Προς το περιεχόμενο

Αγορά ψύκτρας για ΑΜ3

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το forum. Σε λίγο καιρό θα αγοράσω τον AMD Phenom II X4 955 και θέλω να αγοράσω μία ψήκτρα η οποία θέλω να είναι κάπως αθόρυβη. Αλλά επειδή σκέφτομαι να κάνω και λίγο o/c να έχει καλές επιδόσεις. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι case έχεις, πάντως εγώ έχω και στα 2 συστήματα μου, (ένα midi tower και ένα htpc), αυτή που παραθέτω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Απο θόρυβο επίσης αμελητέος, δεν έχω κανένα πρόβλημα θορύβου απο το 100άρη fan της. Περισσότερο θα ακούγονται τα case fans, η vga και οι σκληροί παρά η ψύκτρα.

H τιμή δε άκρως ελκυστική.

Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες και ακριβότερες αντίστοιχα λύσεις αλλά αν δεν έχεις σκοπό να του δώσεις ένα κάρο ρεύμα για το o/c, οτιδήποτε άλλο το θεωρώ υπερβολή...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Shuriken-Rev-B-CPU-Cooler.htm

Δημοσ.

Χωράει παντού, απλά σε ρώτησα διότι αν είχες media center, αυτή με την τιμή της θα ήταν απλά μονόδρομος.

Εγώ πάντως σε ένα coolermaster RC 690 με Ε8400 στα 3,8 o/c και σε ένα Tt mozart htpc με έναν athlon ii x2 245 στα 3,7 o/c, χρησιμοποιώ αυτή την ψύκτρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε θερμοκρασίας αλλά ούτε θορύβου... :-)

Δημοσ.

Πωπω αλήθεια λες, συγνώμη αλλά μου φάνηκαν πολλές δεν ξέρω γιατί. Η πρώτη δεν υπάρχει διαθέσιμη στο e-shop βέβαια για να σου πω την αλήθεια δεν μου πολυγιάλισε στο μάτι δεν ξέρω γιατί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:01 ----------

Όσο για τη δεύτερη να σε ρωτήσω, δεν γράφει για υποστηριζόμενα socket AM3 παρά μόνο ΑΜ2+.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ----------

Έχει διαφορά???

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...