Προς το περιεχόμενο

SONY-VAIO-VPCCW1S1E-B καρτα γραφικων?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω laptop και ενω σκεφτομουν 15.4, κατεληξα σε αυτο κυριως για net, ταινιες μεσω hdmi στην tv, ακουσμα μουσικης και παιχνιδια στυλ pro 2010 και φορητοτητα.

http://antoniou24.gr/p.NOTEBOOK-SONY...E-B.92012.html

το sony που θελω να αγορασω η καρτα γραφικων ειναι αυτονομη η on board? ξερει καποιος να μου πει ή που μπορω να μαθω για αυτην την πληροφορια?

παιδια το εχει παρει μεχρι τωρα κανεις για εντυπωσεις?

επισης για τον ηχο του και την οθονη του τι λετε αξιζει?

Δημοσ.

Εχει αυτόνομη

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-CW1S1E-B-VPCCW1S1E-B.htm

Χαρακτηριστικά

Συνιστώμενη ΧρήσηΕυελιξία ΜετακίνησηΛειτουργικό ΣύστημαWindows 7 Home Premium 64 Bit

Διαγώνιος Οθόνης14 inchesΤύπος ΟθόνηςWXGAΤεχνολογία ΟθόνηςX-BlackΑνάλυση1366 x 768Οθόνη 16:9Ναι

Τύπος Κάρτας Γραφικών Αυτόνομη ChipsetnVidiaΜοντέλο Κάρτας ΓραφικώνGeForce GT 230MΜνήμη Κάρτας Γραφικών512 MBΜέγιστη Μνήμη Γραφικώνup to 1759 MB

Κατασκευαστής ΕπεξεργαστήIntelΤεχνολογία ΕπεξεργαστήCore 2 DuoΕπεξεργαστήςIntel Core 2 DuoΜοντέλο Επεξεργαστή

P7450Ταχύτητα Επεξεργαστή2.13 GHz

Μέγεθος Μνήμης4 GBΤύπος ΜνήμηςDDR2Μέγιστη Μνήμη8

GBΧωρητικότητα320 GBΧωρητικότητα Δίσκου320 GBΣύνδεση Σκληρού ΔίσκουSATAΤαχύτητα Σκληρού Δίσκου5400 rpm

Οπτικό ΜέσοDVD±RW Double layerWebCam0.3 megapixelsΑudio TechnologyIntel High Definition AudioΑριθμός Ηχείων2

Wireless Lan (802.11a/b/g/n)ΝαιBluetoothΝαιΘύρα EthernetΝαιModem 56kΝαιΤαχύτητα Δικτύου10/100/1000 MbpsUSB 2.03VGA

out1ExpressCard/34ΝαιMini IEEE-1394ΝαιMicrophone in1Headphone Out1Τύπος

ΜπαταρίαςLi-IonΠαρεχόμενο SoftwareAdobe Reader 9.0 Easy Media creator10 VAIO Movie Story VAIO MusicBoxRecoveryRecovery PartitionΒάρος2.42 kgΒάθος23.38 cmΠλατος34.2 cmΎψος3.85 cmLEDΝαι

Δημοσ.
Σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω laptop και ενω σκεφτομουν 15.4, κατεληξα σε αυτο κυριως για net, ταινιες μεσω hdmi στην tv, ακουσμα μουσικης και παιχνιδια στυλ pro 2010 και φορητοτητα.

http://antoniou24.gr/p.NOTEBOOK-SONY...E-B.92012.html

το sony που θελω να αγορασω η καρτα γραφικων ειναι αυτονομη η on board? ξερει καποιος να μου πει ή που μπορω να μαθω για αυτην την πληροφορια?

παιδια το εχει παρει μεχρι τωρα κανεις για εντυπωσεις?

επισης για τον ηχο του και την οθονη του τι λετε αξιζει?

Η κάρτα του είναι πολύ ικανοποιητική και σε απόδοση σχεδόν παρόμοια μιας Nvidia 9600GT. Πάντως το PES 2010 θα το παίζει άνετα και μάλιστα σε full detail. Λεπτομέρειες μπορείς να δεις και από εδώ:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-230M.17646.0.html

Το μηχάνημα σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή επιλογή αν καταφέρεις και το βρεις στα 800-850 ευρώ. Τα 1000 ευρώ που πωλείται στα περισσότερα επώνυμα καταστήματα νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολικό και είμαι σίγουρος ότι θα πέσει αρκετα η τιμή του στους 1-2 προσεχείς μήνες. Οπτικά μοιάζει λίγο μεγάλο για 14αρι, η οθόνη του είναι πολύ καλή αλλά τα ηχεία κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα.

Δημοσ.

κοιταξε το βρηκα με 800-850 αλλα με ολα αυτα που ακουω για παραεισαγωγες σε σχεση με την εγγυηση με κανουν να κολαω προς το παρον για την αγορα του απο e shop.

ξερεισ αν μπορω να επεκτεινω την εγγυηση?

και μενα τα 1000 μου φαινονται πολλα!!!!

Δημοσ.

οταν λεμε αυτονομη καρτα γραφικων δεν εννοουμε πως εχει δικη της αποκλειστικη μνημη μονο;

γιατι δεν νομιζω να σημαινει πως ειναι ανεξαρτητη και οχι ενσωματωμενη στην μητρικη.δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο,αλλα δεν θυμαμαι και κανενα βαιο να ειχε ανεξαρτηττο τσιπ γραφικων, ολα on board ειχαν

Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις 1000 για το Vaio, ρίξε και μια ματία στο Toshiba A500-1CO που είναι σκάλες ανώτερο και κοστίζει 1075 ευρώ. 1Gb κάρτα γραφικών (230M), ίδιος επεξεργαστής, LED οθόνη, High Definition κάμερα, 4Gb DDR3 μνήμη, τρομερό design και δεν είναι πολύ μεγάλος, αν και 16 ιντσών.Χωράει κανονικά σσε τσάντα 15άρη. Εγώ τον πήρα το Σάββατο, και έχω πάθει την πλάκα μου. Αφου παίζεις παιχνίδια, η 16άρα είναι must και σου ξαναλέω ότι το λάπτοπ δεν είναι μεγάλο και είναι μόλις 280 γραμμάρια πιο βαρύ από αυτό που έχεις επιλέξει. Άσε που είναι και Toshiba και σου δίνουν και εγγύηση ο,τι κι αν συμβεί για ένα χρόνο (απόλυση, κλέψιμο, κλπ), και το σέρβις είναι στην Αθήνα.

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ μηχάνημα. Και λόγω δουλειάς, έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά.

Δημοσ.
Αν είναι να δώσεις 1000 για το Vaio, ρίξε και μια ματία στο Toshiba A500-1CO που είναι σκάλες ανώτερο και κοστίζει 1075 ευρώ. 1Gb κάρτα γραφικών (230M), ίδιος επεξεργαστής, LED οθόνη, High Definition κάμερα, 4Gb DDR3 μνήμη, τρομερό design και δεν είναι πολύ μεγάλος, αν και 16 ιντσών.Χωράει κανονικά σσε τσάντα 15άρη. Εγώ τον πήρα το Σάββατο, και έχω πάθει την πλάκα μου. Αφου παίζεις παιχνίδια, η 16άρα είναι must και σου ξαναλέω ότι το λάπτοπ δεν είναι μεγάλο και είναι μόλις 280 γραμμάρια πιο βαρύ από αυτό που έχεις επιλέξει. Άσε που είναι και Toshiba και σου δίνουν και εγγύηση ο,τι κι αν συμβεί για ένα χρόνο (απόλυση, κλέψιμο, κλπ), και το σέρβις είναι στην Αθήνα.

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ μηχάνημα. Και λόγω δουλειάς, έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά.

φιλε μου, οταν λες hd καμερα τι εννοεις???

Δημοσ.
φιλε μου, οταν λες hd καμερα τι εννοεις???

Ότι η ανάλυση της webcam είναι High Definition, δηλαδή καμία σχέση με τις VGA ή τις 1.3MPixels που έχουν πολλά λάπτοπ.

Δημοσ.

σε ρωταω γιατι νομιζω οτι για να εχει ενα Laptop ενσωματωμενη hd camera μου φαινεται παααρα πολυ δυσκολο....

οι καμερες hd που υπαρχουν στο εμποριο ειναι αρκετα ακριβες...

οπως και να εχει αν ειναι τοσο καλη η ποιοτητα οπως λες τοτε ολα κομπλε :-D

σορυ που ξεφυγαμε απο το θεμα... :-)

Δημοσ.
Αν είναι να δώσεις 1000 για το Vaio, ρίξε και μια ματία στο Toshiba A500-1CO που είναι σκάλες ανώτερο και κοστίζει 1075 ευρώ. 1Gb κάρτα γραφικών (230M), ίδιος επεξεργαστής, LED οθόνη,[/u].

Θα διαφωνήσω....τίποτα το σπουδαίο κατα την γνώμη μου και αρκετά τσιμπημένο σε τιμή! Μια παραλαγή του TOSHIBA Α300 με τα ίδια κακής ποιότητας πλαστικά,πληκτρολόγιο κτλ. Τα ίδια ισχύουν και για τις οθόνες οι οποίες κυμαίνονται σε πολύ μέτρια επίπεδα.

Δημοσ.
Θα διαφωνήσω....τίποτα το σπουδαίο κατα την γνώμη μου και αρκετά τσιμπημένο σε τιμή! Μια παραλαγή του TOSHIBA Α300 με τα ίδια κακής ποιότητας πλαστικά,πληκτρολόγιο κτλ. Τα ίδια ισχύουν και για τις οθόνες οι οποίες κυμαίνονται σε πολύ μέτρια επίπεδα.

To A300 δεν έχει καμία σχέση με το Α500. Αν βρεις την ευκαιρία, πήγαινε δες το από κοντά σε ένα μαγαζί. Τα πλαστικά του είναι ό,τι καλύτερο έχω δει εγώ σε λάπτοπ και η οθόνη του είναι καταπληκτική. Σε σχέση με το Vaio του αδελφού μου η οθόνη του είναι πολύ καλύτερη, είναι led με πολύ ζωντανά χρώματα και άψογες γωνίες θέασης. Κατά τη γνώμη μου είσαι λάθος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ----------

σε ρωταω γιατι νομιζω οτι για να εχει ενα Laptop ενσωματωμενη hd camera μου φαινεται παααρα πολυ δυσκολο....

οι καμερες hd που υπαρχουν στο εμποριο ειναι αρκετα ακριβες...

οπως και να εχει αν ειναι τοσο καλη η ποιοτητα οπως λες τοτε ολα κομπλε :-D

σορυ που ξεφυγαμε απο το θεμα... :-)

Μπα, είναι φτηνές πια. Κοίτα εδώ. http://www.skroutz.gr/s/70492/Toshiba-Camileo-P10.html

Δημοσ.
To A300 δεν έχει καμία σχέση με το Α500. Αν βρεις την ευκαιρία, πήγαινε δες το από κοντά σε ένα μαγαζί. Τα πλαστικά του είναι ό,τι καλύτερο έχω δει εγώ σε λάπτοπ και η οθόνη του είναι καταπληκτική. Σε σχέση με το Vaio του αδελφού μου η οθόνη του είναι πολύ καλύτερη, είναι led με πολύ ζωντανά χρώματα και άψογες γωνίες θέασης. Κατά τη γνώμη μου είσαι λάθος.

Το εχω δει από κοντά οταν πρωτοκυκλοφόρησε. Εξακολουθεί να μην μου αρέσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...