Προς το περιεχόμενο

Αρχαριος.....Ασχετο....

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

θα ηθελα να μου δειξετε κατι με notepad που να χρησιμευει σε κατι ξερω γω κατι που να εχει φασει να γραψω εναν κοδικο και να μου εμφανιση κατι

Ξερω δν καταλαβατε χριστο απλως να γραψω εναν κοδικο και μετα να μου δειξει κτ που να ειναι σαν προγραμα ....

Θελω να μαθω λιγο προγραμματισμο αλλα με ζαλιζουν τα πολλα νουμερα αμα ηταν πιθανο δειξτε μου κατι απλο....

Δημοσ.
Γεια σας

θα ηθελα να μου δειξετε κατι με notepad που να χρησιμευει σε κατι ξερω γω κατι που να εχει φασει να γραψω εναν κοδικο και να μου εμφανιση κατι

Ξερω δν καταλαβατε χριστο απλως να γραψω εναν κοδικο και μετα να μου δειξει κτ που να ειναι σαν προγραμα ....

Θελω να μαθω λιγο προγραμματισμο αλλα με ζαλιζουν τα πολλα νουμερα αμα ηταν πιθανο δειξτε μου κατι απλο....

Ρε πλάτη κάνε μας μια χάρη. Πριν πατήσεις το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ, διάβασε άλλη μια φορά ότι έχεις γράψει. Αυτό το απλό πράγμα θα σε βοηθάει πάρα πολύ, να κάνεις το κείμενο σου, τουλάχιστον κατανοητό. Αφού ο ίδιος καταλαβαίνεις ότι δεν "καταλάβαμε Χριστό", τι το στέλνεις το ρημάδι;

Για το ερώτημα σου, δες ΕΔΩ

Δημοσ.
Ρε πλάτη κάνε μας μια χάρη. Πριν πατήσεις το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ, διάβασε άλλη μια φορά ότι έχεις γράψει. Αυτό το απλό πράγμα θα σε βοηθάει πάρα πολύ, να κάνεις το κείμενο σου, τουλάχιστον κατανοητό. Αφού ο ίδιος καταλαβαίνεις ότι δεν "καταλάβαμε Χριστό", τι το στέλνεις το ρημάδι;

Για το ερώτημα σου, δες ΕΔΩ

Βοηθαει εκεινο που μου λες εμ τι να κανουμε ολη δν ηξεραν αλλα απο καπου εμαθαν...

Δημοσ.

In before notepad,

γράψε "Bush hid the facts" χωρίς τα εισαγωγικά, κάνε save, κλείστο, ξανάνοιξτο.

Μαγεία ε;

Δημοσ.

τίποτα δεν κάνει, bug (δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλη λέξη) του notepad είναι.

Α, δεν πιάνει σε vista και windows 7.

Δημοσ.

Ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις ? μαθε πρωτα να γραφεις μια σωστη προταση και μετα κανε την μακρινη σκεψη να μαθεις προγραμματισμο...

Δημοσ.
Ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις ? μαθε πρωτα να γραφεις μια σωστη προταση και μετα κανε την μακρινη σκεψη να μαθεις προγραμματισμο...

Πως αποπαίρνεις έτσι τον πατριώτη σου;

plath μήπως έχεις δυσλεξία; Μην το κρύβεις δεν είναι κάτι κακό, είναι φυσιολογικό

Δημοσ.

και τι περιμενετε τωρα ναδειτε τονους?

εγω ουτε το σχολιο τελειωσα

και τα γενια θα αφισω

και στην κατασταση που θα με δει

θα γυρισει πισο

Και αμα θελετε να κοροιδευετε κοιταχτητε στον καθρεπτη γιατι εγω δεν θα σκασω

κανετε εσεις εκει μιση ωρα να γραψετε ενα μυνημα και αηστε με εμενα το οτι κανω να μην σας νιαζει

Δημοσ.
και τι περιμενετε τωρα ναδειτε τονους?

εγω ουτε το σχολιο τελειωσα

και τα γενια θα αφισω

και στην κατασταση που θα με δει

θα γυρισει πισο

Και αμα θελετε να κοροιδευετε κοιταχτητε στον καθρεπτη γιατι εγω δεν θα σκασω

κανετε εσεις εκει μιση ωρα να γραψετε ενα μυνημα και αηστε με εμενα το οτι κανω να μην σας νιαζει

Τσι μαντινάδες να τσι λες

καλιά να μη τσι γράφεις

για δε γατές συντακτικό

και ούτε θες να μάθεις

(και είναι δικιά μου, όχι ανορθόγραφη αντιγραφή)

Φίλε μου, κανείς δε σε κοροϊδεύει. Στο κάτω κάτω υπάρχουν μπόλικα εργαλεία που σε βοηθάνε πολυ (διορθωτής ελληνικός σε firefox)

Δημοσ.
Τσι μαντινάδες να τσι λες

καλιά να μη τσι γράφεις

για δε γατές συντακτικό

και ούτε θες να μάθεις

(και είναι δικιά μου, όχι ανορθόγραφη αντιγραφή)

Φίλε μου, κανείς δε σε κοροϊδεύει. Στο κάτω κάτω υπάρχουν μπόλικα εργαλεία που σε βοηθάνε πολυ (διορθωτής ελληνικός σε firefox)

Δικια μου ειναι μην ανυσηχεις απλως οταν την αλλαζεις ειναι δικια σου υπαρχει

παρομοια το ξερω ΟΚ δεν κοροιδευεισ ηρωνεια το πεζεις σιγα την διαφορα

και ουτε χρειαζομαι διορθωτικα ουτε τπτ εγω ετσι γραφω και σε οπιον αρεσει απο κει και περα οπιος εχει προβλημα κοιταει τον εαυτο του και μετα λεει για τους αλλους ΄)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...