FallenGod Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλο το forum.Παρακολουθώ καίρο το forum και ήρθε και η σειρά μου να αλλάξω κάρτα γραφικών μιας και η υπάρχουσα (6600gt) κάνει τρελή βαβούρα λόγο του ανεμιστηριού.Το ερώτημα μου είναι το εξής : Θέλω να αγοράσω μια νά καρτα γραφικών περίπου στα 50 euro.Η χρήση είναι για βασικες ασχολίες όπως downloading ,και κανα game (μια στο τόσο και αν).Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλο το forum.Παρακολουθώ καίρο το forum και ήρθε και η σειρά μου να αλλάξω κάρτα γραφικών μιας και η υπάρχουσα (6600gt) κάνει τρελή βαβούρα λόγο του ανεμιστηριού.Το ερώτημα μου είναι το εξής : Θέλω να αγοράσω μια νά καρτα γραφικών περίπου στα 50 euro.Η χρήση είναι για βασικες ασχολίες όπως downloading ,και κανα game (μια στο τόσο και αν).Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. απο οτι νομιζω και με λιγο ψαξιμο η 6600gt ειναι agp.Οποτε οι επιλογες μειωνονται. Αλλα εφοσον δεν εχεις απαιτησεις απο γραφικα λογικα κατι σαν και αυτο θα κανει την δουλεια σου.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519700 ειναι λιγο πανω απο το 50αρικο. Αλλιως σε αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513397
FallenGod Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Αν ενοούμε το ίδιο η 6600 είναι pci-express (αν είναι το ίδιο με αυ΄το που ενοείς)
xhack3rjn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 απο οτι νομιζω και με λιγο ψαξιμο η 6600gt ειναι agp.Οποτε οι επιλογες μειωνονται.Αλλα εφοσον δεν εχεις απαιτησεις απο γραφικα λογικα κατι σαν και αυτο θα κανει την δουλεια σου.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519700 Συμφωνω κι εγω σε αυτην την επιλογη.
FallenGod Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή το pc είναι αρκετά παλιό είναι σίγουρο οτι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα; (Intel pentium 4 sta 3.2 , 2giga ram ddr2 )
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή το pc είναι αρκετά παλιό είναι σίγουρο οτι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα; (Intel pentium 4 sta 3.2 , 2giga ram ddr2 ) τωρα που το εψαξα καλυτερα στο google. Ειναι απο τις πρωτες pci e οι καρτα σου.(εβγαινε και σε agp) Αν ειναι οντως pci-e πανε αφοβα σε αυτην που προτεινε ο mihachris. Προβλημα δεν 8α εχεις. Το Τροφοδοτικο ποιο ειναι?Οχι οτι ζηταει τιποτα τρελο η καρτα απλα ενημερωτικα.
FallenGod Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τροφοδοτικό είναι ενα 400w thermaltake
xhack3rjn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δες και αυτη: ECS GT220 SVGA Το ίδιο τσιπάκια σε λίγο καλλίτερη υλοποίηση.
FallenGod Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον θα πάω για την ECS GT220 SVGA. Και όσο αντέξει το pc μέχρι την ολική αναβάθμηση.
outlaw star Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 πες απο τι αποτελείται το pc και τι παιχνίδια παίζεις
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 πες απο τι αποτελείται το pc και τι παιχνίδια παίζεις δεν νομιζω οτι σκοπευει να αναβαθμισει τωρα. Απλα θα την παλεψει με αυτην την καρτουλα "μεχρι" να κανει την ολικη αναβαθμισει
@topos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πας οντως σε 4650 αλλα οχι ακριβοτερη των 40ευρω... Σαφως αρκετα καλυτερη επιλογη απο την gt220 aka 9500gt... Υ.Γ Παιζει με ενα καθαρισμα της 6600gt κ ελαχιστο λαδακι στο ανεμιστηρακι της να στρωσει...
FallenGod Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Το ανεμιστηρακι εχει ξεκολισει και κρεμετε ισα ισα απο τα pinακια.Κανει απιστευτη βαβουρα.Την παλεψα 2 εβδομαδες (ισος και λιγο παραπανω) αλλα δεν παει αλο .Οσο για παιχνιδια δεν ασχολουμε ιδιαιτερα αντε κανα warcraft 3 και περιστασιακα wow (αν και το εχω κοψει εδω και μηνες αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε το ξαναρχιζεις χορις να το καταλαβεις)
outlaw star Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Απλά ρώτησα μήπως είχε τουλάχιστον κανά pentiumD και του προτείναμε κάτι λίγοκαλύτερο μιας και είναι pci-e...όμως με P4 και εγώ 4650 προτείνω...για ρίξε και καμιά ματιά στις αγγελίες λογικά όλο και κάτι θα παίζει σε καλύτερη τιμή..ότι γλυτώσεις για αυτό το σύστημα κέρδος θα είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.