Προς το περιεχόμενο

Αγορά Εξωτερικού 1TB για pc/mac

Fozzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλησα να κάνω ενα δωράκι στον εαυτό μου και είπα να πάρω εναν εξωτερικό δίσκο, αποκλειστικά και μόνο για mp3s για να μην κάθομαι να ψάχνω σε μια στοίβα backups που έχω, να τα συγκεντρώνω όλα εκει.

Μπήκα λοιπόν eshop & πλαίσιο για να τσεκάρω μοντέλα και τιμούλες, αλλα στην περιγραφή ορισμένων δίσκων έλεγε οτι απαιτείται format του δίσκου για να δουλέψει με το leopard και κάτι τέτοια περίεργα. Η WD μάλιστα βγάζει άλλο μοντέλο σκληρού δίσκου, συμβατό με mac. Δεδομένου οτι έχω 2-3 pc και ο δίσκος γενικά θα φέρνει σβούρες και σε mac συστήματα (σκοπέυω να πουλήσω την ψυχή μου στο διάολο για ενα macbook pro) Θα ήθελα να μου πείτε αν στην πράξη θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με τον δίσκο και γενικά τι θα πρέπει να προσέξω (πιο filesystem να επιλέξω κλπ) έτσι ωστε ο δίσκος να είναι ορατός και λειτουργικός τόσο σε pc όσο και σε mac.

Eπίσης θα ήθελα να με συμβουλέψετε σχετικά με την αγορά των εξωτερικών γενικότερα (προσωπικα εμπιστευομαι WD, αλλα ποτέ δεν ξέρεις) είχα στο μυαλό μου τον παρακάτω

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/External-HDD/Western-Digital-My-Book-Essential-1TB-External-HDD-3-5-WDBAAF0010EBK.htm

Δημοσ.

Μα όπως είπα τον δίσκο τον θέλω για να φέρνει σβούρες απο το ένα σύστημα στο άλλο, και παίζει macbook στη μέση. Απ'οτι λέει το site του πλαισίου, για τον συγκεκριμένο δίσκο απαιτείται απαραίτητα διαμόρφωση για να παίζει σε Snow Leopard. Πρακτικά θα έχω κάποιο πρόβλημα δηλαδή;

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά ή να γίνει move το thread στο Mac Section?

Δημοσ.

Φορμαρισμένος ο δίσκος σε ntfs για να μπορείς να γράφεις από τα windows και στον mac εγκατεστημένο το ntfs-3g για να μπορείς να γράφεις και από εκεί στον δίσκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...