Προς το περιεχόμενο

απορια επιδωσεων για αγορα Laptop

alexcrew16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαλει στο ματι τον HP Pavilion dv8-1080ea ο οποιος ευκολα μπορειτε να δειτε οτι εχει επεξεργαστη i7-720QM 1.60 GHz, Level 2 cache 6 MB δεν λεει πουθενα ομως ακομη και στον ιστοχωρο της εταιρειας αν εχει την δυνατοτητα του turbo. σε οποιο site και αν εψαξα δεν ειδα αναφορα για αυτο που ρωταω οπως και για την ταχυτητα που εχουν οι 4 GB DD3 μνημες του. ευχαριστω.

Δημοσ.

μην παρεις HP εχει παρανομα μονο ενα χρονο εγγυηση και τα λαπτοπ της πασχουν απο θερμοκρασιες. ποσο μαλλον αν παρεις και τοσο δυνατο μηχανημα με ζορικο επεξεργαστη. επισης το συγκεκριμενο μηχανημα εχει Full HD οθονη σε 18 ιντσες γεγονος το οποιο σημαινει οτι θα ειναι σχετικα κουραστικη οταν δουλευεις office και κανεις browsing.

λεπτομερειες εδω

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=439944&page=2

Δημοσ.
μην παρεις HP εχει παρανομα μονο ενα χρονο εγγυηση και τα λαπτοπ της πασχουν απο θερμοκρασιες. ποσο μαλλον αν παρεις και τοσο δυνατο μηχανημα με ζορικο επεξεργαστη.

Γιατι το λες αυτο;Κι εγω κι ολοι οι φιλοι μου HP Pavillion εχουμε κι ουτε προβλημα με θερμοκρασιες εχουν ουτε πουθενα.Το μονο μειον τους ειναι οτι ειναι λιγο θορυβωδη και το 1 ετος εγγυησης αλλα με 100 ευρω περιπου το πας στα 3 χρονια.Κι εγω εχω ακουσει προβληματακια με τα Pavillion αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω παραδειγμα να δωσω.

Δημοσ.
Γιατι το λες αυτο;Κι εγω κι ολοι οι φιλοι μου HP Pavillion εχουμε κι ουτε προβλημα με θερμοκρασιες εχουν ουτε πουθενα.Το μονο μειον τους ειναι οτι ειναι λιγο θορυβωδη και το 1 ετος εγγυησης αλλα με 100 ευρω περιπου το πας στα 3 χρονια.Κι εγω εχω ακουσει προβληματακια με τα Pavillion αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω παραδειγμα να δωσω.

για τι χρηση μιλαμε; αν τα ζορισεις εχουν ενα θεμα (ειδικα σε αναπαραγωγη HD ταινιων και gaming). το μηχανακι που περιγραφει ο φιλος ειναι οντως πολυ δυνατο. δεν μπορω να βρω στοιχεια για την ram. για την cpu ομως παιζει αυτο http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122

Δημοσ.

φυσικα και εχω σκοπο να το ζορισω το μηχανημα δεν θα παρω κατι που δεν εχω σκοπο να το αξιοποιησω δυνοντας ενα καρο λεφτα, εχω στο νου μου τα περι θερμοκρασιας και μαζι θα εχω παντα βαση με ψυχτρα ομως ο παραγοντας που με αποτρεπει, ειναι η μη αναφορα, σε οποια σελιδα που εχει παρουσιαση του λαπτοπ αυτου, της δυνατοτητας του turbo στον επεξεργαστη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...