Προς το περιεχόμενο

Πόσο "κατσαβιδάκιας" είσαι ;

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

λοιπόν είναι ένα γενικευμένο θέμα για το Hardware οπότε πιστεύω να είμαι σε σωστή κατηγορία...

Είναι ένα θέμα που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες ώς χρήστη και καταναλωτή σε θέματα εγγύησης οπότε η συμμετοχή σε αυτό απο εσάς θα ήταν ότι καλύτερο...

οπότε έχουμε και λέμε...;

1. αγοράζεις έτοιμους υπολογιστές μάρκες ή στημένους απο καταστήματα;

2. αγοράζεις Parts και στήνεις μόνο σου Η/Υ ;

3. αγοράζεις Parts επεμβαίνεις και σε αυτά (overclocking κτλπ)

4. αγοράζεις parts - κανεις συνδυασμούς με αυτά - του τύπου για π.χ ανοίγεις έναν έτοιμο external δίσκο και βγάζεις τον δίσκο απο μέσα και βάζεις άλλουν.. αλλό π.χ. ανοίγεις έναν access-point βγάζεις την wifi-lan card και βάζεις μια άλλη... - παίζεις με firmware...

Διάλεξε έναν αριθμό απο πάνω - και ταυτόχρονα πες μου αν είχες ποτε πρόβλημα με εγγύηση και δεν στο πέρασαν (απλά πες για π.χ 2 - είχα πρόβλημα ή δεν είχα..)

Ευχαριστώ για την συμμετοχή :-)

Δημοσ.

3 - 4

Σπάνια πρόβλημα με εγγυηση (κυρίως όταν η επέμβαση ήταν ακραία) τις περισσότερες φορές κανονίζω ώστε το προιόν να μπορεί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση οπότε και δεν έχω πρόβληματα και με εγγυήσεις (σε αυτο βοηθάει βέβαια και το γεγονός οτι ψωνίζω σχεδόν στο 100% από πλαίσιο)

Δημοσ.

2 και 4 κατα κύριο λόγο .

και όποτε υπήρχε πρόβλημα με την εγγύηση υπήρχε η πάντα συνοδευτική λύση με το κατσαβίδι

το σφυρί φυσικά:devil:

Δημοσ.

2 σίγουρα, άντε και ελάχιστο 4.

ερώτηξις, γιατί δεν το κάνεις και με μορφή poll;

θα ήταν πιο συμμαζεμένες οι απαντήσεις έτσι.

Δημοσ.

το 2 χαλαρά... φέρνεις ένα pc στα μέτρα σου με αυτά που θέλεις εσύ μέσα και χωρίς να πληρώνεις τα έξτρα χρήματα για τη συναρμολόγηση που κάνουν.

Δημοσ.
2 σίγουρα, άντε και ελάχιστο 4.

ερώτηξις, γιατί δεν το κάνεις και με μορφή poll;

θα ήταν πιο συμμαζεμένες οι απαντήσεις έτσι.

hmm poll ναι... αλλά πώς? δεν μου εμφανίζει στην επεξεργασία πουθενά για poll :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...