Προς το περιεχόμενο

Super προσφορά Athlon 2 X4 630 51,09€

NT1G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ας ισχύουν οι τιμές και ας έρθει και των Φώτων, δεν πειράζει.

Είδα πάντως και το MgManager έχει τον 620 στα €54... παράξενα πράματα.

Το shop13 εννοεις.

Το MG τον εχει 49!!! Αλλα μολις ανοιξεις τη σελιδα του τον εχει 89,13!:lol:

Τα τσεκαρα και εγω πριν τον παραγγειλω, οι τιμες παντως ΔΕΝ εχουν πεσει Ευρωπη και Αμερικη τις τελευταιες μερες, ο 630 στο newegg εχει γυρω στα 80 ευρω.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Στο cpubenchmark αναγράφει οτι ο Athlon IΙ χ4 630 ειναι στο επιπεδο ενος C2Q 6700 ή

C2Q 8200.

Nope!

Ειδικα απο Q6700 με τιποτα.

Στο cpubenchmark μαλλον θα μετρανε με περισσοτερη βαρυτητα σε 2 core progs, απο: [50% εφαρμογες που υποηστηριζουν 4 πυρηνες / 50% εφαρμογες που υποστηριζουν 2 πυρηνες].

Eυχαριστω παιδιά. Δεν θα ταν ασχημη μια αναβαθμισουλα με 150 ευρω(μητρικη-επεξεργαστης-μνημες)

Καθολου ασχημη :-)

Δημοσ.
Πριν λιγο που πηρα μου ειπαν οτι για τον 630 περιμενουν παραλαβη την τεταρτη 23 δεκεμβριου ενω ο 620 ειναι ετοιμοπαραδοτος αλλα εχουν μεινει λιγα τεμαχια . Οι τιμες ειναι αυτες που βλεπετε . Δεν υπαρχει λαθος .

:-D:-D:-D:-D:cool:B):cool:

Αν και περίμενα να βγεί στην αγορά το νέο stepping C3 θα κάνω την καρδια μου πέτρα και θα πάρω το C2.:P:p:p:p

@Anubis13

Αν έχεις ΜΒ και DD2 μνήμες μείνει στα ίδια, εγώ αυτό θα κάνω.

Δημοσ.

Εχω την GA-M57SLI-S4 (rev. 1.0).

Συμφωνα με την λιστα των υποστηριζομενων CPU, λεει οτι υποστηριζει τον Athlon II X4 630 με bios F15D. Οποτε με ενα bios update ειμαι κομπλε σωστα?

ΥΓ: Να υποθεσω οτι ειναι πολυ καλυτερος απο εναν x2 4600 ε?:-D

• Moderators
Δημοσ.
Εχω την GA-M57SLI-S4 (rev. 1.0).

Συμφωνα με την λιστα των υποστηριζομενων CPU, λεει οτι υποστηριζει τον Athlon II X4 630 με bios F15D. Οποτε με ενα bios update ειμαι κομπλε σωστα?

ΥΓ: Να υποθεσω οτι ειναι πολυ καλυτερος απο εναν x2 4600 ε?:-D

Yup! Αλλα...:

οταν τον βαζω καλαθι μου βγαζει 108 evra:mad:

Λες να αργησες? :P

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια, παμε στο σκελος Β.

Το οποιο δεν ειναι αλλο απο το να δουμε αν θα εκτελεσουν τις παραγγελιες που ηδη εχουν καταχωρηθει στη τιμη αυτη.

Δημοσ.

Ουτε εγω προλαβα αλλα προλαβε φιλος και πηρε 2 κομματια οποτε μαλλον θα του παρω το ενα.

Αν τα στειλουν βεβαια:-)

Δημοσ.
Ουτε εγω προλαβα αλλα προλαβε φιλος και πηρε 2 κομματια οποτε μαλλον θα του παρω το ενα.

Αν τα στειλουν βεβαια:-)

Χριστούγεννα έρχονται ας κάνουν και οι εταιρίες μια καλή πράξη και να τα στείλουν στην καλή τιμή.(51,09€)

B)

Δημοσ.

πηγα να τον παραγγειλω μαζι με ενα gps αλλα μου τον εβγαζε στα 108,πηρα τηλεφωνο και αφου περιμενα λιγο μου ειπαν οτι η σωστη τιμη ειναι 108,τζαμπα χαρηκα

Δημοσ.

Τον πούλο, μόλις τώρα με πήραν και μου λένε έγινε λάθος δεν μπορούμε να στείλουμε σε αυτήν την τιμή η κανονική τιμή περάστηκε στο site.:mad::mad:

Επίσης είπε είχαμε 5-6 κομμάτια και όσοι παραγγείλαν όσο υπήρχαν θα τα πάρουν οι άλλοι Χ.:mad::mad:

ΣΚΑΤΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...