Προς το περιεχόμενο

μεταφορα mkv αρχειων σε εξ.σκληρο δισκο

tolis44

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Προσφατα αγορασα ενα εξ.σκληρο δισκο που ειναι κ media player(της Lacie Lacinema classic 500 GB).Θελω να περασω τα mkv αρχεια σε αυτον αλλα μου βγαζει μυνημα οτι ειναι γεματος.Ως fat 32 δεν τα περναει,αν τον κανω format σε ntfs τα περναει αλλα δεν τα διαβαζει ουτε το ps3 ουτε η TV μου(με HDMI).Εχω δοκιμασει να μετατρεψω τις ταινιες με το mkv2vob αλλα κανει πεντε ωρες και εξι!Τι αλλο μπορω να κανω;Θελω την βοηθεια σας!

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Από τις πληροφορίες στη σελίδα του προϊόντος (καρτέλα Specifications) δεν φαίνεται να υποστηρίζει ούτε MKV container ούτε H.264 video streams (που πιθανότατα είναι η κωδικοποίηση των video streams τα οποία περιέχουν τα MKV που δοκίμασες). Μόνο AVI με MPEG-4 ASP (XviD, DivX) video stream αναφέρεται ως συμβατός τύπος αρχείων. Άρα, δεν έχεις άλλη επιλογή από την επανακωδικοποίηση των MKV σου σε αυτόν τον τύπο αρχείων με κάποιο κατάλληλο πρόγραμμα.

Δημοσ.
Από τις πληροφορίες στη σελίδα του προϊόντος (καρτέλα Specifications) δεν φαίνεται να υποστηρίζει ούτε MKV container ούτε H.264 video streams (που πιθανότατα είναι η κωδικοποίηση των video streams τα οποία περιέχουν τα MKV που δοκίμασες).

Ναι συμφωνοι, αλλα αφου ειναι εξωτερικος σκληρος δισκος δεν θα επρεπε να μπορει αποθηκευσει τα αρχεια, εστω και αν δεν μπορει να τα αναπαραγει;;;

Το παιδι ομως λεει οτι δεν μπορει καν να τα κανει copy paste στο σκληρο. Οποτε ισως υπαρχει προβλημα.

Και το flash-based mp3 player μου δεν βλεπει τιποτα αλλο εκτος απο mp3, αλλα το τι του εχω χωσει μεσα δεν λεγεται. Απο pdf μεχρι avi. Ετσι δεν θα επρεπε να λειτουργει και ο εξωτερικος δισκος του παιδιου;;

Δημοσ.
Ναι συμφωνοι, αλλα αφου ειναι εξωτερικος σκληρος δισκος δεν θα επρεπε να μπορει αποθηκευσει τα αρχεια, εστω και αν δεν μπορει να τα αναπαραγει;;;

Το παιδι ομως λεει οτι δεν μπορει καν να τα κανει copy paste στο σκληρο. Οποτε ισως υπαρχει προβλημα.

Αν δεις το 1ο post θα καταλάβεις ότι δεν τα αποθηκεύει όταν είναι fat32 (λόγω μεγέθους φυσικά >4GB). Αν κάνει τον δίσκο ntfs, τα αποθηκεύει αλλά δεν τα αναγνωρίζει μετά το σύστημα της Lacie και εδώ ισχύει το θέμα της ασυμβατότητας με hd υλικό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...