Προς το περιεχόμενο

Super προσφορά Athlon 2 X4 630 51,09€

NT1G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα με τον 4400 ( αν και κανω αρκετες μετατροπες βιντεο ) ενω οταν δοκιμασα ενα μικρο Overclocking δουλεψε ανετα στα 3 GHZ χωρις να πειραξω ουτε ρευματα .Αν ομως η τιμη που αναγραφεται για τον 620/630 ισχυει , τοτε το δελεαρ ειναι μεγαλο να παω σε τετραπυρινο με 100 ευρω .

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μια διορθωση μονο, "και ο 620 κοστιζει αρκετα πανω απο 51 ευρω" ηθελα να πω, γιατι αλλιως δε βγαζει νοημα η παραπανω προταση στο ποστ 12 :P

Α και συμφωνα με την ερευνα (τυχερος εισαι, ο 5000+ ηταν μεσα), εκει που εκμεταλλευονται οι 4 πυρηνες η διαφορα κυμαινεται απο 250% (2,5 φορες) εως 300% πανω.

Για να δουμε...

Θελω να δω ποσο γρηγορα θα το αποσυρουν καλη ωρα μολις ξημερωσει...

Σε επεξεργασιες video παντως φιλε papayios, η διαφoρα θα ειναι μεγαλη. Πολυ ευκολα αντιληπτη.

Δημοσ.

Τα 95 watt αναφερονται σε καταστασεις που θα δουλευει στο φουλ προφανως . Θα κανω μια παραγγελια κι αμα ερθει δεν θα παει χαμενος .

Μπορεις να μου προτεινεις μια μητρικη γυρω στα 50-60 ευρω που να παιρνει τις ηδη υπαρχουσες μνημες ( κι αν κλοκαρεται και λιγο αν χρειαστει ακομα καλυτερα ) ;; Πρωτη φορα θα αλλαξω στρατοπεδο ( αν τον στειλουν βεβαια ) .

Δημοσ.

Κατόπιν παραγγελίας (θα επικοινωνήσουμε μαζί σας) ...Αυτο λεει στο you.gr

Ετσι ηταν κ το βραδυ που τον παραγγειλατε?

Παντως η τιμη ειναι εξαιρετικη...50% κατω περιπου απο τον ανταγωνισμο...

Ομως κ του WD 500GB 2.5 ηταν περιεργη η τιμη αλλα οπως φανηκε παραδοθηκε σε ολους!

Δημοσ.

μολις παραγγειλα κι εγω εναν και μου ηρθε το mail επιβεβαιωσης παραγγελιας. για να δουμε, τι θα γινει!!!

Δημοσ.

Παρήγγειλα κι εγώ... βέβαια στο email επιβεβαίωσης λέει το παρακάτω οπότε μπορούν άνετα να μας γειώσουν όλους:

-Η παρούσα απόδειξη αποτελεί επιβεβαίωση της καταχώρισης της παραγγελίας σας και δε δεσμεύει την εταιρία σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προιόντος.

Δεν έχω παράπονο από το you επειδή μου έχουν έρθει αρκετές προσφορές τους που είχα παραγγείλει, ελπίζω να μην πρόκειται για λάθος μόνο.

Δημοσ.
Εμένα στο τηλ. μου είπαν πως δεν έχουν απόθεμα και καινούρια παραλαβή έρχεται του χρόνου:-( ...

Πριν λιγο που πηρα μου ειπαν οτι για τον 630 περιμενουν παραλαβη την τεταρτη 23 δεκεμβριου ενω ο 620 ειναι ετοιμοπαραδοτος αλλα εχουν μεινει λιγα τεμαχια . Οι τιμες ειναι αυτες που βλεπετε . Δεν υπαρχει λαθος .

Δημοσ.
Πριν λιγο που πηρα μου ειπαν οτι για τον 630 περιμενουν παραλαβη την τεταρτη 23 δεκεμβριου ενω ο 620 ειναι ετοιμοπαραδοτος αλλα εχουν μεινει λιγα τεμαχια . Οι τιμες ειναι αυτες που βλεπετε . Δεν υπαρχει λαθος .

Ας ισχύουν οι τιμές και ας έρθει και των Φώτων, δεν πειράζει.

Είδα πάντως και το MgManager έχει τον 620 στα €54... παράξενα πράματα.

• Moderators
Δημοσ.

Λες να εριξε η AMD τις τιμες εν οψει ελευσης Core i3 και επιπλεον i5 και i7 μοντελων τον Γεναρη?

Αν ειναι ετσι, πρεπει να καταργησουν τους μισους γιατι θα εχουν πολυ μικρες διαφορες τιμης...

Ασε που δε διαβασα καπου για μειωσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...