schecter86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα στο forum, Μολις πριν κανα 2ωρο εκανα κατα λαθος update στα windows μου (xp service pack 3)που ειναι σπασμενα! Με αποτελεσμα μετα το restart που γινεται για το update, τα windows δεν λειτουργουν σωστα. Δηλαδη, δεν εμφανιζονται τα shortcuts οπως και η κατω μπαρα με την εναρξη, την ωρα κ.τ.λ. Μονο το φοντο υπαρχει! Απο το task manager με (ctrl + alt + delete) παρατηρησα οτι ολα τα προγραμματα, φακελοι και αρχεια μου γενικα υπαρχουν και ανοιγουν απο το task manager μονο...(με new task...). Υπαρχει καποια λυση για αυτο το προβλημα η μονο format? Ευχαριστω.
zanzavar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα στο forum,Μολις πριν κανα 2ωρο εκανα κατα λαθος update στα windows μου (xp service pack 3)που ειναι σπασμενα! Με αποτελεσμα μετα το restart που γινεται για το update, τα windows δεν λειτουργουν σωστα. Δηλαδη, δεν εμφανιζονται τα shortcuts οπως και η κατω μπαρα με την εναρξη, την ωρα κ.τ.λ. Μονο το φοντο υπαρχει! Απο το task manager με (ctrl + alt + delete) παρατηρησα οτι ολα τα προγραμματα, φακελοι και αρχεια μου γενικα υπαρχουν και ανοιγουν απο το task manager μονο...(με new task...). Υπαρχει καποια λυση για αυτο το προβλημα η μονο format? Ευχαριστω. Περιμένεις πληροφορίες τώρα? Η μόνη λύση είναι ή format, ή αγοράζεις μία άδεια και είσαι ΟΚ (έχω μία Win ΧΡ Home 32bit SP2) ή ξανασπάς τα Win σου τώρα...
linuxovios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 1) Βρίσκεις και αγοράζεις xp άδεια μεταχειρισμένη 2) Αγοράζεις win7 και τα εγκαθιστάς 3) Βάζεις linux Αυτές είναι οι νόμιμες λύσεις.
GCMH Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την εν λόγω ενημέρωση είτε μέσα από το Windows Update (C:\Windows\System32\wuapp.exe) είτε με την βοήθεια του System Restore (C:\Windows\System32\rstrui.exe). Καλή τύχη...
iant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 1) Βρίσκεις και αγοράζεις xp άδεια μεταχειρισμένη 2) Αγοράζεις win7 και τα εγκαθιστάς 3) Βάζεις linux Αυτές είναι οι νόμιμες λύσεις. +1 και στα bold +100 !
nick1993 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κανεις επαναφορα συστηματος σε ημερομηνια πριν το update και εισαι ετοιμος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:04 ---------- 1) Βρίσκεις και αγοράζεις xp άδεια μεταχειρισμένη 2) Αγοράζεις win7 και τα εγκαθιστάς 3) Βάζεις linux Αυτές είναι οι νόμιμες λύσεις. στην νομιμη λυση πρεπει να πληρωσεις .ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
linuxovios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κανεις επαναφορα συστηματος σε ημερομηνια πριν το update και εισαι ετοιμος Αμ δε... 10 χαρακτήρες έλεος
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ... .ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Τζαμπατζή, το internet και το ρεύμα που έχεις σπίτι σου, τα πληρώνεις εσύ ή μήπως ο μπαμπάκας σου; (μου αρέσει που το γράφεις και κεφαλαία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.