Προς το περιεχόμενο

Super προσφορά Athlon 2 X4 630 51,09€

NT1G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Πρεπει να περασαν λαθος σε ολους τους amd επεξεργαστες χαμηλου κοστους . Δεν ηταν μονο αυτοι οι δυο που ειχαν χαμηλη τιμη .

Δεν αποκλειεται ομως καποια λιγα κομματια να τα στειλουν σε οσους προλαβαν να κλεισουν . Εμενα για παραδειγμα μεχρι στιγμης δεν μου εχουν κανει καποιο τηλεφωνημα για ακυρωση (εκτος αν με παρουν αυριο ) .

Ισως τον στειλουν μιας και ο 620 ηταν διαθεσιμος εντος 24 ωρων , ειχε σαφως μικροτερη ζητηση , παραγγειλα μονο ενα κομματι ενω και η διαφορα τιμης απο την χασουρα τους ειναι μικροτερη σε σχεση με τον 630 .

Μονο αυτοι οι δυο ηταν ΙΔΙΑ τιμη με εναν διπλοπυρηνο (3 δηλααδη ολοι μαζι στα 51.09)

Ποιον να σου στειλουν; Τον 620;

Παντως κατι δεν παει καλα:

Τον ειχε και το shop13 τον 620 54 ευρω και τωρα εχει βγει και αυτο απο το skroutz...

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχαν και σε αλλους λαθος γιατι χθες το βραδυ εκατσα και ειδα ολη τη λιστα . Για παραδειγμα ενας απο τους παρακατω ( δεν θυμαμαι ποιος , λογικα μαλλον ο φθηνοτερος ) ηταν στα 44-45 ευρω και σημερα τον αλλαξαν .

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=50614BD5B698AF49A3CBDF93DF2CD3B0&pa=5BD6856D89AF834087014E967610884B

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=5291FE7C925CE846A03095B93F387428&pa=5BD6856D89AF834087014E967610884B

Τωρα απο την αλλη αν εκαναν τυπογραφικο λαθος οπως το ειπανε σε τοσα μοντελα επεξεργαστων καποιοι θα τα ακουσουν χρονιαρες μερες εκει μεσα . Στα αφεντικα δεν αρεσουν τετοια λαθη .

ΥΓ: Οσον κι αν φαινεται παραξενο τον 620 παραγγειλα παροτι ηταν στην ιδια τιμη με τον 630 .

EDIT : Οντως τον εστειλαν . Εχει βγει και αριθμος φορτωτικης απο την acs .

Δημοσ.

παιδια ειχα παραγγειλει κι εγω τον 630 και μου τηλεφωνησαν και μ ειπαν πως ειναι τυπογραφικο λαθος οποτε ακυρωθηκε

Δημοσ.

Ένα φιλαράκι ξεκίνησε να φτιάχνει σύστημα από τη συγκεκριμένη προσφορά.... Μαζί με τον 630 είχε παραγγείλει και κουτί και σκληρό δίσκο. Αναρωτιέμαι ένας που θέλει να λέγεται επιχειρηματίας και να έχει ένα καλό όνομα στην αγορά δεν έπρεπε να εξυπηρετήσει τουλάχιστον όσους παρήγγειλαν? Φυσικά όταν άκουσε τα περί τυπογραφικού λάθους (όλοι το μάθαμε τώρα αυτό) ακύρωσε όλη την παραγγελία..... Πολλά μείον για το κατάστημα....

Δημοσ.
Ουτε εγω προλαβα αλλα προλαβε φιλος και πηρε 2 κομματια οποτε μαλλον θα του παρω το ενα.

Αν τα στειλουν βεβαια:-)

@#$%%$ εστειλαν:-D

Ο φιλος δεχτηκε το γνωστο τηλεφωνημα. Βεβαια τους ειπε να σβηστει ο λογαριασμος που ειχε ανοιξει χθες για να κανει την παραγγελια και να σβησουν και ολα τα στοιχεια του.

Ξερετε ποσα τηλεφωνα και διευθυνσεις (και κινηση στο site) τσιμπησαν με αυτο το τυπογραφικο λαθος?

Δημοσ.
Ξέρετε όμως και πόση κακή δημοσιότητα θα τσιμπήσουν τώρα;

Μπα.Λιγούρια είμαστε και στην επόμενη προσφορά του €έσα θα βρέχουμε το βρακάκι μας...:mad:

Δημοσ.

εγω θα συμφωνισω με αυτο που ειπε ενας φιλος πιο πανω για το πλαισιο που καλυπτει τα λαθοι του ( εκτος βεβαια αν μιλαμε για τρομερα ποσα που εκει κανει μπαμ οτι ειναι λαθος).θυμαμαι παλια ειχα παραγγιλει ενα ζευγαρι 5.1 ηχεια που στο καταστημα ειχαν 211,99 ευρω και στο ιντερνετ ειχαν 104.99 . λεω οπααααα.. εδω ειμαστε.. τα παραγκελνω και την αλλη μερα μου ερχονται στην τιμη που τα παρειγγειλα... και η πλακα ηταν οτι με πειραν και ενα τηλεφωνο ( μετα απο 2-3 μερες ) και με ευχαριστησαν για το λαθος που βρηκα οτι ειχαν κανει ... γενικα υπαρχουν μεγαλες αποδηξεις οτι ειναι αν οχι το μεγαλυτερο καταστημα στην ελλαδα, ενα απο τα μεγαλυτερα σιγουρα.. :lol::lol::lol::lol::lol:

οσο για τον επεξεργαστη που βρηκατε 50 ευρω.. αν ηταν πραγματικα ετσι .. θα ειχαμε αδιασει ολο το you ....:shock::shock::shock::shock: χεχε.....

Δημοσ.

Αρκετά με τη διαφημιση του Πλαισίου, εδώ μέσα.

Ρωτούσα για μητρικές Asrock φθηνές για ένα 775 που τα είχε παίξει, έκανα παραγγελία, περνούσαν οι μέρες και το "ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 24h" προϊόν δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, ούτε ήξεραν πότε θα έρθει...

2 εβδομάδες περίμενα και στο τέλος, μετά τη 3η (!!!) παραγγελία που δεν υπήρχε, παρήγγειλα την ίδια στην ίδια τιμή από e-shop!

Βέβαια, μια άλλη φορά, παρήγγειλα εκτυπωτή και μου έκαναν δώρο το καλώδιο... που είχα ξεχάσει να παραγγείλω.

• Moderators
Δημοσ.
εγω θα συμφωνισω με αυτο που ειπε ενας φιλος πιο πανω για το πλαισιο που καλυπτει τα λαθοι του (......

Αρκετά με τη διαφημιση του Πλαισίου, εδώ μέσα.

.... Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εκαναν, αλλα ειναι και αυτοι αναξιοι της προσοχης μας σαν το Πλαισιο (το λεω αυτο γιατι πριν μια βδομαδα ειχαν δειξει το αντιθετο με τους δισκους, που εγω προσωπικα δεν τους λαχταρισα αφου τους ειχα και στον Κωτσ κυριολεκτικα μπροστα μου στα 56 ευρω ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ).

Και ειδα φως το πρωι σε ενα Ελληνικο eshop... (π@π@ρια) :-D

Εγω παντως για οποιον ξερει να διαβαζει δεν εγραψα κατι καλο για το Πλαισιο. Εγραψα οτι και το you ειναι αναξιο της προσοχης μας. Ακριβως οπως εδω και καιρο ειναι και το Πλαισιο. Οταν ειναι κατι σε καλη τιμη ειναι παντα "λαθος" και ακυρωνουν παραγγελειες!

Μιλησε κανεις αλλος στο θεμα για το Πλαισιο; Προφανως σε μενα αναφερεστε, αλλα διαβασατε λαθος... Εντελως αναποδα.

Δημοσ.

Εμενα παντως τον εστειλαν κανονικα τον 620 που παραγγειλα , 54.09 ευρω με τα εξοδα της acs . Μενει να δουμε αν πηρε καποιος απο εδω μεσα τον 630 η απλα εδωσαν ελαχιστες παραγγελιες για τον 620 που ηταν φθηνοτερος .

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα από το τηλεφώνημα ακύρωσης, μόνο τον 620 είχαν σε στόκ (4-5-6 κομμάτια) όπως μου είπαν και στείλαν μόνο αυτούς.

:mad::mad:

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει... βγάζει μάτι ότι κάποιος εκεί μέσα έκανε μ@#$%^ια...

Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζει η εταιρία και πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της ...εμάς

Δημοσ.
Από ότι κατάλαβα από το τηλεφώνημα ακύρωσης, μόνο τον 620 είχαν σε στόκ (4-5-6 κομμάτια) όπως μου είπαν και στείλαν μόνο αυτούς.

:mad::mad:

Αυτο η ετσι τους ειπανε να πουν . Περιεργο μου φαινεται ολοκληρο μαγαζι να εχει μονο 5-6 κομματια .

ΥΓ : Ρε παιδια ειναι δυνατον αυτη η ψυκτρουλα που εχει μεσα να σηκωνει τετραπυρινο επεξεργαστη των 95 watt ;; Εχω συνηθησει απο την nero που εχω στον e4400 και μου φαινεται υπερβολικα μικρη αυτη απο την AMD .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...