panagos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 "For innocent women only"?? lol Δεν το έχω δοκιμάσει όπως και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να καθαρίσω φακές με γάντια του box. Και τα δυο δεν έχουν νόημα.
Str Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Σε πιστεύω.Κι εγώ είμαι ο μπάτμαν:lol::lol::lol: ΕΓΩ ειμαι ο μπατμαν!!!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Mπορεί μερικά πράγματα να φαίνονται περίεργα ή αδύνατα, αλλά συμβαίνουν. Εγώ έχω ανοίξει το δικό μου, κρατώντας απλά μια τυρόπιτα στο χέρι.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Mπορεί μερικά πράγματα να φαίνονται περίεργα ή αδύνατα, αλλά συμβαίνουν.Εγώ έχω ανοίξει το δικό μου, κρατώντας απλά μια τυρόπιτα στο χέρι. με τυροπιτα ειναι ευκολο.εγω το καταφερα απλα κοιτωντας την κλειδαρια .πιστευω οτι απλα την ματιασα και ανοιξε.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Mπορεί μερικά πράγματα να φαίνονται περίεργα ή αδύνατα, αλλά συμβαίνουν.Εγώ έχω ανοίξει το δικό μου, κρατώντας απλά μια τυρόπιτα στο χέρι. Υπάρχουν και ποιο περίεργα, εγώ στο δικό μου πιέζω απλά το κλειδί και ανοίγει, χωρίς καν να βάλω το κλειδί στην κλειδαριά. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά όντως γίνετε, μην με ρωτήσετε πως
firewalker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Το όλο θέμα έχει ένα λογικό υπόβαθρο. Το σήμα που εκπέμπει το τηλεχειριστήριο δεν θα διαμόρφωνε την ακουστική συχνότητα. Το ότι τα δύο σήματα είναι σε εντελώς διαφορετική μπάντα βοηθά το όλο θέμα. Θεωρητικά λοιπόν τα 900~1800 MHz του κινητού θα μπορούσαν να διαμορφωθούν (κατά πλάτος κυρίως). Η διαμόρφωση θα μπορούσε να γίνει αντιληπτή από το άλλο άκρο και να γίνει η δουλειά. Για να πετύχει βεβαίως θα έπρεπε να πατήσει το κουμπί το χέρι του θεού, καθώς και τα σήματα να μην χρησιμοποιούν κωδικοποίηση. Συμπερασματικά... Στην καθημερινή ζωή δεν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.