Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Kingston 64 gb (μάλλον μούφα)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs,

μου παρηγγειλε ένας φίλος ένα στικακι που υποτίθεται οτι είναι kingston 64 γιγα απο το ebay αν και εμενα μου φαίνεται μουφα... Τελος παντων και μούφα να είναι δε θα με πειράζε εφόσον θα δουλευε. Εχω όμως προβληματαρα γιατι ότι αρχείο και να βάλω μέσα το καταστρέφει, απο txt μέχρι ταίνιες... δεν ξερω πραγματικα τι να κάνω, απογοητεύτηκα... τα λεφτα ήξταν λίγα (30€) αλλά η βλακεία είναι οτι του δώσαμε και θετική του καραγκιόζη του πωλητη μόλις ήρθε και πλέον πέρασε καιρός για να το επιστρέψω...

σημειοτεόν οτι το έχω βάλει να κάνει φορματ (ενω είναι σχεδον αδειο) και ως επιλογές είχε exFAT & NTFS και εδώ και ενα μισάωρο είναι στην αρχή και τπτ... μόνο αναβοσβήνει το λαμπάκι...

καμια ιδεα;

Δημοσ.
Καλησπέρα insomniacs,

μου παρηγγειλε ένας φίλος ένα στικακι που υποτίθεται οτι είναι kingston 64 γιγα απο το ebay αν και εμενα μου φαίνεται μουφα... Τελος παντων και μούφα να είναι δε θα με πειράζε εφόσον θα δουλευε. Εχω όμως προβληματαρα γιατι ότι αρχείο και να βάλω μέσα το καταστρέφει, απο txt μέχρι ταίνιες... δεν ξερω πραγματικα τι να κάνω, απογοητεύτηκα... τα λεφτα ήξταν λίγα (30€) αλλά η βλακεία είναι οτι του δώσαμε και θετική του καραγκιόζη του πωλητη μόλις ήρθε και πλέον πέρασε καιρός για να το επιστρέψω...

σημειοτεόν οτι το έχω βάλει να κάνει φορματ (ενω είναι σχεδον αδειο) και ως επιλογές είχε exFAT & NTFS και εδώ και ενα μισάωρο είναι στην αρχή και τπτ... μόνο αναβοσβήνει το λαμπάκι...

καμια ιδεα;

Καπου ειχα διαβασει για αυτα τα φλασακια.Δεν ειναι 64gb αλλα 2gb και οτι αλλο αρχειο βαζεις το παιρναει πανω απο τα αλλα και μετα δε μπορεις να τα ανοιξεις..Αστα.

Δημοσ.

α, τοσο καλα... κι ομως οταν περασα ένα doc είχα μεσα 1 ταινία καπου 1 γιγα και το doc μου το κατεστρεψε. Επίσης δεν γίνεται φορματ... κολλάει... Ελεος... ακόμα δεν τον έχουν κόψει από το ebay? καμία λύση μαγκες; (στο pc φαινεται 64 πάντως οντως)

Δημοσ.

θα δω απο αυριο... ελπίζω να μην έχουν περάσει 2 μήνες... ελεος... (καλα και εγω φταίω που δεν την ψιλιάστηκα αλλα τι διαολο λεω, ότι έχω πάρει μεχρι ωρας ήταν οκ...)

τώρα ουτε φορματ κάνει... τόσο καλα... το χαλασα τελείως μαλλον... :P

30€ πεταμένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...