JimxxZe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πωπω δηλαδη και τι δε θα δουμε τα επομενα χρονια!!
Human Soul Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πωπω δηλαδη και τι δε θα δουμε τα επομενα χρονια!! Τσιπάκια στο μυαλό.Η Ιντελ το ανακοίνωσε (δες προηγούμενα ποστ για το θέμα,θα εκπλαγείς!)
De@th L0rd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πριν από 10 χρόνια ακόμα πίστευαν αρκετοί στενόμυαλοι ότι τα Cyborg ήταν κ θα είναι επιστημονική φαντασία.Πάρτε τα κουφάλες τώρα!
vocals_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πριν από 10 χρόνια ακόμα πίστευαν αρκετοί στενόμυαλοι ότι τα Cyborg ήταν κ θα είναι επιστημονική φαντασία.Πάρτε τα κουφάλες τώρα! :lol: Σωστοοός..Επίσης έχω διαβάσει και για τσιπάκια που βελτιώνουν την μνήμη,και ότι και σε κάμποσα χρόνια θα έχουμε και ανταλλακτικά σαν αμάξια.Μακάρι να γίνουν όλα αυτά,που από ότι φαίνεται θα γίνουν..Θα γίνουμε ένα είδος ανδροειδούς στο τέλος και αυτό κάπως με εξιτάρει.
spyros.cs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 πολύ ελπιδοφόρα είδηση και άλλη μια απόδειξη ότι η τεχνολογία και μόνο έχει βελτιώσει το επίπεδο της ζωής των ανθρώπων. για τους άλλους θεσμούς της κοινωνίας (πολιτική, θρησκεία, στρατός, οικονομία κτλ) μπορούμε να πούμε το ίδιο?
YianPan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ γουστάρω σχετικά θέματα. Όταν η τεχνολογία φτάνει σε τέτοιο επίπεδο δηλάδή... Μακάρι σε μερικά χρόνια να μην υπάρχουν τυφλοί/κωφοί/ανάπηροι κτλ.. Είμαι σίγουρος οτι η τεχνολογία μπορεί να το καταφέρει αυτό. Φιλε μου, Οπως βλεπεις απο την "υπογραφη" μου οτι ειμαι κωφος. Το οτι λες να μην υπαρχουν τυφλοί/κωφοί/ανάπηροι με την βοηθεια της τεχνολογιας ακουγεται λιγακι κοινωνικο ρατσιστικο (βεβαια ελπιζω να κανω λαθος) αλλα εγω σαν κωφος που ειμαι και ολη η κοινοτητα των κωφων δεν ζηταμε "βοηθεια" για να ακουμε κατι... αλλα να μας σεβονται την υπαρξη μας διοτι η νοηματικη γλωσσα ειναι ζωντανη και εχει "Φωνη" σε ολους τους τομεις της δημοσιας αλλα και προσωπικης ζωης μας. Νομιζω (εγω προσωπικα) οι τυφλοι/αναπηροι θελουν να βελτιωθουν την σωματικη τους κατασταση, ενω εμεις θελουμε διαφορετικου ειδους βοηθειας και βελτιωσης! Υ.Γ. Για μας τους κωφους/βαρηκοους υπαρχει μια τεχνολογια που λεγεται κοχλιακο εμφυτευμα αλλα οι περισσοτεροι απο μας δεν θελουμε!! Αυτα!
De@th L0rd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 πολύ ελπιδοφόρα είδηση και άλλη μια απόδειξη ότι η τεχνολογία και μόνο έχει βελτιώσει το επίπεδο της ζωής των ανθρώπων. για τους άλλους θεσμούς της κοινωνίας (πολιτική, θρησκεία, στρατός, οικονομία κτλ) μπορούμε να πούμε το ίδιο? Mόνο στη θρησκεία,παρότι είμαι πολέμιός της ,να αναγνωρίσω την σημαντική συμβολή της στην υπάρξη των αργιών ώστε να ξεκουραζόμαστε
prodigal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου,Οπως βλεπεις απο την "υπογραφη" μου οτι ειμαι κωφος. Το οτι λες να μην υπαρχουν τυφλοί/κωφοί/ανάπηροι με την βοηθεια της τεχνολογιας ακουγεται λιγακι κοινωνικο ρατσιστικο (βεβαια ελπιζω να κανω λαθος) αλλα εγω σαν κωφος που ειμαι και ολη η κοινοτητα των κωφων δεν ζηταμε "βοηθεια" για να ακουμε κατι... αλλα να μας σεβονται την υπαρξη μας διοτι η νοηματικη γλωσσα ειναι ζωντανη και εχει "Φωνη" σε ολους τους τομεις της δημοσιας αλλα και προσωπικης ζωης μας. Νομιζω (εγω προσωπικα) οι τυφλοι/αναπηροι θελουν να βελτιωθουν την σωματικη τους κατασταση, ενω εμεις θελουμε διαφορετικου ειδους βοηθειας και βελτιωσης! Υ.Γ. Για μας τους κωφους/βαρηκοους υπαρχει μια τεχνολογια που λεγεται κοχλιακο εμφυτευμα αλλα οι περισσοτεροι απο μας δεν θελουμε!! Αυτα! Πιστευω πως ο φιλος μας δεν το εννουσε αυτο με ρατσιστικο χαρακτηρα.Γνωριζω καποια πραγματα για το κοχλιακο εμφυτευμα και πιστευω πως το προβλημα ειναι οτι δεν το βαζεται οχι γιατι δεν 8α σας βοηθησει αλλα γιατι θα αυξησει τον κοινωνικο ρατσισμο που ας παραδεχτουμε ολοι οτι υπαρχει
Linus_21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Απίστευτο... αν και με φοβίζει ταυτόχρονα... Εγκέφαλος-νευρικό σύστημα-τσιπάκια
spyros.cs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου,Οπως βλεπεις απο την "υπογραφη" μου οτι ειμαι κωφος. Το οτι λες να μην υπαρχουν τυφλοί/κωφοί/ανάπηροι με την βοηθεια της τεχνολογιας ακουγεται λιγακι κοινωνικο ρατσιστικο (βεβαια ελπιζω να κανω λαθος) αλλα εγω σαν κωφος που ειμαι και ολη η κοινοτητα των κωφων δεν ζηταμε "βοηθεια" για να ακουμε κατι... αλλα να μας σεβονται την υπαρξη μας διοτι η νοηματικη γλωσσα ειναι ζωντανη και εχει "Φωνη" σε ολους τους τομεις της δημοσιας αλλα και προσωπικης ζωης μας. Νομιζω (εγω προσωπικα) οι τυφλοι/αναπηροι θελουν να βελτιωθουν την σωματικη τους κατασταση, ενω εμεις θελουμε διαφορετικου ειδους βοηθειας και βελτιωσης! Υ.Γ. Για μας τους κωφους/βαρηκοους υπαρχει μια τεχνολογια που λεγεται κοχλιακο εμφυτευμα αλλα οι περισσοτεροι απο μας δεν θελουμε!! Αυτα! Και η δική σου άποψη ακούγεται οξύμωρη... Δηλαδή, αν σου δινόταν η ευκαιρία, με μια πρωτοποριακή μέθοδο, να αποκτήσεις πλήρη ή έστω μερική ακοή, θα έλεγες όχι? Εγώ προσωπικά πιστεύω πως η νοηματική γλώσσα είναι ένα υποκατάστατο της πραγματικής γλώσσας, και αν εξαλείψουμε την αιτία που την κάνει τόσο χρήσιμη, εν τέλει θα εξαφανιστεί. Και γιατί να μην εξαλειφθεί και ο κοινωνικός ρατσισμός με αυτόν τον τρόπο? Από την στιγμή που όλοι θα έχουμε τις ίδιες δυνατότητες, δεν θα υπάρχει ρατσισμός ως προς την φυσιολογία μας.
21century Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Mαλλον πρεπει να τελειοποιηθει οποτε νεοι δρομοι ανοιγονται ιδιως για τα θετικα της τεχνολογιας που πλεον κανει αλματα προσφατα και οχι βηματα...
gdriver Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 πάρα πολύ ευχάριστα νέα. αναμένουμε καί τά βλαστοκύτταρα. τή συσκευή μάλλον τού τήν αφαίρεσαν γιατί δέν ήταν πλήρως έτοιμη γιά εφαρμογή.
vocals_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου, Οπως βλεπεις απο την "υπογραφη" μου οτι ειμαι κωφος. Το οτι λες να μην υπαρχουν τυφλοί/κωφοί/ανάπηροι με την βοηθεια της τεχνολογιας ακουγεται λιγακι κοινωνικο ρατσιστικο (βεβαια ελπιζω να κανω λαθος) αλλα εγω σαν κωφος που ειμαι και ολη η κοινοτητα των κωφων δεν ζηταμε "βοηθεια" για να ακουμε κατι... αλλα να μας σεβονται την υπαρξη μας διοτι η νοηματικη γλωσσα ειναι ζωντανη και εχει "Φωνη" σε ολους τους τομεις της δημοσιας αλλα και προσωπικης ζωης μας. Νομιζω (εγω προσωπικα) οι τυφλοι/αναπηροι θελουν να βελτιωθουν την σωματικη τους κατασταση, ενω εμεις θελουμε διαφορετικου ειδους βοηθειας και βελτιωσης! Υ.Γ. Για μας τους κωφους/βαρηκοους υπαρχει μια τεχνολογια που λεγεται κοχλιακο εμφυτευμα αλλα οι περισσοτεροι απο μας δεν θελουμε!! Αυτα! Όχι φίλε μου δεν νομίζω να το είπε για να χλευάσει ή οτιδήποτε άλλο τους κωφούς/ανάπηρους,απλά εγώ κατάλαβα πως ελπίζει η τεχνολογία να διορθώσει ορισμένα προβλήματα που έχουν οι συνάνθρωποί μας,όπως το ελπίζω και εγώ. πάρα πολύ ευχάριστα νέα. αναμένουμε καί τά βλαστοκύτταρα. τή συσκευή μάλλον τού τήν αφαίρεσαν γιατί δέν ήταν πλήρως έτοιμη γιά εφαρμογή. Μα τα βλαστοκύταρρα ήδη χρησιμοποιούνται,βέβαια δεν βρίσκονται και σε τελειωτικό στάδιο,αλλά χρησιμοποιούνται.
YianPan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Και η δική σου άποψη ακούγεται οξύμωρη...Δηλαδή' date=' αν σου δινόταν η ευκαιρία, με μια πρωτοποριακή μέθοδο, να αποκτήσεις πλήρη ή έστω μερική ακοή, θα έλεγες όχι? Εγώ προσωπικά πιστεύω πως η νοηματική γλώσσα είναι ένα υποκατάστατο της πραγματικής γλώσσας, και αν εξαλείψουμε την αιτία που την κάνει τόσο χρήσιμη, εν τέλει θα εξαφανιστεί. Και γιατί να μην εξαλειφθεί και ο κοινωνικός ρατσισμός με αυτόν τον τρόπο? Από την στιγμή που όλοι θα έχουμε τις ίδιες δυνατότητες, δεν θα υπάρχει ρατσισμός ως προς την φυσιολογία μας.[/quote'] Εισαι σιγουρος οτι "ακουγομαι" οξυμωρος?? Δεν ξερω. Αλλα για ελα στη θεση μου ομως... οταν ο γιατρος μου με διαγνωσε οτι ειμαι κωφος και ειπε στη καημενη μου μανουλα να μαθω να μιλαω και δοξα τω Θεω καταφεραμε με πολλα εμποδια να μαθω να μιλαω, αναγνωση, να κατανοω διαφορα ασχετα αν δεν ακουω. Τωρα ηρθε κι μου λεει παλι ο ιδιος ο γιατρος οτι βρεθηκε το "ιατρικο θαυμα" (δηλ. κοχλιακο εμφυτευμα) να μπορω να ακουω! Ελα στη θεση μου τις σκεψεις μου ομως 1) με το να βαλω το κοχλιακο δεν παει να πει οτι θα ακουσω αμεσα, αλλα μια σειρα απο πολυχρονη εκπαιδευση να μαθω την προελευση των ηχων!! Δηλ. φτου, παλι απο την αρχη εε? τοτε ποιος ειναι οξυμωρος?? Φυσικα θα ελεγα ΟΧΙ και ηδη ειπα το ΟΧΙ. 2) ρωτησα τον γιατρο, αν θα μπορεσω να ακουω τα πουλια να κελαδαει ή να ακουω τον καταρρακτη το νερο να πεφτει?? Μου απαντησε ΟΧΙ. Οποτε ποιος ο λογος? Εισαι ακομα σιγουρος οτι ειμαι οξυμωρος? Και κατι αλλο... Οξυμωρια ειναι να εξαλεφθει τον κοινωνικο ρατσισμο μεσω τεχνολογιας και οχι απο τις καρδιες μας!! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ!! Εγώ προσωπικά πιστεύω πως η νοηματική γλώσσα είναι ένα υποκατάστατο της πραγματικής γλώσσας Δυστυχως κι εδω κανεις τεραστιο ΛΑΘΟΣ διοτι η νοηματικη γλωσσα δεν ειναι καθολου υποκαταστατο. Ειναι φυσικη και πολυσυνθετη! Οπως εσεις. Καμια μα καμια γλωσσα απο οσα ξερω δεν ειναι καθολου υποκαταστατο!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:03 ---------- @vocals_, @prodigal, Μα φυσικα δεν τον καταδικαζω τον @klainmaingr ως κοινωνικο ρατσισμο. Απλα ειπα οτι ακουγεται σαν εξαλλου και ειπα: (βεβαια ελπιζω να κανω λαθος). Οποτε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα