aspirin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Είμαι κάτοχος της smx-30f κάμερας εδώ και 3 μήνες και είμαι πολυ δυσαρεστημένος με την ποιότητα της λήψης και συγκεκριμένα με το autofocus. Έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware και το πρόβλημα συνεχίζεται. Κάθε τόσο χαλάει το φόκους και περνάνε 1-2 δευτερόλεπτά μέχρι να επανέλθει. Το θέμα είναι πως σε ένα βίντεο είναι τόσο ενοχλητικό αυτό το φαινόμενο που το καθιστά άχρηστο. Πριν την επιστρέψω για σέρβις έλεγα μήπως δοκιμάσω κάτι άλλο. Πάντα στις λήψεις χρησιμοποιώ τριποδάκι και η κάμερα είναι εντελώς ακίνητη. Έχω αφαιρέσει κάτι λειτουργίες όπως για το τρεμόπαιγμα και βελτιωθηκε ελάχιστα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το θέμα.
kfyros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ πιθανό να είναι θέμα φακού. Μάλλον κανένα καθάρισμα θέλει (ή άλλο φακό στην χειρότερη).
aspirin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ πιθανό να είναι θέμα φακού.Μάλλον κανένα καθάρισμα θέλει (ή άλλο φακό στην χειρότερη). Ε τότε θα το πάω για καλό και για κακό και ας μην έχει τίποτα γιατί αυτό το θέμα με έχει τρελάνει.
kfyros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πήγαινε το όσο είναι σε εγγύηση, γιατί μετά δεν αξίζει συνήθως η επισκευή. Αποκλείεται πάντως να είναι κατασκευαστικό πρόβλημα . Κάποια αστοχία προφανώς (είτε στα ηλεκτρονικά ή στο φακό).
aspirin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πήγαινε το όσο είναι σε εγγύηση, γιατί μετά δεν αξίζει συνήθως η επισκευή. Αποκλείεται πάντως να είναι κατασκευαστικό πρόβλημα . Κάποια αστοχία προφανώς (είτε στα ηλεκτρονικά ή στο φακό). Λές να είναι αστοχία έτσι? Μα χαλάει τόσο συχνά το focus που είναι αδύνατον να δουλεύει έτσι η μηχανή. Θα την επιστρέψω αύριο και θα σας κρατάω ενήμερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.