tsemike Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σε ολους. Εχω ενα σοβαρο προβλημα με τον pc μου. Μερικες φορες οταν ειναι αναμενος εντελως ξαφνικα κανει reboot απο μονος του. Εχω σκεφτει οτι μπορει να ειναι trojan αλλα τα antitrojan δεν βρισκουν τιποτα. Σκεφτικα επισης οτι μπορει να φτεει το τροφοδοτικο. Αμα ειχε κανεις το ιδιο προβλημα η εχει καποια ιδεα παρακαλω να μου απαντησει. Thanks
Zanshin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πρόβλημα υπεθέρμανσης; Ανοιξέ το, ένα καλό φύσημα από τις σκονες, έλεγξε αν λειτουργεί καλά το ψυκτικό σύστημα (αλοιφές,ψύκτρες κλπ). Αυτά γι αρχή! Αν επιμένει το πρόβλημα εδώ είμαστε να μιλήσουμε για Software's - Hardware's problems!
vdanasto Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Συνήθως, όταν αρχίζει τα restart, πρόκειται για αστάθεια του τροφοδοτικού. Από εκεί και πέρα δοκίμασε πρώτα αυτό που σου λέει ο Zanshin και εξετάζουμε στη συνέχεια τα υπόλοιπα.
tsemike Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αυτα ξεκινησαν οταν του εβαλα μια ram αλλα οταν ειδα οτι ειχε αρχισει τα reboot του την εβγαλα αλλα δεν τα σταματησε. Επισης ειχα βαλει και ενα αλλο τροφοδοτικο γιατι αλλαξα καρτα γραφικων αλλα το ειχα βγαλει απο αλλο pc. Ξεχασα να σας πω οτι αμα του απενεργοποιησω τα αυτοματα restart απο τον μεσω του υπολογιστη μου πεταει αντι για reboot bsod.
ateofovos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω προτεινω ενα καλο φυσημα...και ελεγξε καλα την ψυκτρα του επεξεργαστη. Μετα ελεγξε το software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.