JohnMik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος οτι παράγγειλα τον 630 αλλά στο email επιβεβαίωσης και στο site γράφει 620. Η παραγγελία μου είναι στην ACS αυτή τη στιγμή οπότε είμαι κι εγώ στους τυχερούς που προλάβανε έστω κ τον 620
cabdik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τυχερε.... κι αυτος λουκουμι ειναι! μην το πεις ουτε του παπα. κι αν σου κατσει και κανα κομματι που ξεκλειδωνει.., θα εχεις τυχη βουνο!!!
papayios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ωρε λουκουμι ειναι αλλα ψαχνω για μητρικη και εχω μπλεξει τα μπουτια μου . Μονο intel ειχα μεχρι τωρα ...
altctrldel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν κάποιος είναι 'τυχερός' και παραλάβει τελικά επεξεργαστή, αλλά το you ήρθε η ώρα να φύγει οριστικά από τη δική μου λίστα. Παρά τα πολλά προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζει τελευταία το Πλαίσιο ή ακόμα περισσότερο καιρό το eshop στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών, δεν μου έχει τύχει να σβήνουν ανεκτέλεστη παραγγελία που εκρεμεί χωρίς καμία ειδοποίηση. Αν κάποιος από το "μαγαζάκι" τους έκανε ένα τυχαίο( ; ) λάθος και όρισε χαμηλότερα την τιμή, όφειλε τουλάχιστον να έχει την ευπρέπεια να ειδοποιήσει πως το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτό το κόστος και πως η παραγγελία πρέπει να ακυρωθεί. Καλή τύχη στους υπόλοιπους αν επιλέξουν το "u" για αγορές τους!
isaias1983 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κ ερχομαι κ εγω να συνεχισω: Ενας απο τους δισκους της προσφορας ηρθε νεκρος κ δεν δουλευει καθολου....Οποτε κ πηρα τηλεφωνο κ ειπα να μου τον αλλαξουν..Ο δισκος ηρθε DOA... Μου ειπαν οτι πρεπει να τον στειλω με δικα μου εξοδα αποστολης κ μετα θα μου πιστωσουν το ποσο που τον ειχα αγορασει χωρις τα μεταφορικα που ειχα πληρωσει για να τον παραλαβω κ για να τον στειλω...Δεν υπαρχει λεει αποθεμα να μου δωσουν αλλο κ επισης δεν μου δινουν παρομοιο 500αρι 2.5 ιντσων γιατι λεει ειναι πολυ ακριβοι οι υπολοιποι...Οι τυποι ειναι πολυ γυφτοι τελικα....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ολα καλα, μεχρι που εφτασα εδω...: κ επισης δεν μου δινουν παρομοιο 500αρι 2.5 ιντσων γιατι λεει ειναι πολυ ακριβοι οι υπολοιποι... Ε, :lol::lol: Infoquest, τελικα δε θα αλλαξουν ποτε. Απορω πώς ζουν τοσα χρονια.
Konstantin77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κ ερχομαι κ εγω να συνεχισω:Ενας απο τους δισκους της προσφορας ηρθε νεκρος κ δεν δουλευει καθολου....Οποτε κ πηρα τηλεφωνο κ ειπα να μου τον αλλαξουν..Ο δισκος ηρθε DOA... Μου ειπαν οτι πρεπει να τον στειλω με δικα μου εξοδα αποστολης κ μετα θα μου πιστωσουν το ποσο που τον ειχα αγορασει χωρις τα μεταφορικα που ειχα πληρωσει για να τον παραλαβω κ για να τον στειλω...Δεν υπαρχει λεει αποθεμα να μου δωσουν αλλο κ επισης δεν μου δινουν παρομοιο 500αρι 2.5 ιντσων γιατι λεει ειναι πολυ ακριβοι οι υπολοιποι...Οι τυποι ειναι πολυ γυφτοι τελικα.... Τα ξέρουμε αυτά... θα χάσεις 2 ώρες και 45 τηλεφωνήματα για να τους υπενθυμίσεις να σου δώσουν τα χρήματα. Ντροπή να τολμήσουν να πουν κάτι τέτοιο!
antonl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Sorry isaias1983 που παίζω με τον καημό σου αλλά όταν έφτασα στο σημείο που αναφέρει ο GeorgeMan γ@μήθηκα στα γέλια. Εντάξει, ούτε πάγκο στην λαϊκή να χαν οι τύποι.
ipal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κ ερχομαι κ εγω να συνεχισω:Ενας απο τους δισκους της προσφορας ηρθε νεκρος κ δεν δουλευει καθολου....Οποτε κ πηρα τηλεφωνο κ ειπα να μου τον αλλαξουν..Ο δισκος ηρθε DOA... Μου ειπαν οτι πρεπει να τον στειλω με δικα μου εξοδα αποστολης κ μετα θα μου πιστωσουν το ποσο που τον ειχα αγορασει χωρις τα μεταφορικα που ειχα πληρωσει για να τον παραλαβω κ για να τον στειλω...Δεν υπαρχει λεει αποθεμα να μου δωσουν αλλο κ επισης δεν μου δινουν παρομοιο 500αρι 2.5 ιντσων γιατι λεει ειναι πολυ ακριβοι οι υπολοιποι...Οι τυποι ειναι πολυ γυφτοι τελικα.... RMA στην WD? H' Αν τον εδινες απλα για service (oxι DOA)? Εγω τον πηρα για δωρο και δεν τον εδωσα καν ακομα... Πλακα 8α χει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.