xolloth Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 εχω 2 ρουτερ ,ενα ασυρματο[με wi-fi]και ενα απλο. το θεμα ειναι οτι το απλο ρουτερ μου ειναι πιο σταθερο και πιανει υψηλοτερες ταχυτητες απο το wi-fi με το οποιο wi-fi εχω και πολλες αποσυνδεσεις. το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι το wi-fi λογω κινητου τηλ.και σκεφθομαι να αγορασω ενα usb wi-fi και να βαλω το απλο ρουτερ μου. το χει δοκιμασει κανεις αυτο το κολπο; εχετε κατι να μου συστησετε σε usb wi-fi; για την ιστορια τα 2 ρουτερ μου ειναι level1.
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 μισο λεπτο.δεν γινετε να βαλεις usb stick πανω στο level one και απο ασυρματο να γινει ενσυρματο.το μονο που μπορεις να κανεις εφοσον το ενσυρματο παιζει καλυτερα ειναι να συνδεσεις το ενσυρματο και το δευτερο σου level οne που ειναι ασυρματο να το κανεις san access point πανω sto ενσυρματο.για να το κανεις αυτο θα πρεπει να του κλεισεις τον dhcp και αμα το ενσυρματο εχει ip 192.168.1.1 τοτε σε αυτο να βαλεις 192.168.1.200.αν μπαινεις στο 192.168.1.1 τοτε ρυθμιζεις το θεμα με την συνδεση σου.οταν θα μπαινεις στο αλλο θα ρυθμιζεις το ασυρματο μονο τιποτε αλλο.εννοειται μεταξυ τους τα συνδεεις με ethernet>το κινητο σου θα μπαινει ασυρματα ενω το pc σου με καλωδιο πανω στο ασυρματο.
vdanasto Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Άλλη εναλλακτική είναι να μπαίνεις με το απλό router στο internet και να συνδέσεις στον υπολογιστή το wifi στικάκι ρυθμισμένο ως access point που θα μοιράζει internet. Απλά για να μπαίνεις με το κινητό σου ασύρματα, θα πρέπει ο υπολογιστής να είναι ανοιχτός.
xolloth Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 αν καταλαβα καλα,συνδεω κανονικα στην γραμμη μου το ενσυρματο και πανω του συνδεω με το δευτερο καλωδιο ethernet το ασυρματο,κανω disable το dhcp του ασυρματου. τωρα και τα 2 ειναι level 1 αλλα το ενσυρματο εχει ip 192.168.1.254 και το ασυρματο 192.168.0.1,αλλαζω κατι σε αυτες τις ip;
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Άλλη εναλλακτική είναι να μπαίνεις με το απλό router στο internet και να συνδέσεις στον υπολογιστή το wifi στικάκι ρυθμισμένο ως access point που θα μοιράζει internet. Απλά για να μπαίνεις με το κινητό σου ασύρματα, θα πρέπει ο υπολογιστής να είναι ανοιχτός. να καις συνεχεια ενα pc δεν λεει. αν καταλαβα καλα,συνδεω κανονικα στην γραμμη μου το ενσυρματο και πανω του συνδεω με το δευτερο καλωδιο ethernet το ασυρματο,κανω disable το dhcp του ασυρματου.τωρα και τα 2 ειναι level 1 αλλα το ενσυρματο εχει ip 192.168.1.254 και το ασυρματο 192.168.0.1,αλλαζω κατι σε αυτες τις ip; ολα σωστα απλα το ασυρματο καντο 192.168.1.253
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.