Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση κάρτας γραφικών

FallenGod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το forum.Παρακολουθώ καίρο το forum και ήρθε και η σειρά μου να αλλάξω κάρτα γραφικών μιας και η υπάρχουσα (6600gt) κάνει τρελή βαβούρα λόγο του ανεμιστηριού.Το ερώτημα μου είναι το εξής : Θέλω να αγοράσω μια νά καρτα γραφικών περίπου στα 50 euro.Η χρήση είναι για βασικες ασχολίες όπως downloading ,και κανα game (μια στο τόσο και αν).Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλο το forum.Παρακολουθώ καίρο το forum και ήρθε και η σειρά μου να αλλάξω κάρτα γραφικών μιας και η υπάρχουσα (6600gt) κάνει τρελή βαβούρα λόγο του ανεμιστηριού.Το ερώτημα μου είναι το εξής : Θέλω να αγοράσω μια νά καρτα γραφικών περίπου στα 50 euro.Η χρήση είναι για βασικες ασχολίες όπως downloading ,και κανα game (μια στο τόσο και αν).Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

απο οτι νομιζω και με λιγο ψαξιμο η 6600gt ειναι agp.Οποτε οι επιλογες μειωνονται.

Αλλα εφοσον δεν εχεις απαιτησεις απο γραφικα λογικα κατι σαν και αυτο θα κανει την δουλεια σου....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519700

ειναι λιγο πανω απο το 50αρικο.

Αλλιως σε αυτην

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513397

Δημοσ.
απο οτι νομιζω και με λιγο ψαξιμο η 6600gt ειναι agp.Οποτε οι επιλογες μειωνονται.

Αλλα εφοσον δεν εχεις απαιτησεις απο γραφικα λογικα κατι σαν και αυτο θα κανει την δουλεια σου....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519700

Συμφωνω κι εγω σε αυτην την επιλογη.

Δημοσ.
Επειδή το pc είναι αρκετά παλιό είναι σίγουρο οτι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα; (Intel pentium 4 sta 3.2 , 2giga ram ddr2 )

τωρα που το εψαξα καλυτερα στο google.

Ειναι απο τις πρωτες pci e οι καρτα σου.(εβγαινε και σε agp)

Αν ειναι οντως pci-e πανε αφοβα σε αυτην που προτεινε ο

mihachris.

Προβλημα δεν 8α εχεις.

Το Τροφοδοτικο ποιο ειναι?Οχι οτι ζηταει τιποτα τρελο η καρτα απλα ενημερωτικα.

Δημοσ.
πες απο τι αποτελείται το pc και τι παιχνίδια παίζεις

δεν νομιζω οτι σκοπευει να αναβαθμισει τωρα.

Απλα θα την παλεψει με αυτην την καρτουλα "μεχρι" να κανει την ολικη αναβαθμισει

;)

Δημοσ.

Πας οντως σε 4650 αλλα οχι ακριβοτερη των 40ευρω...

Σαφως αρκετα καλυτερη επιλογη απο την gt220 aka 9500gt...

Υ.Γ Παιζει με ενα καθαρισμα της 6600gt κ ελαχιστο λαδακι στο ανεμιστηρακι της να στρωσει...

Δημοσ.

Το ανεμιστηρακι εχει ξεκολισει και κρεμετε ισα ισα απο τα pinακια.Κανει απιστευτη βαβουρα.Την παλεψα 2 εβδομαδες (ισος και λιγο παραπανω) αλλα δεν παει αλο ;).Οσο για παιχνιδια δεν ασχολουμε ιδιαιτερα αντε κανα warcraft 3 και περιστασιακα wow (αν και το εχω κοψει εδω και μηνες αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε το ξαναρχιζεις χορις να το καταλαβεις)

Δημοσ.

Απλά ρώτησα μήπως είχε τουλάχιστον κανά pentiumD και του προτείναμε κάτι λίγοκαλύτερο μιας και είναι pci-e...όμως με P4 και εγώ 4650 προτείνω...για ρίξε και καμιά ματιά στις αγγελίες λογικά όλο και κάτι θα παίζει σε καλύτερη τιμή..ότι γλυτώσεις για αυτό το σύστημα κέρδος θα είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...