Προς το περιεχόμενο

Super προσφορά Athlon 2 X4 630 51,09€

NT1G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τον πούλο, μόλις τώρα με πήραν και μου λένε έγινε λάθος δεν μπορούμε να στείλουμε σε αυτήν την τιμή η κανονική τιμή περάστηκε στο site.:mad::mad:

Επίσης είπε είχαμε 5-6 κομμάτια και όσοι παραγγείλαν όσο υπήρχαν θα τα πάρουν οι άλλοι Χ.:mad::mad:

ΣΚΑΤΑ.

μια απο τα ιδια :lol::lol: ενταξει να πω οτι το περιμενα οχι αλλα δεν πειραζει,μαλλον θα τα εδωσαν με καμοια ποιο μεγαλη παραγγελια αυτα τα 5 κομματια.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τοτε τι μου ελεγε η αλλη στο τηλεφωνο ;;; Τελος παντων ... Δεν ειναι και η πρωτη φορα που γινεται λαθος .

Οποτε μεχρι το βραδυ λογικα θα με ειδοποιησουν κι εμενα

για το λαθος αλλιως αυριο θα πρεπει να μου στειλουν τον 620 που παραγγειλα ( δεν το αποκλειω κι εντελως μιας και ο 620 ειναι φθηνοτερος ) .

Δημοσ.

Μια εταιρία να βγεί μια φορά και να πει ναι κάναμε λάθος αλλά όσοι παράγγειλαν μέχρι να το ανακαλύψουμε και να το διορθώσουμε θα τα πάρουν στην λάθος τιμή δεν υπάρχει στην Ελλάδα εεε;;;:mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

Και μένα μόλις με πήραν τηλέφωνο για να μου πούν τα ίδια. Εντάξει 51€ ήταν στο κόστος ο επεξεργαστής αλλα μην ακούω για τυπογραφικό λάθος και μλκς. Πες ότι το κανα για να ανεβάσω για μια μέρα κατα 100% την επισκεψιμότητα στο μαγαζί μου και άσε τα σάπια. Και το μάρκετινκ να κάνουμε και δεκάρα να μη χάσουμε

Τέλωσπάντων δε μπορω να πώ και γω ότι νοίωθω αδικημένος. Δεν ψώνησα ποτέ απο αυτούς. Ένοιωθα λίγο κλέφτης τώρα που πήγα να χτυπήσω δυο CPU μισοτιμής με courrier μεταφορικά πληρωμένα:P

Δημοσ.

Αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι τον εξωτερικό δίσκο τον δώσαν 49€, δηλαδή εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα με την ζημιά μιας και 49€ είναι εξευτελιστική τιμή όταν στο πλαίσιο eshop κτλ είχε 80++;;

Από εκεί δεν χάσαν;;

:mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.
Μια εταιρία να βγεί μια φορά και να πει ναι κάναμε λάθος αλλά όσοι παράγγειλαν μέχρι να το ανακαλύψουμε και να το διορθώσουμε θα τα πάρουν στην λάθος τιμή δεν υπάρχει στην Ελλάδα εεε;;;:mad::mad::mad::mad:

φιλε αυτο εχει γινει 2 φορες στο πλαισιο μονο

σε εμενα και σε αρκετους αλλους που ειχαν προλαβει δωσαν σε τιμη αναρτησης λαθους ετσι ωστε να μην εκτεθουν

Δημοσ.
Σκελος Β, FAILED.

Δυστυχως...

κι εγω μολις ελαβα το απογοητευτικο τηλεφωνημα.......:cry::cry::cry:

Να τους καούν οι servers.:devil::devil::mad::mad:

• Moderators
Δημοσ.

Και μενα με πηραν στις 6 να μου πουν οτι "ηταν τυπογραφικο λαθος και θα πρεπει να ακυρωσουν την παραγγελια μου". Δεν με ενοιαξε και ιδιαιτερα γιατι ειχα σημαντικοτερα προβληματα να ασχοληθω.

Δηλαδη με τους δισκους ειχαν ενα λαθος επι τρεις μερες; Μπααα...

Απλα βρηκαν τροπο να διαφημιστουν και το προσπαθησαν τωρα και με την CPU αλλα το μετανιωσαν; Ειδαν ξαφνικα οτι θα βγουν χαμενοι και αλλαξαν τροπαρι; Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εκαναν, αλλα ειναι και αυτοι αναξιοι της προσοχης μας σαν το Πλαισιο (το λεω αυτο γιατι πριν μια βδομαδα ειχαν δειξει το αντιθετο με τους δισκους, που εγω προσωπικα δεν τους λαχταρισα αφου τους ειχα και στον Κωτσ κυριολεκτικα μπροστα μου στα 56 ευρω ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ).

Και ειδα φως το πρωι σε ενα Ελληνικο eshop... (π@π@ρια) :-D

Δημοσ.

Πρεπει να περασαν λαθος σε ολους τους amd επεξεργαστες χαμηλου κοστους . Δεν ηταν μονο αυτοι οι δυο που ειχαν χαμηλη τιμη .

Δεν αποκλειεται ομως καποια λιγα κομματια να τα στειλουν σε οσους προλαβαν να κλεισουν . Εμενα για παραδειγμα μεχρι στιγμης δεν μου εχουν κανει καποιο τηλεφωνημα για ακυρωση (εκτος αν με παρουν αυριο ) .

Ισως τον στειλουν μιας και ο 620 ηταν διαθεσιμος εντος 24 ωρων , ειχε σαφως μικροτερη ζητηση , παραγγειλα μονο ενα κομματι ενω και η διαφορα τιμης απο την χασουρα τους ειναι μικροτερη σε σχεση με τον 630 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...