπου ποσοστό.Και τα παράπονα είναι σχεδόν όλα από ευρώπη,ενώ αυτός είναι από U.S.Όσο για το contact member του ebay,προφανως και δεν είναι facebook ,αλλα να μην γίνεται να επικοινωνήσεις με κάποιον αν δεν έχετε συναλλαγές ???
schumacher_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό λέω και εγώ.Μέσα σε 15000 πωλήσεις ,οι 40 αρνητικές κριτικές χάνονται σε ένα 99,7 τύπου ποσοστό.Και τα παράπονα είναι σχεδόν όλα από ευρώπη,ενώ αυτός είναι από U.S.Όσο για το contact member του ebay,προφανως και δεν είναι facebook ,αλλα να μην γίνεται να επικοινωνήσεις με κάποιον αν δεν έχετε συναλλαγές ??? Φίλε μάλλον κάνεις λάθος... με όλους τους χρήστες μπορείς να επικοινωνήσεις κανονικά, απλά δεν το έψαξες αρκετά ίσως... Πήγαινε advanced search -> find a member, γράψε το χρήστη που θες να ψάξεις και όταν τον βρεις, επέλεξέ τον, έχει κανονικά contact member.
johnbond Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μάλλον κάνεις λάθος... με όλους τους χρήστες μπορείς να επικοινωνήσεις κανονικά, απλά δεν το έψαξες αρκετά ίσως... Πήγαινε advanced search -> find a member, γράψε το χρήστη που θες να ψάξεις και όταν τον βρεις, επέλεξέ τον, έχει κανονικά contact member. Όντως..Έτσι είναι.Δοκίμασα αυτό που λες,βρήκα τον εν λόγω χρήστη και αν θέλω μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του με το contact member.
Adavis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Στείλε και στον πωλητή μια ερώτηση για να είσαι βέβαιος.
greekparot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μας λες και το ονομα του πωλητη μην την πατησουμε κ' εμεις..
kariolikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 No problem.Το όνομα του είναι 4alexander2 ...Εν τω μεταξύ ,για όσους τσεκάρουν τον εν λόγω κύριο,στο ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,ta link του store home kai feedback,κάνουν redirect σε τοποθεσίες που δεν υπάρχουν και σε χρήστη που πλέον έχει αποσυνδεθεί από το ebay ή απλά δεν είναι registered πια.Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα αλλά πρόκειται σίγουρα για παραπλανητική διαφήμιση.
antonisid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μην ανυσηχεις παντως , αν τα λεφτα τα χεις δωσει με paypal το πιο πιθανο ειναι οτι θα τα παρεις πισω.
danton Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μηπως να περιμενεις 10 μερες ακομα γιατι αργουνε να ερθουν τα πραγματα απο αμερικη αυτες τις μερες. Εγω κοιταξα το Feedback δεν ειδα κατι περιεργο
akpe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ πρίν περίπου 10 ημέρες έκανα μια αγορά, κάποια decal stickers, από αμερική. Ο πωλητής (από τον οποίο είχα ξανααγοράσει) με ενημέρωσε πως λόγω εορτών αποστολές στην Ευρώπη είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσουν αρκετές ημέρες. Οπότε υπομονή όπως προτείνει και ο danton.
jazzcho Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Γενικά να ξέρεις ότι το feedback στο ebay πρέπει να το κοιτάς ως απλή ένδειξη γιατί είναι πολύ εύκολο να γίνει fake. Αν βλέπεις αρνητικά feedbacks, έστω και λίγα, ψάξτο.
kariolikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 no problem ,τελικα ειναι ολα υπο ελεγχο.το προιον εφτασε και ειναι οπως περιγράφη ,τωρα τι εκανε και γιατι εκανε τοσο καιρο να φυγει απο αμερικη..δεν θα το μαθουμε μαλλον.το πληρωσε με ενα αστερακι στο feedback ευχαριστω ολα τα μελη για το support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.