lenin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Από χθες προσπαθώ να ανοίξω δύο αρχεία .png στο πρόγραμμα αλλά μου βγάζει μήνυμα: Could not complete your request because the file - format module cannot parse the file Γιατί συμβαίνει αυτό; Πως μπορώ να τα ανοίξω τελικά; υ.γ είναι portable το πρόγραμμα, έχω win7 και με όλες τις άλλες εφαρμογές τα δύο αρχεία ανοίγουν. Ευχαριστώ
DDoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μηπως το photoshop που χρησιμοποιεις ειναι καμια κρακια της κακιας ωρας και δε κανει association?
kfyros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ πιθανό! Οπότε μετέτρεψε τα σε κάτι άλλο (πχ. BMP).
lenin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά έχω σκαλώσει. Τα δύο αυτά αρχεία δεν μου ανοίγουν (το background τους είναι μαύρο), όμως άλλες που βρήκα (με άσπρο background) δουλεύουν κανονικά. Τα δύο renders τα κατέβασα από το planetrenders.net/. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω πριν τα χρησιμοποιήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.