Προς το περιεχόμενο

Sony KDL-40Z5500 ή Samsung LE40B750 ;

epimenwn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους παιδιά. Είμαι νέος στο forum.

Μου άρεσαν αυτές οι δύο τηλεοράσεις. Θα το εκτιμούσα αν μου αιτιολογούσατε ποια να προτιμήσω ή αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη.

Απλά να αναφέρω ότι ενδιαφέρομαι για 40 ίντσες και πάνω, 100Hz και μέχρι 1400 ευρώ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Super Moderators
Δημοσ.

imho καμία από τις 2...

ξέρω πόσο ανυπόμονος μπορεί να είναι κάποιος αλλά καλά θα ήταν να περίμενες τα καινούρια μοντέλα, είναι κρίμα να αγοράσεις τώρα TV και Γενάρη-Φλεβάρη να βγουν οι καινούριες

Δημοσ.

Επειδή το έψαξα λίγο, βρήκα και την Samsung UE40B7000 η οποία είναι LED-LCD αλλά στα 100Hz σε αυτά τα χρήματα...Τι λέτε για αυτήν;

Δημοσ.
imho καμία από τις 2...

ξέρω πόσο ανυπόμονος μπορεί να είναι κάποιος αλλά καλά θα ήταν να περίμενες τα καινούρια μοντέλα, είναι κρίμα να αγοράσεις τώρα TV και Γενάρη-Φλεβάρη να βγουν οι καινούριες

Σε ποιες αναφερεσαι; Και εγώ στην αρχή για led το βλέπαμε και συγκεκριμένα τις 46αρες philips pfl samsung 8000 και Sony kdl 5500 αλλά όλοι μου προτείνουν πλάσμα επειδή οι led δεν είμαι ακόμα ώριμη τεχνολογία.

Τελικά είμαι ανάμεσα στην 58 samsung λαιμό εκ των panasonic viera αλλά ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...