sdim Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω ότι γενικά υπάρχει ένα θέμα με τα Matshita dvd drives,όσον αφορά το ότι είναι κλειδωμένα σε κάποιες περιοχές (ανάλογα με τη χώρα πώλησης των laptop στα οποία εμπεριέχονται).Στο ubuntuforums.org σε παλιότερη ερώτησή μου,μου είχαν προτείνει το regionset και κάποιο hack,μετά απ'το οποίο τα region 1 dvd's,έπαιζαν κανονικότατα. Τώρα στα Win7,τι μπορεί να γίνει ώστε αρκετά region 1 dvd's που έχω να παίζουν κανονικά,όπως και τα υπόλοιπα που είναι region 2 ; (Σε προσπάθεια αναπαραγωγής dvd region 1,μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα περί αλλαγής του drive region από 2 που είναι τώρα σε 1,αλλά μόνο για τρεις φορές). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αν τα κάνεις decrypt με το DVD Decrypter ή το DVDFab; Μετά θα είναι Region Free και τα γράφεις
sdim Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο σκοπός δεν είναι η αντιγραφή,αλλά η αναπαραγωγή... Διάβασα αυτό,και είδα ότι δεν γίνεται.Ακόμη και με MPC ή VLC,δεν γίνεται τίποτα... Ακόμη και το AnyDVD που έχω,τίποτα δεν μπόρεσε να κάνει...
sdim Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως,με ένα εξωτερικό LITE-ON που έχω,το region 1 διαβάζεται μια χαρά με ενεργοποιημένο το AnyDVD,βέβαια. Εχει,λοιπόν,να κάνει με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Matshita...
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Αν το αντιγράψεις τότε θα μπορείς να το αναπαράγεις όπου θέλεις. Αυτό εννοούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.