plaths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μου δουλευει με τπτ εχω ρουτερ εχω ανοιξει τιν πορτα μου 80 εχω κανει account στο no-ip εχω κανει host to hustle.zapto.org και εχω κατεβασει το προγραμα το NO_IP DUC δειχνει οτι ειναι ενταξει αλλα δν δουλευει το site καμια ιδεα?
NikosLeader Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 χμμμμμμ Από ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις dynamic IP άρα δεν μπορούν να συμβαδίζουν και γι αυτό δεν μπορείς να κανεις τίποτα εάν θέλεις πάρε το πακέτο dynamic IP γιατί για να την κανεις στατική πληρώνεις κάτι παραπάνω αν δεν σε βοήθησα πες μου ακριβώς τι ψάχνεις για να μπορέσω να σε βοηθήσω
astrea966 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 τι προσπαθεις να κανεις? την 80 που την ανοιξες? καποια παραπανω πληροφορια
random Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 ..εχω ανοιξει τιν πορτα μου 80 εχω κανει account στο no-ip εχω κανει host to hustle.zapto.org web server έχεις; ποιον; ειναι ενεργός; ακουει πορτα 80; Από ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις dynamic IPάρα δεν μπορούν να συμβαδίζουν και γι αυτό δεν μπορείς να κανεις τίποτα εάν θέλεις πάρε το πακέτο dynamic IP απο που προκειπτουν ολα αυτα; εγραψε κανεις αν εχει δυναμική ή στατική ip;
plaths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 το ip μοθ αλλαζει ακουει πορτα 80 δεν ειμαι σιγουρος αν η connex to blockarei
ArisG88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Το connx τις μπλοκαρει. Θα πρεπει να τις ξεμπλοκαρεις τις πορτες,
NikosLeader Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 web server έχεις; ποιον; ειναι ενεργός; ακουει πορτα 80; απο που προκειπτουν ολα αυτα; εγραψε κανεις αν εχει δυναμική ή στατική ip; φιλε μου όλοι πια έχουμε Dynamic IP οποτε δεν χρειάζεται να μας πει κάποιος αν έχει πρέπει να ζητήσεις εσύ από την εταιρία να σου κάνει στατική IP
random Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 φίλε μου δεν καταλαβαίνω μία, απ' όσα γράφεις και στα 2 μηνύματα. ειναι δεδομένο οτι εχει δυναμική, αλλιως δεν θα ανοιγε θέμα για το No-ip. και σε ερωτηση με τιτλο "No-ip", εσυ του προτίνεις να δωσει κατι παραπάνω για να πάρει στατική; ετσι ειναι; ή πάλι δεν σε κατάλαβα;
Anubis13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 το NO-Ip εχει ενα μικρό προγραμματάκι που συγχρονίζει την καινουρια IP με το domain που εχεις επιλεξει. Ποιο το προβλημα? Γιατι να παρει πακετο στατικής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.